Kaj vam prinaša spomladansko enakonočje

Zvezde vam bodo aktivirale notranjo in zunanjo moč, saj se v nedeljo, 20.03.2022 pozno popoldne zgodi prav poseben dogodek – spomladansko enakonočje ki traja do 21.3. do 17:30.  Sonce vstopil v znamenje ovna in to je čas, ko sta dan in noč enako dolga – to imenujemo spomladansko enakonočje ali ekvinokcij.

V rimskem imperiju se je s tem datumom uradno začelo novo leto, v vašem življenju pa se lahko uradno začne življenje z obiljem, ko svojo moč usmerite v praktično sodelovanje z vsem, kar si želite in to naredite optimalno dobro oziroma predano kolikor zmorete.

Sonce bo v znamenju ovna vse do 19. 4. in vas bo spodbujalo k:

  • dobrim spremembam,
  • kreativnosti,
  • predvsem pa strasti v pravem fizičnem pomenu besede.

Zato spodaj preverite, če ste med tistimi srečnimi znaki, ki se jim ne bo potrebno prav nič truditi za to, ali pa boste le morali stopiti iz cone udobja ter slediti svoji sreči na malo bolj zahteven način.

Začetek pomladi je v vseh pogledih energijsko eden najboljših dni za odpiranje obilju moči do življenja, zato je priporočljivo, da se otresete vseh psihičnih bremen in se lotite čim več različnih fizičnih aktivnosti. To bo novo prebujajočo energijo usmerilo v prave smeri, da boste bolj samozavestni in sočasno dobro sodelujoči v vseh smereh, ki bodo odpirale podporo Obilja življenja. Imeli boste več energije in motivacije za vse tisto, kar si vi želite uresničiti.

Najbolj bodo strasti predani: oven, bik, tehtnica, škorpijon, kozorog in vodnarj.
Strast bodo doživeli skozi sodelovanje s partnerjem: dvojčki, levi, device, strelci, ribe.
Raki pa so tisti, ki bodo v strasti nihali in bodo za sprejemanje ne samo strasti in ljubezni, temveč tudi materialnih dobrin, potrebovali prava spoznanja.

Kako pripraviti dom na sprejemanje teh odličnih energij?

V tem času je dobro, da pospravite celoten dom, če gre še pred 17.4., ko je Velika noč. Če vam ne uspe tega storiti v celoti, potem pospravite vsaj vzhodni del stanovanja ter tam kot dekoracijo postavite nekaj zelenega in / ali zlatega. Lahko je roža – tolstica (“Money tree”) ali posodica za drobiž.  To bo aktiviralo vaše zdravje in družinsko povezanost.

Na jugovzhodni kotiček postavite skodelico riža, ki simbolizira bogastvo, ki je v tem predelu. Naj bo večja z malo riža, ki ga lahko 20.4. simbolično potresete po svoji zemlji, če jo imate, da jo blagoslovite z obiljem. Če nimate zemlje, pa greste v naravo in simbolično raztresete bo trati z namenom, da blagoslovite obilje vseh, tudi svoje.

spomladansko enakonočje

Moje darilo za vas ✨

Da boste ta čas najbolje preživeli vam iz KNJIGE MAGIČNIH RITUALOV podarjam SONČEV RITUAL OBILJA MOČI, ki ga je priporočljivo izvajati od 20.-23-03.. S tem boste prejeli optimalno podporo Sončevih energij. Seveda pa ga lahko izvajate tudi kasneje.

Kako dobro izvesti ritual?

Udobno se namestite, poravnajte hrbtenico in ramena, prižgite svečo in nekajkrat globoko zadihajte. Potem počasi in zbrano preberite sončev ritual, vrstico za vrstico in vmes med vsako vrstico zaprite oči ter globlje zadihajte v Svetlobo, ki vas obdaja.

Več o tem, kako uporabljati Knjigo magičnih ritualov si poglejte v videu spodaj, knjigo pa lahko kupite v Trgovini Angelca.

ritual obilja moči

Srečno,

Andreja

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Harmonizacija odnosa z mamo in obiljem", 08.03.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons