Vodena meditacija za zdravje – sprejmite 30 dnevni meditacijski izziv

Vodena meditacija za zdravje – 30 dnevni meditacijski izziv: poglejte si video ali preberite prepis spodaj ⬇️

Dober dan in lepo pozdravljeni.

Sem Andreja Novak energijska raziskovalka, notranja dizajnarca, vse živo sem raziskovala in od leta 2001 se tudi uradno ukvarjam z energijskim svetom, z energijskimi tehnikami. In ne glede na to kaj in kako sem se lotevala od barov do feng suia, do vsega kar koli lahko človek naredi za svoje dobro počutje in za dobro življenje sem na koncu do tega, da je meditacija tista, ki naredi največje spremembe ravno zato, ker potrebujemo kondicijo v dobrih energijah.

Ne glede na to, da meditacija meni, kot zelo ekstrovertirani osebi, ki bi raje  fizično delala, da si potem nekako si zadovoljen z življenjem, je  sedeti nekje v kotu in meditirati, bilo zame najmanj koristno opravilo. No iz tega je potem paradoks življenja in nekako tudi poslanstvo duše me pripeljalo do tega, da zares meditacija je tisti luksus, ki nam omogoči dobro bivanje.

Zato sem se začela leta 2005 in se potem 10 let intenzivno ukvarjala z meditacijami, tudi tehnikami, kako priti do višje zavesti. Hodila sem v tujino, Anglijo, Ameriko, samo z namenom, da odkrijem največje ključe, da odkrijem tisti del, ki nas poveže in nas namagneti na dobro energijo, na Svetlobo, da pripeljemo Polja miru na Zemljo. To je naša glavna naloga vseh tistih, ki delujemo s Svetlobo, da omogočimo dostop svetlobnih energij vsem tistim, ki pa seveda imajo poslanstvo nekje drugje.

Vodena meditacija za zdravje – 30 dnevni meditacijski izziv

Če vas zanima, oziroma če si želite pridobiti dobre energije, razrešiti številne tegobe, potem vas vabim v moj 30-dnevni meditacijski izziv. Namreč, za vas sem pripravila 15-minutne meditacije, kajti vem, da na začetku človek včasih nima časa ure in ure čakati. Pripravila sem torej 30 meditacij, s katerimi boste sistematično korak za korakom, ne samo prišli v stik s svojo dušo oziroma s svojimi svetlobnimi Vodniki, potenciali in z vsem, kar vas v energijah Svetlobe čaka, ampak se boste pocelili navznoter strukturno kar pomeni, da bodo vaše energije prenehale spuščati.

S tem bo vse kar vi počnete, tudi če imate kakršne koli terapevtske izkušnje oziroma ste coach oziroma trener oziroma kar koli drugega, da delate z ljudmi, boste s tem 30-dnevnim meditacijskim izzivom pridobili na celovitosti svojih energij in vas ljudje ne bodo izčrpali, oziroma boste lažje začutili kdaj je čas za umik, za svojo regeneracijo in sočasno boste tudi začeli zaznavati svojo svetlobno podporo ves čas.

Namreč skozi 30-dnevni meditacijski izziv, boste imeli priložnost začutiti kolikšna je moč svetlobne podpore na razpolago, oziroma povabila vas bom v svoj svetlobni podporni sistem.

vodena meditacija za zdravje

Že od leta 2001 in potem od leta 2005, ko smo v Žalcu začeli uradno z energijskim delom, ki se je zdaj razvilo v Zavod za energije, boste lahko začutili, kaj pomeni vztrajnost, vsakdanje delo. In 30-dnevni meditacijski izziv vam bo postal nekak način življenja, kajti z lahkoto se boste potem povezali tudi na drugačen način, s svojo dušo, s svojimi energijami.

Posledice meditacije so jasne. Ne samo da imate več dobre energije, fizično zdravje se vam povrne, povrne se vam tudi čustvena mirnost, oziroma bolj postanete to, kar zares ste. In če ste v svojem bistvu dinamični in če ste bili nekoč pogumni, pa ste sedaj prestrašeni, potem se te stvari harmonizirajo, stabilizirajo in vi postanete tisto, kar duša želi izkušati na Zemlji.

Zato vabljeni v 30-dnevni meditacijski izziv. V njem boste našli ne samo stik s svojo dušo ampak en način življenja, ki vam bo pomagal izboljšati vsa področja življenja. Sočasno pa pridobite zraven poleg svetlobnih energij, tudi pomoč, v podporo meditacijski dnevnik in druge ugodnosti, ki vam jih bomo sproti podajali.

Vabljeni torej k nakupu 30-dnevnega meditacijskega izziva, ki ne samo da je 30 dni vaš, ampak je vaš do konca življenja.

Kajti moja naloga in naloga naše celotne ekipe je,  da čim več ljudi povežemo s Svetlobnimi Mrežami Blagostanja in to delamo na iskren močen in tudi znanstven način. Kajti z meditacijo sem se ukvarjala ne samo ljubiteljsko, ampak sem raziskovala, kako, iz katerih energij meditirati, da pridete v stik s svojo čisto energijo. Se pravi, da ni vmes posrednikov, da pridobite notranjo moč in integriteto, za svoje lastno življenje.

Hvala vam, da ste z mano in z nami in dobro došli v 30-dnevni meditacijski izziv, kjer bomo seveda v energijah skupaj.

ANDREJA NOVAK

Leave a Comment

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons