spremembe v življenju

Kako se lotiti spremembe v življenju

spremembe v življenjuKako se lotiti spremembe v življenju je tema, ki mi jo je življenje največkrat dalo v testiranje. Skozi stopnje upiranja, jokanja, ustrahovanja sebe in okolja sem prehajala dokaj pogosto.

.

A življenjski tok je bil neusmiljen. Niso mi dali izbire … in tako je ne dajo tudi vam.

.

Ko sem dojela, da me bo življenje testiralo tako dolgo, dokler mi sprememba ne bo postala najbolj normalna stvar, sem sprostila ročne zavore in na nek način sklenila pakt z življenjem: “OK. OK. Sodelujem. Ti me pa sedaj podpri!

.

Spremembe v življenju se običajno odlagajo, dokler gre. To je kot obisk pri zobozdravniku. Ko prideš v fazo, da obiskuješ zobozdravnika redno – preventivno, si lahko zadovoljen, da si odrasel 🙂 .

.

Skozi faze obveznih sprememb, ki mi jih je življenje serviralo na pladnju, zaradi uspešnega upiranja nisem preskočila nobene stopničke trpljenja, zato sem se na podlagi vsega doživetega odločila prehiteti Življenje in ga pričakati s “šampanjcem” sprememb v sebi. (1)

,

sprememba v življenjuKar sedem let sem vsak december brezplačno vodila skupino ljudi, ki so mi zaupali, v spremembe, ki jih bo prineslo prihajajoče novo leto.

.

Tako smo se za vikend paket zaprli v PD Logarska dolina in izvedli program PREVENTIVNEGA SPREMINJANJA imenovanega Transformacija Življenja za leto, ki prihaja.

.

Tako sem leto za letom bolj ugotavljala moč energij skupine, ki pripelje skupino sodelujočih posameznikov do uresničitve različnih osebnih ciljev. Če temu dodaš še energijski potencial decembrskih dni, ki podprejo rast in razvoj energij v zemlji, dobiš magično formulo spreminjanja življenja s pomočjo skupine in energij narave, Vesolja. (2)

.

Skozi to eksperimentalno delo sem ugotovila, da če želim maksimalne uspehe za vse sodelujoče ljudi, se ne smem zanašati na pretekla spoznanja in teorijo. V vsako delavnico moram vstopiti pripravljena na popolne spremembe že v samem procesu. Samo tako lahko vsem zagotovim popolno podporo energij za popolno transformacijo njihovega življenja.

.

.

Kako se lotiti sprememb v življenju, ko ste sami, osamljeni?

.

.

Preverjeno takrat delujejo tile nasveti oziroma vaje:

.

1. kako narediti sprememboDOLOČITE PODROČJE, kjer si najprej želite spremembe.

.

2. PIŠITE: izberite dnevnik oziroma rokovnik, kamor na eno stran napišete minuse in na drugo pluse, ki so prisotni na tem področju. Pri tem so minusi vsi negativni vidiki, omejitve iz okolja, tudi vaše lastnosti, ki vas držijo v negativni energiji tega področja. Pozitivni vidiki pa so vse dobre stvari, ki so že v vas in v vašem življenju glede tega cilja. (3)

.

3. ODLOČITE SE za spremembo, da minuse zmanjšujete/opuščate in pluse krepite. To pomeni, da ste pozitivno usmerjeni v to področje na način, da dajete več časa in priložnosti za ustvarjanje plusov.

.

4. DOLOČITE SI, da v enem tednu ustvarite en nov plus in izničite en minus. Določite si en dan v tednu, ko pregledujete svojo statistiko plusov in minusov.

.

5. POIŠČITE NOVO PODROČJE. Ko je tehtnica močno nagnjena na stran plusov, vsaj 75 – 80 odstotkov, lahko poiščete novo področje, kjer si želite spremembe v življenju in ponovite postopek od 1-4. V vmesnem času, ko boste vi fokusirani na novo področje, pa bo prvo izbrano področje že pridobivalo na spremembah v realnem življenju.

.

Zakaj tako? Preberite energijski zakon sprememb na koncu zapisa.

.

.

Kako se lotiti spremembe v življenju preden vas življenje prisili v to?

.

.
Spremembe v življenju se najboljše odvijajo takrat, ko še niso nujne. Ko še ne gori voda. Zato je smiselno, da VES ČAS sledite samo dvema točkama, ki vas bodo ves čas lepo in harmonično vodile skozi vse potrebne spremembe v življenju:

.

1. SLEDITE FENG SHUI NAČRTU SVOJEGA DOMA, kjer preko posameznih prostorov ves čas skrbite za čisto in dobro energijo za vsako področje posebej

.

2. UPORABLJAJTE ŽEPNO ŠLOGARCO, ki je ustvarjena za ”prvo pomoč” vsak dan sproti in berite besedilo, kjer so opisani koraki sprememb, ki so potrebni (za vsako področje posebej).

.

.

Kako se lotiti življenjske spremembe ob izgubi službe?

.

.

1. NA LIST PAPIRJA ZAPIŠITE vse pluse in minuse (jasno in čitljivo v dva stolpca). Pri tem zapišite prve odgovore, ki vam pridejo na misel ob naslednjih vprašanjih:

.

  • kako ste opravljali službo, ki ste jo izgubili (plusi in minusi).
  • če bi vam vaša Dušna Svetloba povedala pluse in minuse ob izgubi vaše službe, kaj bi rekla?
  • kakšno službo si zares želite, da jo boste z veseljem opravljali? Želite, namesto klasične službe, delati od doma, morda preko interneta? Lotite se bloganja in spletnega marketinga, naučite se optimizirati svojo spletno stran, da vas bo videlo čim več internetnih obiskovalcev, lotite se izziva…
  • katere lastnosti še potrebujete razviti, da boste vredni nove službe in katere lastnosti morate opustiti, da vas ne bodo motile pri novi službi?

.

2. TA SEZNAM PREGLEDUJTE vsak dan znova. Spreminjajte ga, dopolnjujte in dovolite, da vaša spoznanja o sebi in službi rastejo in se spreminjajo. Nova služba bo posledica teh spoznanj. (4)

.

.

Kako se lotiti življenjske spremembe ob izgubi partnerja?

.

.

sprememba v srcuNe glede na to, ali vas je partner zapustil, ali ste vi njega, ali je odšel zaradi kakršnih koli drugih dejavnikov, ki niso imeli neposrednega stika z vajinim odnosom, ZAPIŠITE naslednje pluse in minuse:

.

  • katere negativne lastnosti ste opazili pri partnerju,
  • dodatno označite tiste lastnosti od zgoraj napisanih, pri katerih se zavedate, da so prisotne tudi v vas,
  • katere pozitivne lastnosti so vam bile najbolj všeč pri partnerju,
  • dodatno označite tiste lastnosti, ki jih imate tudi vi v sebi.

.

Ta seznam DOPOLNJUJTE vsaj 1 x tedensko naslednje tri mesece.

.

.

Kako se lotiti spremembe v življenju ob smrti bližnjih?

.

.

Za to področje si vzemite dovolj časa za vse spodaj zapisano. Pri tem pa ne odlašajte s začetkom uresničevanja. Kako dolgo boste izvajali spodaj zapisane točke je odvisno od vašega časa, pomembno pa je, da vmes ne prekinite s procesom za dlje kot za 6 dni. Torej vsaj 1 x tedensko delajte na eni izmed spodaj naštetih točk:

.

izguba bližnjega1. Pospravljajte in tematsko ter časovno zlagajte VSE družinske in poslovne fotografije. Dlje časa se zadržite na vseh tistih, kjer je pokojnik zraven.

.

Dovolite si preživeti spreminjanje čustev ob tem. (5)

.

2. Po vseh domačih prostorih preglejte vse predmete, ki so bili od pokojnika in jih spravite v večjo škatlo, kjer jih boste imeli pripravljene nekaj mesecev, če bi jih še za kaj potrebovali. Če jih v 3-6 mesecih ne boste potrebovali, jih podarite naprej.

.

3. Podobno kot pri točki 2 tukaj naredite z vsemi pokojnikovimi oblačili.

.

4. V stanovanju določite točko, kjer boste obujali lepe spomine na pokojnika. Tisti del opremite ljubeče in po svoje.

.

Vsebuje naj svečo, ki jih boste prižigali takrat, ko boste sedeli na tem mestu in si dovolili razmišljati o pokojniku.

.

5. Če imate parcelo okoli doma, posadite drevo ali grm v spomin pokojniku.

.

.

Kako deluje energijski zakon, ki podpira spremembe življenju?

.

.

V energijah so spremembe vidne tri mesece, preden se materializirajo.

.

Kaj to pomeni?

.
transformacija življenjaČe v vas ni blokad, ki bi preprečevale sprejem teh energij, se potem spremembe zgodijo najkasneje v treh mesecih. Če pa so v vašem energijskem sistemu blokade – zamaški, ki ustavljajo pritok sveže in nove energije, se potem zgodijo zapleti. Materializacija vaših želja se prestavlja v času in prostoru, stvari se zakomplicirajo.

.

Zaradi tega energijskega zakona, ki podpira spremembe življenja, so bile ustvarjene delavnice AstroPostavitve in ta energijski zakon se upošteva na vseh mojih transformacijskih delavnicah (Jasnovidnost na otoku Krapanj / decembrska delavnica Transformacija Življenja).

.

Na drugi strani pa vam na tečajih za energijskega terapevta – 5D TERAPEVT, predam vsa moja znanja, kako lahko sami sprostite in transformirate svoje energijske blokade, blokade vaših bližnjih in energijske zamaške, ki so prisotni v vašem domu in poslovnem prostoru.

.

Energije so vedno za spremembo življenja. Ste vi?

.

Srečno,

.

Andreja

.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons