Vedeževanje iz kart in nivoji jasnovidnosti

Vedeževanje iz kartVedeževanje iz kart me spremlja od otroštva, zato pri meni ni bilo nikoli vprašanje, ali verjeti, ali ne, temveč v kolikšni meri verjeti in sprejeti.

Moja teta je bila odlična vedeževalka, s katero smo skoraj vsako nedeljo gledali ciganske karte in preko njih sem dobila številne dobre uvide, pa tudi vzgojne prijeme, ki se me drugače niso  prijeli. Zato sem potem raziskovala in iskala vzorec, po katerem vedeževalke “vidijo” in dajejo naprej sporočila.

Tako sem poleg moje tete obiskala kar precej vedeževalk, tudi zato, ker so moji sestri velikokrat vedeževale, da ima sestro, ki negativno vpliva nanjo. Potem sem se odpravila k istim vedeževalkam, da sem videla, kako bodo to “negativnost” zapakirale pri meni. Priznam, večji del teh obiskov je bil iz namena provokacije, ampak že kot najstnica nisem prenašala manipulacij v svetu energij, saj se mi je zdelo zelo pomembno, da predajaš sporočila jasno in čisto, če želiš delati dobro svetu in sebi.

In začela sem raziskovati, na kakšen način vedeževalke podajajo sporočila…

Ali obstajajo različni nivoji vedeževanja?

 

S temi razmišljanji, raziskovanji in učenjem iz energijskega sveta sem spoznala, da so različni nivoji, iz katerih jasnovidci, vedeževalci sprejemajo novice, sporočila in energijsko podporo. Lahko jih razdelimo na tri nivoje:

  • Prvi nivo – vedeževanje poteka iz čakre solarni pleksus – to je širši predel želodca, kjer vedeževalec s svojo čustveno intuitivnostjoVedeževanje in karte dojame potrebe, želje in cilje stranke, pri tem igra najpomembnejšo vlogo preteklost, manj je govora o prihodnosti oziroma je prihodnost zelo splošna, skorajda enaka za številne stranke. Ta nivo ne prinaša dobrih rezultatov za življenje in tudi vedeževalci si nabirajo slabo karmo.
  • Drugi nivo – vedeževanje poteka iz ažna čakre  (tretjega očesa), kjer so vidne mreže sedanjega življenja in se vidijo pomembni prebojni dogodki iz preteklosti ter pomembni dogodki prihodnosti ter seveda tudi to, kje sedaj stranka je. Ta nivo je dokaj korekten za vse ljudi, ki si ne želijo večjih sprememb v življenju, želijo samo občasne smernice glede svojih odločitev. Tudi vedeževalec si tukaj ne nabira negativne karme, če sporočila predaja jasno, nedramatično in pošteno do stranke.
  • Tretji nivo – vedeževanje poteka iz Svetlobnih mrež, od koder avtomatsko prihaja tudi Dušna podpora za vsako stranko. Vedeževalec pri tem mora biti izjemno neoseben, razumeti mora dinamiko delovanja Duš, da lahko predaja ta sporočila, ki pa dajejo transformacijske učinke, odpirajo nove mreže delovanja, kamor lahko stranka pride, če sledi tem sporočilom oziroma jih samo sprejme.

.

Vedeževanje iz kart – kako ga izvajam sama

 

Žepna šlogarcaV preteklih 26 letih, odkar vedežujem, sem prešla iz kombinacije prvega in drugega nivoja do tretjega nivoja, saj me je delovanje iz prvega nivoja močno izčrpalo, tudi zato, ker nima smisla krepiti energije preteklosti, temveč odpirati nove energije za spremembe. Veliko razočaranje mi je bilo spoznanje, da ljudje, ki želijo vedeževanje, ne želijo sprememb, temveč samo tolažbo, da bo vse dobro. Tega pa jim nisem mogla dati, ker sem vedela, da učenje preko trpljenja ne prinese dobrega. Zato sem se vrgla v pot spoznavanja tehnik in iskanja načinov, kako bi ljudjem dvignili željo po spremembi, po učenju z ljubeznijo. Samo tako se lahko dobro živi.

In končno sem našla način, kako vedeževanje iz kart na najvišjem nivoju omogočiti vsem, ki jih zanima dobro življenje…

Končni rezultat?

.

Mobilna aplikacija Žepna Šlogarca. Narejena je iz drugega in tretjega nivoja, kjer lahko spoznate svoje sedanje nagibe, poti, ki vam jih odpira Duša in možnosti odločitev na vseh področjih. Zelo sem zadovoljna, ker vam Žepna Šlogarca podpre nivo vaše Duše in pri tem vas ne izčrpa oseben dejavnik vedežavalke, temveč ste v energijah popolnoma zaščiteni in varni. Aplikacijo lahko brezplačno preizkusite ali pa kupite promo kodo za 100 šloganj. Javite kako vam gre 😊. Če pa vam sodobna tehnologija ni pri srcu vabljeni da pokličete naše jasnovidke, ki vedežujejo iz svetlobnih mrež.

Srečno,

Andreja

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons