Transformacija

Delavnica Transformacija Življenja za uresničevanje želja in osebno rast

Delavnica Transformacija Življenja, kot že samo ime pove, je izjemno močna izkustvena delavnica, ki se izvaja izključno ob koncu leta, saj so takrat odprti časovni in energijski portali. Energije so namreč v mesecu decembru najbolj sodelujoče in vas bodo neposredno podprle pri transformaciji.

Leto 2024 bo leto Sonca in delavnica bo namenjena prenovi osebnosti, osvoboditvi bremen preteklosti, sprejetju vseh vaši kvalitet ter osvoboditvi karme po očetu in vsemu, kar se je z vami dogajalo v času med 3 in 6 letom vašega življenja. Želje in cilji se bodo s podporo Duše in Višjega Jaza postavili v časovno mrežo za leto 2024 in pri tem se bo aktivirala tudi vsa vaša podora Svetlobe, ki ste jo prinesli s sabo v to življenje.  

Leto Sonca vam bo dalo možnosti, da spoznate in osvobodite svojo osebnost spon ter zaživite vsa področja življenja po svoji izbiri. Premagali boste lahko svojo sramežljivost ali stare razvade ter prenovili svoje življenje po svojih osebnih željah.

Naučili se boste nekaj osnovnih korakov Samozdravljenja, ki vam bodo v Sončnem letu še kako koristili.

Delavnico vodim Andreja Novak.

Zakaj je delavnico Transformacija življenja smiselno obiskati?

Vsako leto, v času najbolj praznično dekoriranih izložb trgovin, začne narava, v svoji globini in tišini čudežni preboj nove rasti, ki ima vpliv na celotno leto. Zimski solsticij aktivira notranji magnetizem vsakega bitja na Zemlji, vsake celice, vsakega človeka. Če se vam uspe v tem času izmakniti motnjam okolja, hitenju ustvarjanja prazničnega doma in razpoloženja ter poleg vsega, kar želite narediti za druge, najdete čas tudi zase, je to najboljša investicija v prihajajoče novo leto.

Delavnica Transformacija Življenja se izvaja izključno samo ob koncu leta, saj so takrat odprti časovni in energijski portali ter se v energijah zgodijo največji čudeži, ki se potem realizirajo v bližnji prihodnosti. Mnogi že v časovnem obdobju enega leta, nekateri pa po korakih v nekaj letih, zavisi od vrste želje in cilja ter energij, ki so s tem povezane.

Število mest je omejeno, zato ne čakajte s prijavo.

Komu priporočam obisk delavnice v tem letu

Transformacije Življenja za prihajajoče leto se je smiselno udeležiti ne glede na vaše težave, probleme in / ali cilje, ki jih imate, saj zajema vse potrebno za globinsko razreševanje težav in zagat, ki se jih ne znate lotiti po svoje ali pa pretekle rešitve niso prinesle rezultata. Sočasno pa preverite svojo povezanost z željami in cilji, kar jih naredi bolj čiste, vitalne in vas bolj spontano usmerjene v realizacijo. Osvobodite se strahu ali krča pred življenjem ter lažje sprejemate podporo, ki vas vodi v manifestacijo skozi vsakodnevno življenje.

 • levom (vaše bo leto 2024)
 • vodnarjem (prenova osebnosti bo potrebna)
 • ribam (da “pokrpate” svoje energije pritiskov sistemov)
 • tehtnicam (nadaljevali boste karmično opuščanje)
 • ovnom (postavljali boste na novo svoje temelje)
 • vsem, ki imate občutek, da se ne morete osebno uveljaviti, izraziti
 • imate fizične težave in pomanjkanje dobrega počutja – v tem primeru boste Manifestirali odlično počutje in harmonijo telesa in Duha
 • vas bremenijo čustva in pretekli vzorci  in spontano boste Manifestirali Ljubezen, Harmonijo in Mir
 • vas bremenijo negativni psihični vzorci, obremenjenost s skrbmi in prihodnostjo, Manifestacija Zaupanja v sodelovanje z Dušo in Svetlobnim Kreatorjem v vas bo poskrbela za to.

Termin za leto 2023 (transformacija za 2024) in prijava

Termin: 16.12.2023 od 9h do 18h in 17.12.2023 od 9h do 19h

Ne zamudite early bird prijave: s prijavo in plačilom akontacije 50 EUR do 11.11.2023 si zagotovite ceno 240 EUR in Andrejino darilo presenečenja.

Redna cena: 290 EUR

Na delavnico povabite nekoga, ki mu želite dobro.

Prijava na e-mail andreja@angel.si ali preko spodnjega obrazca:

  Več o delavnici

  Transformacija Življenja za leto 2024 bo potekala z energijami Sonca in vaše Duše ter Višjega Jaza, ki bosta imela največji vpliv na leto 2024.

  Ne glede na raznolikost udeležencev v svojih izhodiščih, ciljih in željah, je moč skupnega delovanja usmerjena v zadovoljstvo in osebni preboj vsakega posameznilka. Na Transformaciji Življenja namreč vedno pregledamo, očistimo in osvobodimo posebne kvalitete, ki vam najmočneje ustvarjajo življenje:

  1. SODELOVANJE – za življenje po ljubezni v partnerstvu, družini, prijateljstvu in vseh odnosih
  2. TEMELJE – osnovno obilje, blagostanje družine, harmoničen dom, mir in dojemanje luksuza življenja
  3. ČAS – razmerje energije med službo / poslom, kariero / kreativnostjo, napredovanjem, rastjo in uskladitvijo življenja po področjih, ki jih želite v bodoče bolje doživljati in ustvariti čas tudi zase in za nekoč običajne dejavnosti življenja: druženje, počitek, razmišljanje, igranje, zabava, …
  4. SPREJEMANJE – kvaliteta, ki jo mnogi najtežje sprejmejo in razvijajo dalje v življenju, a tako pomembna lastnost, ki vpliva direktno na vaše splošno počutje, fizično telo, regeneracijo, sprejemanje podpore Življenja in Svetlobnih energij iz Mrež Blagostanja, kar je vitalnega pomena za uresničevanje vseh ciljev in želja.

  Delavnica ima zelo unikaten princip delovanja in sodelovanja z energijami, ki se mnogim zdi na trenutke kaotičen, saj se skozi samo delavnico transformira tudi vaš um in struktura pričakovanja ter se vse lahko postavi na novo, kar izziva vsakega udeleženca k predaji in sprejemanju Svetlobe v vseh pogledih. Udeleženci pridete s svojimi željami in problemi, za katere je dobro, da jih v energijah razrešite še pred novim letom oz. v obdobju pred energijsko najmočnejšim dnevom: Zimskim Solsticijem ter se s tem optimalno v dobro predate Magični podpori Zemlje in Neba ter Svetlobi lastne Duše.

  Magičnost zemeljskega prebujanja vas podpre v energijah, ki so v vas, zato je v obdobju od 21.12. do 12.1. pomembno, v kakšnih energijh ste in kako porabljate svoj čas in zbranost. Karkoli je namreč globoko v vas, dobi podporo za rast in razvoj, zato je Transformacija Življenja ena najbolj prebojnih in temeljitih delavnic.

  Energijski ustroj in način dela z energijami za Transformacijo Življenja sem gradila kar 7 let s prostovoljno skupino udeležencev, ki sem jim nudila brezplačno eksperimentalno delavnico v PD Solčava / v Logarski dolini v zameno, da so mi poročali svoje ne-uspehe iz leta v leto in pilili program, ki je od 2014 zaživel tudi za javnost v energijsko najmočnejših prostorih v Žalcu nad Trgovino Angelca.

  Na Transformaciji Življenja zato sledimo tako zemeljskemu magnetizmu kot Zvezdnim podpornim vplivom za prihajajoče leto in seveda Svetlobnim mrežam Blagostanja, ki podprejo vse vaše želje in cilje iz vidika Duše. Tako skozi delavnico ste v najbolj varnem okolju in dobrih energijah, da si novih želja in ciljev ne ustvarjate iz starih, že obremenjenih energij v obliki starih čustev, misli, prepričanj, pričakovanj in delovanj.

  Ker je moč skupine vedno večja kot moč posameznika, je skupinsko sodelovanje za vaše individualno spreminjanje za Manifestacijo želenega življenja neprecenljivo.

  Transformacija Življenja za optimalno Menifestacijo prihodnjega leta je v svojem namenu vsako leto enaka, a popolnoma drugače izpeljana ravno zato, ker je vsako prihajajoče novo leto pod drugim pokroviteljem planeta in tudi čisto drugačne zvezdne podpore se obetajo iz leta v leto.

  Leto 2024 bo leto Sonca, ki vam bo dalo možnosti, da spoznate in osvobodite svojo osebnost spon ter zaživite vsa področja življenja po svoji izbiri. Premagali boste lahko svojo sramežljivost ali stare razvade ter prenovili svoje življenje po svojih osebnih željah.

  MNENJA iz preteklih delavnic

  Liljana Mandelj

  Delavnica Transformacija Življenja mi je zelo všeč, prav tako je tudi zelo koristna. Zaradi nje sem definirala osebne in poslovne cilje za prihodnje leto in jih tudi ustrezno umestila. Hkrati me je naučila posamezne elemente povezovati in razumeti ter uporabljati v praksi. Hvala Andreji za posredovano znanje in čudovita dva dni. Prav tako zahvala kolegicam pri izmenjavi »videnj«.

  Jožica

  Vedno znova sem fascinirana nad energijami, znanjem, informacijami, procesi in še mnogo več kar nam predajaš, pa je nemogoče ubesediti.

  Hvala ti za vse kar si mi dala in predala v preteklem vikendu, na krasni sicer precej naporni delavnici.

  In hvala tudi za mnogokrat takrat, ko mi odgovoriš na drugačne načine.

  Sem hvaležna, če le uspem slišat🙈

  Hvala za izjemno delo, ki ga opravljaš!❤

  Lepe praznike in vse dobro❤

  Mojca

  Delavnica Transformacija Življenja je bila pripravljena zelo profesionalno, strokovno in zanimivo. Dogajajo se čudeži in tudi ti, Andreja Novak si eden izmed čudežev. Hvala ti, da deliš svoje znanje in izkušnje z nami. In da nam pomagaš pri uresničevanju naših želja in izkoristku naših potencialov. Hvala tukaj in zdaj.

  Vesna Hostnik

  Draga Andreja, globoko sem hvaležna, da sem deležna tako velike podpore in novih znanj, ki jih tako srčno in enostavno podajaš. Čisto vsakemu bom svetovala, naj se udeleži tvoje delavnice. Tako bo svet res lepši. Hvala ti za vse iz srca.

  Blanka

  Delavnice sem se udeležila skorajda z ničelnim znanjem s področja duhovnosti, zaradi česar sem bila prvi dan nekoliko bolj obremenjena, drugi dan pa je potekal bolj prijetno in umirjeno, saj sem dobila občutek, da za transformacijo življenja in za postavitev za leto 2014 potrebujemo toliko vedenja, kot ga je potrebno v tem trenutku oz. za izpolnitev svojih »letnih ciljev« . Ob koncu so bili občutki (zlasti po meditacijah) čudoviti, neprecenljivi. Hvala Andreja!

  Reci življenju JA

  Najmočnejše mnenje je seveda knjiga Reci življenju JA, ki jo je napisala udeleženka Transformacije za leto 2015: Barbara Fužir. Knjiga je bila njen 6. cilj, ki ga je potem, ko se je prvih 5 uresničilo, začela uresničevati z junijem 2015. Knjiga je bila izdana novembra 2015 in v dveh mesecih razprodana, kar se je sovpadalo z njenim poslovnim ciljem. Decembra 2015 je zaključila leto z uresničitvijo zadnjega cilja, ki ga je rodila leta 2016.

  Bojana

  Zelo kvalitetna in super delavnica. Sproščujoča, delovna, polna upanja za boljše življenje in odkrivanja samega sebe. Hvala za vse!

  Vlasta

  Zelo sem vesela, da sem se lahko udeležila te delavnice in se končno znebila blokade iz preteklih življenj, da bom lahko zaživela tako kot hočem in moram. Andreja je sama kot Angel, pa čeprav ti včasih pove tudi stvari, ki jih ne želiš slišati.

  Klara

  Odlično, energije te kar povlečejo s sabo in delaš in sploh ne čutiš utrujenosti. Kako sem si postavila zgodbo za 2014 je, kot bi mi jo napisali po Želji, ki si jo do danes nisem upala izraziti.

  Samo

  Delavnica Transformacija Življenja se mi je zdela zelo zabavna, včasih naporna zaradi soočanja, vendar v celotnem okviru sem zelo vesel, da sem se je udeležil, ker sem rad v družbi in polju dobrih energij. Čestitke in pohvale organizatorju ter vodji delavnic – Andreji. Vsakdo mora prehoditi svojo pot, da spozna svet duhovnosti in svoje kvalitete Duše.

  Sonja

  To, kar sem pričakovala, sem dobila! Hvala!

  Majda Ajda

  Veliko, veliko novih znanj, zelo razumljivo, transparentno, tudi naporno. Hvala Andreja za potrpežljivost, razumevanje, pomoč. Takih delavnic si še želim.

  Nataša

  Nova, izredno naporna in lepo izkušnja. Polna novih, a izrednih stvari. Najlepša hvala za vse podpore.

  Mateja

  To je delavnica, ki se je med vsemi najbolj veselim. Obiskala sem jo že 6x, če se je ne udeležim, da mi zdi, da nekaj manjka. Saj si postavim cilje, temelje za prihodnje leto, česar se sicer verjetno ne bi lotila na ta način. Hkrati pa mi je všeč, ker so takrat decembra tako svečane energije, je zraven čarobnost in občutek, da je vse mogoče, kar odnesem naprej, še daleč v prihodnje leto. Res sem hvaležna za vaje, ki se jih tam naučim in mi potem na hitro pomagajo priti v stik s svojo Dušo.

  Nina

  Odločitev, da življenje vzameš v svoje roke, je moja najboljša odločitev. Da dobiš podporo znanja in usmeritev, je pa kot češnja na smetani. Bilo je vrhunsko, naporno, lepo in čudovito.

  Niki in Inka

  Delavnica je bila nepozabna, kot vsaka delavnica pri Andreji. Zelo sem vesela, da te poznam. Hvala!

  Lili

  Zelo sem zadovoljna in vesela, da mi je bilo dano, da sem se je lahko udeležila. Čutim, da se stvari premikajo in da smo aktivirali cilje. Počutim se utrujeno, a hkrati polno in res lahko čutim, da bom šla pravo pot.

  ANDREJA NOVAK, AVTORICA IN IZVAJALKA DELAVNICE

  Kaj vam prinaša leto 2023

  Energijski ustroj in način dela z energijami za Transformacijo Življenja je Andreja gradila kar 7 let s prostovoljno skupino udeležencev, ki jim je nudila brezplačno eksperimentalno delavnico v PD Solčava / v Logarski dolini v zameno, da so ji poročali svoje ne-uspehe iz leta v leto in pilili program, ki je od 2014 zaživel tudi za javnost v energijsko najmočnejših prostorih v Žalcu nad Trgovino Angelca.

  Andreja je priznana učiteljica meditacij, astrologinja, energijska raziskovalka in avtorica učinkovitih energijskih tehnik in delavnic, ki jih izvaja v Sloveniji in na Hrvaškem. Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj.

  Usmerjena je k praktični uporabi znanja, da lahko vsak posameznik zaživi optimalno življenje z vidika Duše tukaj in zdaj. Andreja sodeluje tudi s priznanimi slovenskimi revijami in večkrat nastopa kot gostja v različnih televizijskih oddajah.

  Vabljeni v našo Svetlobno druščino.

  Ne spreglejte

  delavnica z Andrejo, 22.9.2003

  This will close in 0 seconds

  Show Buttons
  Hide Buttons