Vodena meditacija

Vodena meditacija 2024

Vodena meditacija je edinstvena priložnost, da se povežete s svojimi Svetlobnimi vidiki, ki jih občasno začutite, da so z vami, ne znate pa z njimi redno sodelovati.

Preko vodenih meditacij se vam korak za korakom odpirajo nove energije, nove perspektive in tudi nove Svetlobne podpore iz vaše Duše in Svetlobnih mrež Blagostanja.

Kaj lahko pridobite?

Vodena meditacija v vaše življenje prinese podporo za:

  • sprostitev in umiritev uma,
  • transformacijo energijskih struktur v vaših energijah,
  • nove energije v življenu,
  • pozitivne spremembe z vidika duše,
  • ljubezen do sebe,
  • harmonične odnose,
  • voljo in jasnost za dobro službo ali spremembe v poslu,
  • ureditev doma in okolja iz harmonije vašega srca in Duše.

Meditacije z Andrejo, MOJSTRI ZLATE DOBE IN 1. žarkom Svetlobe (MOČI) v letu 2024

Termini in vsebina meditacij v letu 2024

31. januar – Manifestacija Obilja Zlate Dobe s Saint Germainom  

Saint Germain, znan tudi kot Vijolični Plamen nas bo vodil skozi notranje osvobajanje omejujočih prepričanj in omejitev, ki nam zmajšujejo lastno vrednost ter možnosti sprejemanja vsakodnevnega obilja in blagostanja, ki ga ima Zlata Doba za nas.  Mojster 1. žarka Svetlobe: Moč nam bo pomagal prestopiti skozi omejujoče navade in razvade ter izstopiti iz cone udobja, da dosežemo čimbolj polno zavedanje sebe in celotne realnosti, v kateri lahko zaživimo. Tako bomo dobesedno raztopili ovire in na novo postavili način sodelovanja z energijami obilja Zlate Dobe in učenja v obilju, ki smo ga kot Duša izbrali za to inkarnacijo. 

28. februar – Manifestacija Ljubezni s Serapis Beyem

Serapis Bey in Mojster 1. žarka Svetlobe boste v nas obudila globoko Ljubezen do Življenja in vibracijo, s katero se vse dogajanje premakne v ljubeče doživljanje sebe, sprememb in Življenja. Bolj spontano bomo začeli sodelovati s sabo in svojimi zdravimi navadami, ki so osnova Ljubezni do sebe. Posledično bomo ne samo začutili vse možne oblike Ljubezni v sebi, temveč bomo izkušnjo Ljubezni pritegnili tudi v vsakdanje življenje skozi partnerstvo in ostale odnose.  Z malo prakse bo vaše življenje postalo ljubeče, harmonično in iskreno  v vseh pogledih.

27. marec – Manifestacija notranjega magnetizma s Kristusovo pomočjo

Pomladno prebujanje in Velika noč bo aktivirala globoko spremembo, ki jo bo tako Mojster 1. Žarka Svetlobe MOČ, kot Kristus – vnebovzeti mojster Zlate Dobe podprl v vaše ponovno vztajenje. Vaš osebni magnetizem se bo osvobodil karmičnih in sistemskih bremen ter se odprl za naravni magnetizem Zlate Dobe, kjer je vaš notranji otrok spontano odgovoren za vaše zadovoljstvo, odzivnost, pa tudi za vse bolj ali manj vidne zdravilne in kreativne sposobnosti, ki jih kot Svetloba na Zemlji že posedujete. Sprememba v magnetizmu spremeni vse znotranj in zunaj vas, zato je dobro, da spremljate svoje misli in počutje tekom meseca in poglobite samozavedanje v dobro.

24. april – Manifestacija Sreče z Maitreyo

Osvoboditev srca in sistema vrednotenja sebe nas osreči. Mojster Zlate Dobe Maitreya in Mojster 1. žarka Svetlobe nam bosta vzpostavila podporni sistem za sproščeno sprejemanje sreče in bivanja v sebi. Tako bodo naše notranje spremembe lahko postale trajnica načemu načinu delovanja in bo sreča posledica harmoničnega svobodnega načina razmišljanja in zavestnega sodelovanja z Zlato Dobo.  Programi lastnega pomanjševanja in skrivanja se bodo razmagnetili in postali bomo vidni pravim ljudem in vsem Svetlobnim energijam Zlate Dobe.

29. maj – Manifestacija notranjega prebujenja z Budo

Mojster 7. žarka Svetlobe vam bo predal podporo in stik z vašimi zdraviteljskimi talenti, ki so potrebni, da odprete preostale Dušne kvalitete, ki so v vas in so potrebne, da razrešite življenjske težave. Za vsako težavo se namreč skriva Dušna podpora in talent, ki ga Duša želi, da ga vi sami odkrijete v sebi in izpopoVesak je najmočnejši energijski praznik, ki naznanuje najglobljo polno Luno v škorpijonu in sočasno najstabilnejše Sonce v biku. Zato nam bo Mojster Zlate Dobe Buda s podporo 1. Žarka Svetlobe omogočil notranje prebujenje in oživitev skritih moči Zlate Dobe ter zdravega instinkta, s katerim smo ob pravem času na pravem mestu. Brez težav bomo izstopili iz zaspanih energij in vstopili v življenje srčne in Dušne budnosti, kjer novi energijski zakoni okrepijo Svetlobo in zaščitijo osebnost pred vsakdanjo izčrpanostjo in posledicami energijske onesnaženosti Zavesti in okolja.

26. junij – Manifestacija Uspeha z Merlinom

Poletje je dober čas za vzpostavitev notranjega sistema Zlate dobe, saj je več časa za nove dogodivščine. Mojster Zlate Dobe Merlin in Mojster 1. Žarka Svetlobe: Moč nam bosta pokazala, kakšno je lahko naše sanjsko življenje v Zlati Dobi. Če se bomo popolnoma predali notranjemu sodelovanju in dvigovanju zavesti skozi poletje, se lahko stanje nadaljuje tudi na jesen in še naprej. Merlin nam lahko pomaga videti in doživeti vizijo 5 dimenzije Zlate Dobe, kar bo odprlo naš osebni um za globlje sprejemanje in sodelovanje. Če ste pripravljeni na večjo svobodo, a tudi odgovornost do uporabe lastnih talentov, potem vam bo tale meditacija optimalna za vas.

28. avgust – Manifestacija tekoče komunikacije in prizemljevanja idej z Joganando

Prihod jeseni je odličen čas za nov način ustvarjanja in smiselno usmeritev energije, ki nas je podpirala skozi poletje. Zato je pred jesenjo vedno koristno se na novo povezati s svojim notranji redom in tempom narave, ki je najbolj nazoren prikaz delovanja Mojstra 7. žarka Svetlobe. Naučil nas bo, kako v sebi prepoznati ta ritem narave, ki nas ne samo dobro prizemlji in nam pomaga ustvariti rezultate v materialnem svetu, temveč nas usmeri v odlično ustvarjanje s podporo Duše ter posledično v sprotno, tekočo komunikacijo, ki postane rešitev za mnoge težave.Mojster Zlate Dobe Jogananda nam bo pokazal unikatni način ustvarjanja svojega življenja ter praktično usmerjanje lastne energije z vse bolj povezanim umom z Zlato Dobo. Mojster 1. Žarka Svetlobe: MOČ nam bo dal podporo za širjenje lastnega znanja, učenja in manifestacijo novih želja skozi vsakdanje življenje. Zlato Dobo bomo lažje dnevno vnašali v življenje ter iz nje sproti komunicirali, kar bo spremenilo marsikatere odnose ter prineslo čisto drugačne rešitve v vso dogajanje.

25. september – Manifestacija Partnerstva Zlate Dobe s Krishno

Odnosi Zlate Dobe in predvsem partnerstvo izhaja na osnovi popolnega sprejemanja sebe in druge osebe kot iskrene Zavesti Svetlobe na Zemlji. Mojster Zlate Dobe Krishna in Mojster 1. žarka Svetlobe: Moč bosta  podprla vse vaše iskrene kvalitete in celovitost v Zlati Dobi, ki je predpogoj za srečno in harmonično partnerstvo. Skozi partnerski odnos boste lažje videli in zaznavali lastno Svetlobo in Zlato Dobo skupaj realizirali s podporo v dvojini. Odnos bo postal vaš zdravilni Svetlobni Steber Zlate Dobe in če ste samski, se bo v vas zgodila pomiritev z Zlato Dobo in odprlo mesto za pravo Dušo, da pride k vam ob pravem trenutku.   

30. oktober – Manifestacija Uspeha s Hilarionom

Mojster Zlate Dobe Hilarion nam bo odprl spoznavanje sebe skozi  uspešne korake, uspenše odločitve in notranji otrok bo sproščeno doživljal sebe skozi  uspeh. S podporo Mojstra 1. Žarka Svelobe: MOČ boste začeli dojemati, da ste vi ogenj strasti življenja in nosilec Svetlobe spoznanja, ki je potrebna za ustvarjanje Zlate Dobe v okolici in širše. Vaša osebnost se bo začela zavedati, da je popolno odgovornost sodelovati z Zlato Dobo in da vse ostalo nima več smisla. Sprememba energijskega notranjega preboja iz temeljev bo pocelila globlje notranje energije ter vas podprla v uspešnem življenju Zlate Dobe, kjer je Duša kreativna sila v vsem.    

27. november – Manifestacija Sodelovanja z Zlato Dobo z Babaji-jem

Mojster Zlate Dobe Babaji nam bo odprl novo zavedanje Zlate Dobe in z njegovim blagoslovom bomo lahko razširili svoje meje dojemanja sebe. Samopomembnost v odnosu do življenja se bo spremenila v pravo čaščenje Angelskega kraljestva in drugih Svetlobnih dimenzij, ki so za mnoge še nevidni del Zlate Dobe. Skozi meditacijo bomo s pomočjo Mojstra 1. Žarka Svetlobe: MOČ lahko okrepili zaznavanja Svetlobnih Bitij ter potrdili svojo prisotnost v Zlati Dobi.  

25. december – Manifestacija Ljubečega Bivanja z Lakshmi in podporo za 2025

V zadnji mesečni meditaciji v 2024 nas bo Mojster 1. Žarka Svetlobe MOČ predal v roke Mojstru 2. Žarka Svetlobe: LJUBEZEN, ki bo vladar leta 2025 skupaj z energijami Venere. Mojstrica Zlate Dobe Lakshmi nam bo podarila zdravilne energije in podporo za prehod v 2025. Zlata Doba nam bo odprla nova videnja, novo vibracijo, kjer bomo psotali del Ljubeče Svetlobe in Zavesti. V nas se bo aktivirala zdravilna energija Ljubezni Duš in skozi srce bomo osvobajali vse, kar ni več del našega življenja v Zlati Dobi.

Kdaj in kje?

Vodena meditacija poteka vsako zadnjo sredo v mesecu ob 19h preko spletne strani andrejanovak.si (prenos preko spletne strani poteka v primeru plačila letnega dostopa, s katerim imate neomejen dostop do meditacij za tekoče leto in jih lahko poslušate kadarkoli želite).

Vodena meditacija preko spletne strani poteka na linku: https://www.andrejanovak.si/meditacija/. Ob plačilu prejmete uporabniško ime in geslo za dostop. Obvestilo o plačilu pošljite na mail andreja@angel.si.

Prijava in cena

Posamezna meditacija: 25 EUR (prijava je možna do dva dni pred dogodkom)

Letno plačilo meditacij:

Plačilo PayPal

Mesečno plačilo preko PayPala.
Cena 25 EUR


Letno plačilo preko PayPala 

Cena 150 EUR do 20.01.2024

Plačilo z nakazilom na TRR

Mesečno plačilo z nakazilom na TRR.

Cena 25 EUR


Letno plačilo z nakazilom na TRR 

Cena 150 EUR do 20.01.2024/ 200 EUR po 20.01.2024

Nakazilo izvedete na račun:
Zavod za energije (ZZE) Žalec
Šlandrov trg 21
3310 Žalec
IBAN: SI56610000018352844

BIC koda: HDELSI22.
Namen: vaš e-mail naslov
Sklic: 00 in datum nakazila

Reference

Tatjana Fortuna

Odkar sem spoznala Andrejo, se začela udejstvovati njenih delavnic sem ogromno naredila na sebi. Z meditacijo v živo sem se prvič srečala na njenih Astropostavitah in od prve dalje, me je vsaka na svoj način prevzela, dotaknila in pustila nekaj v meni. Z veseljem bi se udeleževala njenih mesečnih meditacij v Žalcu, vendar zaradi oddaljenosti je to nemogoče.Da se je Andreja odločila za mesečne meditacije na daljavo je zame ena zelo velika pridobitev.
Vodena meditacija mi pomeni ogromno, to je zame obred. To je čas izključno namenjen meni in moji Duši. Vsaka vodena meditacija do sedaj je bila drugačna, vsaka posebna in vsaka je v meni prebudila en del mene. Skozi meditacije odkrivam tudi sebe. Andrejo zelo spoštujem in cenim pri njenem delu. Nesebično se razdaja in predaja svoje znanje, je izredna osebnost in osebno sem ji globoko hvaležna za vse, kar sem z njeno pomočjo dosegla na svoji osebni poti rasti. Na njeni poti širjenja Svetlobe jo podpiram in ji želim vse dobro!

Ida Malcijan

Ida
Andreja hvala za včerajšnjo meditacijo. Ni besed s katerimi bi lahko izrazila svojo hvaležnost iz srca in duše za to, kar nam dajete. Verjetno pa sploh ne dojemam vse veličine tega.

Hvala…hvala…hvala …
🙏🙏🙏❤❤❤😇😇😇⚘🌺🌻
Ida Malcijan

Tina Dular Ferlež

Meditacijam z Andrejo sem se z veseljem pridružila, kajti že njen glas ima skoraj neverjeten učinek na to, da se utišajo misli v glavi, da res lahko slediš meditaciji in greš vedno globje vase. Šele pri njenih meditacijah sem res začela uživati in ne čakati, da bo končno konec. Poleg tega se po vsaki meditaciji bolj zavedaš kdo si in so praktično takoj občutne spremembe v življenju v plus, za kar sem res neizmerno hvaležna.

Nika

Nika
Vsak mesec komaj čakam vodeno meditacijo z Andrejo. To je čas samo zame in za druženje z energijami, ki se jim lahko sproščeno predam pod varnim okriljem Andreje Novak. Meditacije so izjemno močne in transformativne, po njih pa vedno občutim takojšnje olajšanje v telesnem počutju in v čustvih. Najbolj mi je všeč, da si jih lahko predvajam za nazaj, kadarkoli to potrebujem. S hvaležnostjo,

Nika

ANDREJA NOVAK, učiteljica meditacije

ANDREJA NOVAK

Andreja se z meditacijami ukvarja že preko 30 let, več kot 20 let pa izvaja vodene meditacije, katerih se je skozi leta udeležilo na stotine udeležencev. Zaradi Andrejinega dostopa do energij je vsaka meditacija posebna in izjemno zdravilna.

Andreja je priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

Poglejte si tudi njen 30-dnevni meditacijski izziv: Meditacije za zdravje. Nekatere brezplačne meditacije si lahko pogledate tudi na njenem Youtube kanalu.

Vabljeni v našo Svetlobno druščino.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Harmonizacija odnosa z mamo in obiljem", 08.03.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons