Prava vibracija

Prava vibracija za dobro življenje v 4 korakih

Dostikrat v pogovoru slišite, da “dva nista bila na isti vibraciji” kot razlog za nerazumevanje in ob dobrem razumevanju rečete, da ste “isto vibrirali”. To dejstvo je bilo že znano davno pred tem, vendar se je ”prava vibracija” (1) malce drugače zapisala v obliki različnih slovenskih pregovorov: “Enaki ptiči skupaj lete,” ali “Vrana vrani ne izkljuje oči.

Po drugi strani pa vam je zagotovo poznana tudi nasprotujoča trditev: “Nasprotja se privlačijo,” ki se v moderni duhovnosti prevaja v zanimivo vodilo: “da vsaka zdravilna ženska privlači moškega, ki potrebuje zdravljenje.” Ali pa, da “empati” pritegnejo v svoje življenje zaradi svoje empatije narcistične ljudi in druge potrebne pomoči.

dobra vibracija

Pa je temu res tako?

To bi pomenilo, da če ste “empat”, da ste že oziroma imate pravo vibracijo za dobro življenje. A ga vseeno ne zmorete na polno zaživeti, ker pritegnete v svoje življenje tiste, ki vas potrebujejo. Tako je to paradoksalna trditev, ki vas zavaja, da ste v začaranem krogu in da ničesar ne morete narediti, ker pač ste “empati” in potemtakem na voljo tistim, ki vas potrebujejo.

Zato sama raje obrnem na glavo to duhovno teorijo, ki vas odmika od realnega stika s sabo in praktičnega življenja, ki postane dobro takrat, ko dodobra spoznate in sprejmete sebe ter začnete živeti iskreno svoje življenje. Pri tem pa se je dobro vprašati nekaj vprašanj, ki vam dajo realne odgovore in vas usmerijo na čim krajšo pot do dobrega življenja, ki ga aktivirate, da postanete svoja prava vibracija.

Kakšno je vaše sedanje življenje?

Prava vibracija za dobro življenje se lahko hitro stestira skozi vsakdanjik. Sedanjost, ki jo sedaj živite, ste si prislužili s svojimi vibracijami preteklosti, torej vidna – materialna sedanjost ni posledica vaše sedanje vibracije, temveč pretekle.

Torej, če si želite spremembe, je nujno, da ste nekaj časa pozorni na svoje zavedanje, na svojo celotno vibracijo, ki s tem, ko z vami živi – vibrira, ustvarja vašo prihodnost, ki jo boste kmalu videli realizirano. In prav to se naučite na mojem opevanem otoku Krapanj ☺ – skozi Jasnovidnost in odlično tehniko dvigovanja zavesti in zbrane prisotnosti v svojem telesu, si sproti spreminjate lastno življenje. In pri tem je dovolj in edina pomembna vztrajnost.

Torej praksa iz dneva v dan je veliko bolj smiselna kot posamezne meditacije ali terapije, ki vam ”sanirajo” trenutno stanje, njihov učinek pa zbledi po nekaj dneh, ko vas vsakdanjost zopet posrka vase.

jasnovidnost

Če želite ugotoviti, kje ste v ustvarjanju prave vibracije za dobro življenje, je smiselno, da se opazujete in se sproti testirate s preprostimi vprašanji.

Kakšno vibracijo oziroma počutje imate:

  • vsak dan sproti, še posebej v trenutkih, ko na vas niso usmerjeni žarometi javnosti in nimate stika z javnostjo preko socialnih omrežij,
  • ob vseh opravilih, ki jih izvajate od jutra, pa do večera,
  • ob srečevanjih in druženjih z vašimi bližnjimi, prijatelji, znanci,
  • ob vašem delu, službi, poslu in ukvarjanju s položnicami, popravili, ….
  • in nenazadnje v trenutkih, ko ste čisto sami s sabo in svojimi mislimi, čustvi …

Kako odkrivati še druge – skrite vibracije, ki niso prava vibracija za dobro življenje?

Skozi samo opazovanje boste kaj hitro lahko ugotovili, da niste tako celoviti v optimalni pravi vibraciji in da vaše počutje niha, včasih zaradi vidnega, znanega razloga, velikokrat pa tudi zaradi nevidnih, nepoznanih stvari (takrat se običajno obrnete na nas ☺ ). In da zato ni čudno, da vsaj sebi še ne morete zagotoviti, da živite dobro življenje.

Ko ste v svojem znanem okolju – v svoji komfortni coni, se vas lahko loti iluzoren občutek zadovoljstva ali varnosti ter si dobro življenje razlagate bolj z opisom: “Kaj bi se pritoževal, saj ni nič narobe!” V tem stanju potem vztrajate tako dolgo, dokler vam uspeva v sebi zatajevati bolj rušilne vibracije strahu, nelagodja, panike in drugih čustev, ki jih vsekakor ne bi dali v skupino prave vibracije za dobro življenje.

Tako se vas lahko loti občutek, da ste dobro, da pa vam okoliščine, drugi ljudje, situacija v državi, na svetu … onemogočajo, da bi vi dobro zaživeli, da bi bili prava vibracija za dobro življenje.

Andreja Novak

 

No, in prav v tem je rešitev. V vsem, kar v vas okolica sproži, odkrivate svoje prave vibracije. To so tiste iskrene, resnične energije, čustva, misli, ki vas prevzemajo ali se skrivajo v kotičku vaše zavesti, ker so lahko tako nesprejete v okolju, da si jih še sebi ne upate priznati. In vendar si jih, ker želite spremembo.

Moj edini recept, ne glede na to, v kakršni fazi življenja sem bila in sem, rešuje moje “zimzeleno” duhovno zavedanje, da sem “kot Duša prišla doživeti to situacijo na Zemljo, se v njej prepoznati, sprejeti, izraziti, osvoboditi ter kreirati korake dalje.”

Samo tako sem reševala vsako situacijo posebej in pri tem sem vedela, da moram izhajati iz svoje RESNIČNE vibracije in ne iz poduhovljene teorije, če želim prave spremembe v dobro.

Prava vibracija za življenje v 4 korakih

Kako potem rešiti to zmešnjavo vsega, ko se odpre vaša notranjost in se pojavijo vsa čustva, misli in doživljanja ter seveda pritegnejo pravi kaos v vaše življenje?

Prava vibracija za življenje v nekaj korakih:

meditacija1. Najprej si samo prisluhnite

To lahko imenujete tudi meditacija – saj je potreben čas, da se navadite brez notranjih obtožb in sodb sebi prisluhniti. Čas, ki je vreden vsega denarja, saj s tem, ko se navadite prisluhniti sebi, dobite edinega in najboljšega zaveznika za življenje.

2. Začutite in poenotite svoje stanje

Ugotovite znotraj sebe, koliko vibracijskih centrov je odprtih in spremljajte, kateri je najmočnejši (glava, grlo, srce, želodec, popek, spolni organi, energije pod stopali …. ).

3. Izrazite se

Ne glede na to, da bi želeli harmonično in ljubeče življenje, je prav, da se naučite, da za ljubezen se nikakor ni potrebno zatirati. Zato si dovolite doživeti pot, ki jo imajo za vas vaše vibracije, vaša čustva z vašimi mislimi in zavestjo Svetlobe – in izrazite tisto vibracijo iz tistega centra, ki je najmočnejše. Lahko je glas uma, glas jeze ali glas moči, instinkta, ljubezni … karkoli je v vas najmočnejše, je nujno in potrebno za vas in okolico, da se izrazi.

4. Zavedajte se

Zavedajte se sprememb, ki se dogajajo v vas potem, ko naredite prve tri korake. Kakšne vibracije se ustvarijo v vaših energijah in kakšna sprememba se zgodi. Brez zavedanja samega sebe in spreminjanja znotraj vas se dobre spremembe nikakor ne bodo zgodile tako hitro, kot bi si želeli. Zavedanje prinese tisto vertikalno dogajanje v vas, ki vas poveže s Svetlobo vaše Duše, z energijsko podporo, ki vam je dana v vsakem trenutku doživljanja, ustvarjanja in izražanja Resnice.

Kaj je zares prava vibracija za dobro življenje?

Prava vibracija za dobro življenje ste vi. Iskreni v sedanjem trenutku. Povezani in zbrani v sebi ter v zavedanju, da ste prišli na ta svet iskreno in na polno doživljati sebe iz Svetlobe ter preko tega kreirati svoje življenje, ki je vaše poslanstvo.

Zato sem vesela vedno, ko vas pri tem lahko podpremo, saj je to nekaj najlepšega, kar se dogaja … Včasih vas lahko preko takšnih blogov, drugih pogovorov, terapij, največ skozi delavnice, a stalno podporo pa smo vam sedaj pripravili v obliki magičnega energijskega prstana, ki bo vedno z vami in v vaših energijah aktiviral vse, kar potrebujete za dobro življenje.

 

energijski prstan

Srečno, Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons