Vodena meditacija

Vodena meditacija

Vodena meditacija je edinstvena priložnost, da se povežete s svojimi Svetlobnimi vidiki, ki jih občasno začutite, da so z vami, ne znate pa z njimi redno sodelovati.

Preko vodenih meditacij se vam korak za korakom odpirajo nove energije, nove perspektive in tudi nove Svetlobne podpore iz vaše Duše in Svetlobnih mrež Blagostanja.

Kaj lahko pridobite?

Vodena meditacija v vaše življenje prinese podporo za:

  • sprostitev in umiritev uma,
  • transformacijo energijskih struktur v vaših energijah,
  • nove energije v življenu,
  • pozitivne spremembe z vidika duše,
  • ljubezen do sebe,
  • harmonične odnose,
  • voljo in jasnost za dobro službo ali spremembe v poslu,
  • ureditev doma in okolja iz harmonije vašega srca in Duše.

Meditacije z Andrejo in 7. žarkom Svetlobe (Red in rutuali) v letu 2023

Manifestirajte optimalno življenje skozi meditacije z mano in 7. žarkom Red & Rituali, vladarjem leta 2023  skupaj z voljo za življenje pod vplivom Marsa in transformacijo pod taktirko Plutona.

2023 leto bo 23 let, odkar lahko meditirate vsak mesec z mano. Na začetku je bilo to povezano s torkovimi srečanji, že več let pa je tradicionalno zadnja sreda v mesecu tista, ki je rezervirana za vodene meditacije.

Skozi celotno leto 2023 se bomo v meditacijah družili z Mojstrom 7. Žarka Svetlobe, ki prinaša podporo skozi Red & Rituali in mesečno sodelovali v prenovi naše osebne volje in skritih karmičnih blokad, da se povežejo z energijo Duše za kvalitetnejše Življenje.  Z redno udeležbo boste lahko transformirali in uredili vsa področja življenja. Priporočljivo je, da vodite Meditacijski dnevnik (lahko ga pišete v Magični Planer 2023), kamor zapisujete sporočila in darila vaše Duše ter spremembe, ki se bodo dogajale s podporo Svetlobe vaše Duše.

Termini in vsebina meditacij v letu 2023

25. januar – Manifestacija obilja

Vzpostavili bomo notranji red in harmonijo za sprejemanje obilja predvsem v materialni obliki. Mojster 7. žarka Svetlobe: Red in Rituali nam bo pomagal obuditi našo notranjo voljo za prave aktivnosti na pravi način. Z njegovo pomočjo bomo obudili stara znanja v sebi in dovolili Plutonu, ki ima podzavestne ključe in rešitve do temeljnih rešitev za materialne dobrine. Mojster 7. žarka Svetlobe nam bo tudi predal sporočilo, kaj naredili v letu 2023 za trajno izboljšanje finančnih prilivov in uživanja materialnih dobrin v tem življenju na planet Zemlja. Z njegovo pomočjo bomo stabilizirali sprejemanje obilja in dojeli lekcije Duše, ki so nas odmikale od tistega luksuznega življenja, ki nam ga je Duša namenila za to inkarnacijo.

22. februar – Manifestacija Ljubezni

Mojster 7. žarka Svetlobe bo v nas osvobodil tiste sisteme, ki so nas to življenje ali že več preteklih / paralelnih življenj odmikali od Ljubezni do sebe. Z njegovo pomočjo se bo naš Mars usmeril v harmonične odnose in pritegnil dobre izkušnje za spremembe načina doživljanja odnosov za celotno življenje. Plutonova podpora bo šla v smer osvoboditve temeljev za ljubeče življenje in popolno prenovo sistemov razmišljanja in čustvovanja o Ljubezni. Posledično bomo lahko začutili najbolj čiste oblike Ljubezni v sebi ter se odprli sprejemanju teh kvalitet tudi v vsakdanjem življenju skozi partnerstvo in ostale odnose.

29. marec – Manifestacija notranjega magnetizma

Prebujanje s pomladjo bo aktiviralo prebujanje v nas in s pomočjo Mojstra 7. žarka Svetlobe se bo magnetizem osvobodil karmičnih in sistemskih bremen, ki so vam povzročale spomladansko utrujenost ali alergije. Vaš notranji magnetizem se bo odprl za vaše notranje talente in samospoznavanje skozi to bo okrepilo vašo samozavest, pa tudi pritok zanimivih dogodivščin in sprememb, ki jih želi realizirati vaša Duša in notranji otrok. Mojster 7. žarka bo predal optimalen način sodelovanja s svojim magnetizmom, da ga boste osvojili korak za korakom in ozavestili popolno Manifestacijo za optimalno življenje.

26. april – Manifestacija Sreče: sprejemanja in dajanja

Prihaja najlepši mesec maj, v katerem se zaradi zunanjih okoliščin večkrat prepozno zavemo vseh priložnosti za ljubezen in za darove, ki se nam dajajo skozi vsakdanje dogodivščine. S pomočjo Mojstra 7. žarka Svetlobe se bomo naučili sprejemati sproščeno, brez omejitev in notranjih obrambnih sistemov Marsa (ki se jih zavedamo) in Plutona (ki nosi podzavestni upor sprejemanja vsega lepega). Sprejemanje nas bo spodbudilo k globljemu dajanju in sodelovanje z Življenjem se bo okrepilo. Usoda bo zato na stežaj odprla vrata in življenje se bo začelo dogajati. Spremembe bodo postale način življenja, optimalno dojemanje v sprejemanju in dajanju ter tako harmoničnem sodelovanju.

31. maj – Manifestacija notranjega Zdravilca in dobrega počutja

Mojster 7. žarka Svetlobe vam bo predal podporo in stik z vašimi zdraviteljskimi talenti, ki so potrebni, da odprete preostale Dušne kvalitete, ki so v vas in so potrebne, da razrešite življenjske težave. Za vsako težavo se namreč skriva Dušna podpora in talent, ki ga Duša želi, da ga vi sami odkrijete v sebi in izpopolnite svoj mozaik doživljanja sebe in življenja. S predajo teh talentom Svetlobi Duše ter aktivaciji Marsa – vaše osebne volje in Plutona – vaše podzavestne moči, bo vaše življenje postalo magično in vaš notranji Zdravilec bo spontano obudil notranjega Kreatorja, ki je vladar vaše Manifestacije iz vidika Duše v vseh pogledih in na vseh področjih.

28. junij – Manifestacija Dušnih Dogodivščin

Poletje je čas, da se odpremo novostim in damo naši Duši možnosti, da nas popelje v življenjske dogodivščine, saj se vsakdanjik spremeni. Energijska bremena in sistemi, ki ukalupljajo vsakdanje življenje, se poleti malo sprostijo in je zato veliko lažje doseči sproščenost v sodelovanju z intuicijo in instinktom, ki sprejemata signale Duše. Obuditev vseh čutil za zaznavanje magičnosti življenja bo tako koristna in nas odprla za novo sprejemanje življenja, ki nas lahko skozi poletje prevzame in ga nadaljujemo tudi v jesen in zimo.

30. avgust – Manifestacija tekoče komunikacije in prizemljevanja idej

Prihod jeseni je odličen čas za nov način ustvarjanja in smiselno usmeritev energije, ki nas je podpirala skozi poletje. Zato je pred jesenjo vedno koristno se na novo povezati s svojim notranji redom in tempom narave, ki je najbolj nazoren prikaz delovanja Mojstra 7. žarka Svetlobe. Naučil nas bo, kako v sebi prepoznati ta ritem narave, ki nas ne samo dobro prizemlji in nam pomaga ustvariti rezultate v materialnem svetu, temveč nas usmeri v odlično ustvarjanje s podporo Duše ter posledično v sprotno, tekočo komunikacijo, ki postane rešitev za mnoge težave.

27. september – Manifestacija Sr(e)čnega Partnerstva

Srčno partnerstvo je srečno partnerstvo in Mojster 7. žarka Svetlobe bo s svojima glavnima kvalitetama reda in ritualov v naših energijah aktiviral notranji red, ki bo v vas ustvaril pogoje za srečno partnerstvo in ne glede na vaš partnerski status boste z novimi običaji, ki se bodo razvijali v vas aktivirali svoje najlepše energije za partnerski odnos. Mojster 7. žarka Svetlobe bo ne samo predal svojo podporo v to smer, temveč vam zaupal skrivnosti vzpostavitve in ohranjanja srečnega partnerstva za srečno življenje. 

25. oktober – Manifestacija Uspeha

Manifestacija Uspeha bo s podporo Mojstra 7. žarka in aktivnih kvalitet zavestnega Marsa in podzavestnega Plutona lahko postala vaš nov način življenja. Uspeh lahko doživljate na vsakem koraku, ko se odprejo najbolj globoki temelji za njegovo prizemljitev in ko se začnete kot osebnost zavedati, kolikšno odgovornost zares sprejemate za svoj Uspeh ter koliko energije usmerjate v to, kar si zares želite, koliko energije pa vam zavestno ali podzavestno poberejo sistemi iz okolja. Sprememba energijskega ustroja iz samih temeljev bo pocelila star način življenja ter vas podprla v uspešnem življenju tako, kot ga želi vaša Duša in vas tudi najbolj osreči. 

29. november – Manifestacija Angelskega sodelovanja

Manifestacija Angelskega sodelovanja bo s pomočjo Mojstra 7. žarka Svetlobe lahko postala vsakdanja veščina dobrega življenja. Angelsko kraljestvo vas bo povezalo skozi meditacijo v osebni Dušni ritual, ki vas bo spodbujal pri odpiranju vašemu Svetlobnemu Angelskemu delovanju in v vas se bodo odprle Svetlobne kvalitete, ki jih že od nekdaj posedujete, pa se pokažejo samo ob izjemnih okoliščinah. Skozi meditacijo bomo osvobodili odnose starih energij, da se pokažejo naše angelske kvalitete v vsakem odnosu posebej in se podpre Svetlobna komponenta druženja ter sodelovanja.

27. december – Manifestacija ponovnega rojstva v 2024

V zadnji mesečni meditaciji v 2023 nas bo Mojster 7. žarka Reda in Ritualov predal v roke Mojstru 1. žarka Moči, ki bo vladar leta 2024 skupaj z energijami Sonca.  Sprejeli bomo vso Svetlobno podporo preteklih dejavnosti leta, ki se poslavlja ter se odprli za novo vodstvo, novo vibracijo, kjer bomo s pomočjo vsega doseženega se odprli pretočnosti in preboju v osebnih kvalitetah, ki jih bo leto 2024 želelo videti. V nas se bo aktiviral Božanski red, ki bo povezal kvalitete našega notranjega otroka in Duše ter nas na najlepši način odprl za Svetlobno podooro leta 2024.24.

Kdaj in kje?

Vodena meditacija poteka vsako zadnjo sredo v mesecu ob 19h preko spletne strani andrejanovak.si (prenos preko spletne strani poteka v primeru plačila letnega dostopa, s katerim imate neomejen dostop do meditacij za tekoče leto).

Vodena meditacija preko spletne strani poteka na linku: https://www.andrejanovak.si/meditacija/. Ob plačilu prejmete uporabniško ime in geslo za dostop. Obvestilo o plačilu pošljite na mail andreja@angel.si.

Prijava in cena

Posamezna meditacija: 25 EUR (prijava je možna do dva dni pred dogodkom)

Letno plačilo meditacij: 180 EUR (40% popust)

Plačilo PayPal

Mesečno plačilo preko PayPala.
Cena 25 EUR


Letno plačilo preko PayPala 

Cena 180 EUR 

Plačilo z nakazilom na TRR

Mesečno plačilo z nakazilom na TRR.

Cena 25 EUR


Letno plačilo z nakazilom na TRR 

Cena 180 EUR 

Nakazilo izvedete na račun:
Zavod za energije (ZZE) Žalec
Šlandrov trg 21
3310 Žalec
IBAN: SI56610000018352844

BIC koda: HDELSI22.
Namen: vaš e-mail naslov
Sklic: 00 in datum nakazila

Reference

Tina Dular Ferlež

Meditacijam z Andrejo sem se z veseljem pridružila, kajti že njen glas ima skoraj neverjeten učinek na to, da se utišajo misli v glavi, da res lahko slediš meditaciji in greš vedno globje vase. Šele pri njenih meditacijah sem res začela uživati in ne čakati, da bo končno konec. Poleg tega se po vsaki meditaciji bolj zavedaš kdo si in so praktično takoj občutne spremembe v življenju v plus, za kar sem res neizmerno hvaležna.

Ida Malcijan

Ida
Andreja hvala za včerajšnjo meditacijo. Ni besed s katerimi bi lahko izrazila svojo hvaležnost iz srca in duše za to, kar nam dajete. Verjetno pa sploh ne dojemam vse veličine tega.

Hvala…hvala…hvala …
🙏🙏🙏❤❤❤😇😇😇⚘🌺🌻
Ida Malcijan

Nika

Nika
Vsak mesec komaj čakam vodeno meditacijo z Andrejo. To je čas samo zame in za druženje z energijami, ki se jim lahko sproščeno predam pod varnim okriljem Andreje Novak. Meditacije so izjemno močne in transformativne, po njih pa vedno občutim takojšnje olajšanje v telesnem počutju in v čustvih. Najbolj mi je všeč, da si jih lahko predvajam za nazaj, kadarkoli to potrebujem. S hvaležnostjo,

Nika

Tatjana Fortuna

Odkar sem spoznala Andrejo, se začela udejstvovati njenih delavnic sem ogromno naredila na sebi. Z meditacijo v živo sem se prvič srečala na njenih Astropostavitah in od prve dalje, me je vsaka na svoj način prevzela, dotaknila in pustila nekaj v meni. Z veseljem bi se udeleževala njenih mesečnih meditacij v Žalcu, vendar zaradi oddaljenosti je to nemogoče.Da se je Andreja odločila za mesečne meditacije na daljavo je zame ena zelo velika pridobitev.
Vodena meditacija mi pomeni ogromno, to je zame obred. To je čas izključno namenjen meni in moji Duši. Vsaka vodena meditacija do sedaj je bila drugačna, vsaka posebna in vsaka je v meni prebudila en del mene. Skozi meditacije odkrivam tudi sebe. Andrejo zelo spoštujem in cenim pri njenem delu. Nesebično se razdaja in predaja svoje znanje, je izredna osebnost in osebno sem ji globoko hvaležna za vse, kar sem z njeno pomočjo dosegla na svoji osebni poti rasti. Na njeni poti širjenja Svetlobe jo podpiram in ji želim vse dobro!

ANDREJA NOVAK, učiteljica meditacije

ANDREJA NOVAK

Andreja se z meditacijami ukvarja že preko 30 let, več kot 20 let pa izvaja vodene meditacije, katerih se je skozi leta udeležilo na stotine udeležencev. Zaradi Andrejinega dostopa do energij je vsaka meditacija posebna in izjemno zdravilna.

Andreja je priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

Poglejte si tudi njen 30-dnevni meditacijski izziv: Meditacije za zdravje. Nekatere brezplačne meditacije si lahko pogledate tudi na njenem Youtube kanalu.

Vabljeni v našo Svetlobno druščino.

Ne spreglejte

delavnica z Andrejo, 22.9.2003

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons