Vodena meditacija je edinstvena priložnost, da se povežete s svojimi Svetlobnimi vidiki, ki jih občasno začutite, da so z vami, ne znate pa z njimi redno sodelovati. 

 

Preko vodenih meditacij se vam korak za korakom odpirajo nove energije, nove perspektive in tudi nove Svetlobne podpore iz vaše Duše in Svetlobnih mrež Blagostanja.

.

Kaj lahko pridobite?

.

Vodena meditacijaVodena meditacija v vaše življenje prinese podporo za:

 • sprostitev in umiritev uma,
 • transformacijo energijskih struktur v vaših energijah,
 • nove energije v življenu,
 • pozitivne spremembe z vidika duše,
 • ljubezen do sebe,
 • harmonične odnose,
 • voljo in jasnost za dobro službo ali spremembe v poslu,
 • ureditev doma in okolja iz harmonije vašega srca in Duše.

.

.

Zakaj vodena meditacija z mano?

.

.

Naše meditacije so energijsko najbolj napredne, čiste in jasne, saj sem predana raziskovalka energij in v svojem delovanju uporabljam vedno sveže energijske podpore Svetlobe, ki so na voljo.

Tako ne zapadete v komercialne koncepte duhovnosti, ki vas vodijo po dolgotrajni poti raziskovanja vsega, kar je že odkrito, temveč se vedno znova usmerite vase…

 

Termini in vsebina meditacij v letu 2020:

 • 29.1.2020 ob 19h: Prebuditev življenjske energije
 • 26.2.2020 ob 19h: Osvoboditev Magnetizma
 • 25.3.2020 ob 19h: Aktivacija Ljubezni
 • 22.4.2020 ob 19h: Aktivacija obilja
 • 06.05.2020 ob 19h: Vesak – brezplačna meditacija z Andrejo (samo v živo v prostorih Zavoda za energije, Žalec)
 • 27.5.2020 ob 19h: Harmonizacija življenjske eneregije – meditacija poteka samo preko interneta saj bo prenos iz otoka Krapanj
 • 24.6.2020 ob 19h: Harmonizacija odnosov
 • 26.8.2020 ob 19h: Meditacija optimizma – optimalne podpore za jesen – meditacija poteka samo preko interneta
 • 30.9.2020 ob 19h:  Priklic 5D-energijskega telesa pete dimenzije, zlate dobe – meditacija poteka samo preko interneta saj bo prenos iz otoka Krapanj
 • 28.10.2020 ob 19h: Kundalini harmonija – meditacija poteka samo preko interneta
 • 25.11.2020 ob 19h: Regeneracija življenjske energije med časi in prostori
 • 30.12.2020 ob 19h: Blagostanje za 2021 ob polni luni

Kdaj in kje?

.

Vodena meditacija poteka vsako zadnjo sredo v mesecu ob 19h preko spletne strani andrejanovak.si (prenos preko spletne strani poteka v primeru plačila letnega dostopa, s katerim imate neomejen dostop do meditacij) ali v živo v prostorih Zavoda za energije, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

Vodena meditacija preko spletne strani poteka na linku: https://www.andrejanovak.si/meditacija/. Ob plačilu prejmete uporabniško ime in geslo za dostop. Obvestilo o plačilu pošljite na mail andreja@angel.si.

.

Prijava in cena

 

Letno plačilo preko Paypal
Cena 150 EUR

KLIKNITE TUKAJ
Letno plačilo z nakazilom na TRR

Cena 150 EUR

Nakazilo izvedete na račun:
Zavod za energije (ZZE) Žalec
Šlandrov trg 21
3310 Žalec
IBAN: SI56610000018352844

BIC koda: HDELSI22.
Namen: vaš e-mail naslov
Sklic: 00 in datum nakazila

:

Vabljeni, da se nam pridružite v najlepših energijah.

.

Reference

.

Ajda Novak

Vodena meditacija referenca 1 Andrejino delo sem uspela spoznati preko delavnic Astropostavitev, kjer mi je bilo že ob prvem obisku jasno, na kakšen visokem nivoju potekajo in kakšno darilo je biti del tega potovanja v sebe. Skozi delavnice, ki so se kasneje samo vrstile, sem začela podrobneje spremljati Andrejino delovanje. Naletela sem na informacijo o astro meditacijah in zaradi več kot pozitivnih preteklih izkušenj je bila odločitev, da se priključim tej skupini, nekaj povsem logičnega. Z njimi imam možnost vsak mesec spoznati nekaj novega o sebi in živeti s potencialom, ki mi je bil dan s prihodom na Zemljo.

Tina Dular Ferlež

Vodena meditacija referenca 2Meditacijam z Andrejo sem se z veseljem pridružila, kajti že njen glas ima skoraj neverjeten učinek na to, da se utišajo misli v glavi, da res lahko slediš meditaciji in greš vedno globje vase. Šele pri njenih meditacijah sem res začela uživati in ne čakati, da bo končno konec. Poleg tega se po vsaki meditaciji bolj zavedaš kdo si in so praktično takoj občutne spremembe v življenju v plus, za kar sem res neizmerno hvaležna.

 

 

 

 

.

Severina Iskrač

Severina IskračS prvimi meditacijami sem se srečala že dobrih 20 let nazaj in bile so mi sila dolgočasne in v njih nisem videla nekega globjega smisla. Nato pa sem na delavnicah Astropostavitev (in tudi drugih delavnicah) pod vodstvom Andreje doživela čisto drugo vrste meditacije, ki mi je bila zanimiva, saj se mi je tekom njih na polno dogajalo. Od čutenja sebe do čutenja podpore Svetlobe in svetlobnih bitij. Nato sem se še nekajkrat, ko mi je dopuščal čas, udeležila Meditacije z Andrejo zadnjo sredo v mesecu v Žalcu, sedaj pa se veselim vsake zadnje srede v mesecu doma, ko je prenos meditacije v živo preko računalnika.

Kaj je tako zanimivega pri teh meditacijah in kaj mi prinesejo? To, da je vsak mesec “na sporedu” nova tematika in s tem zame priložnost odkrivanja novih delov mene (sebe), svojih negativnih in potlačenih čustev (jeze, žalosti, agresije, strahu, krivde…) ter osvobajanje le-teh, kot tudi odkrivanje in čutenje pozitivnih čustev (ljubezni, radosti, hvaležnosti, ponosa…) in le-te sprejeti ali ojačati, da postanejo del mene. Vedno znova in znova odkrijem kakšen nov del sebe. In kar je meni najpomembnejše je to, da sem pod vodstvom Andreje, ves čas v stiku s Svetlobo iz katere so meditacije tudi vodene, v stiku s svojo Dušo, da se počutim popolnoma varno, posledično pa sem sproščena ves čas meditacije in da po meditaciji čutim notranji mir in zadovoljstvo.

Priznam, včasih me, ko sem zelo utrujena, moj um med meditacijo malo “odnese”, a nič za to, saj imam sedaj možnost poslušati meditacije ponovno in  kadarkoli ter katerokoli želim. Moč meditacije pa je enaka kot če bi jo poslušala v živo in v živo preko računalnika. Preverjeno! 🙂

 

Tatjana Fortuna

Tatjana FortunaOdkar sem spoznala Andrejo, se začela udejstvovati njenih delavnic sem ogromno naredila na sebi.

Z meditacijo v živo sem se prvič srečala na njenih Astropostavitah in od prve dalje, me je vsaka na svoj način prevzela, dotaknila in pustila nekaj v meni. Z veseljem bi se udeleževala njenih mesečnih meditacij v Žalcu, vendar zaradi oddaljenosti je to nemogoče.

Da se je Andreja odločila za mesečne meditacije na daljavo je zame ena zelo velika pridobitev.

Vodena meditacija mi pomeni ogromno, to je zame obred. To je čas izključno namenjen meni in moji Duši. Vsaka vodena meditacija do sedaj je bila drugačna, vsaka posebna in vsaka je v meni prebudila en del mene. Skozi meditacije odkrivam tudi sebe.

Andrejo zelo spoštujem in cenim pri njenem delu. Nesebično se razdaja in predaja svoje znanje, je izredna osebnost in osebno sem ji globoko hvaležna za vse, kar sem z njeno pomočjo dosegla na svoji osebni poti rasti.

Na njeni poti širjenja Svetlobe jo podpiram in ji želim vse dobro!