Poletni solsticij – aktivirajte srečo, veselje, optimizem in materializacijo

|Poletni solsticij je dan, ko se uradno prične poletje. Poletni solsticij se imenuje tudi poletni sončev obrat, ko sonce pride v znamenje raka. Zaznamuje najdaljši dan v letu in tako seveda najkrajšo noč v letu.

 

Energijski vpliv poletnega solsticija

Lahko pa se vam zgodi, da se vas v poletnem solsticiju – poletnem sončnem obratu, ki se energijsko dogaja med 21 in 23. junijem, dotakne otožje in melanholija, saj se dnevi začnejo krajšati in se začne proces umikanja energij.

Sončev preobrat prinese obdobje zastoja, zato tudi v vladavini znamenja raka (21.6. – 21.7.) težko kaj uredimo na hitro in učinkovito. A zato je globina doživljanja največja. V naravi se dogaja proces oplajevanja, zato je tudi za človeka to idealno obdobje materializacije: zavedanja, kako bi radi preživeli dneve, tedne in v času dopustovanja, sprostitve lahko lažje vpeljete nove ideje in cilje v svoje življenje.

Ne glede na to, da je poletje v znamenju elementa ognja in nas vodi ven, v družbo, pa je voda tisti element, ki vlada znamenju raka in gre kreativna energija lažje navznoter. Zato se vam poleti lahko zgodijo bolj nenavadne stvari, ki vam lahko spremenijo način življenja. V tem obdobju je podprta samosvojost, individualnost, a sočasna želja po družinski harmoniji, saj so glavne vrednote znamenja raka prav družina kot osnovna celica življenja.

poletni solsticij

Kakšno podporo prinaša poletni solsticij v letu 2023?

Letos ima poletni solsticij (21.6.2023 ob 16:57) poleg Sonca še podporo za sledenje Usodi skozi ljubezen in iskrice strasti, kar se bo dobro povezalo z vašim življenjskim poslanstvom, dobrim počutjem ter velikimi darovi v službi, poslu.

Tako bo velika podpora za okrepitev intuicije za dobrobit novega življenja. Vsi smiselni odnosi se bodo okrepili in sodelovanje z Življenjem bo začelo dobivati nov pomen. Veliko lažje in bolje se boste osredotočili v skrb za osebno zdravje ter doživeli večjo podporo za ureditev osebnega poslanstva na nov način. Bolj sproščeno in strastno boste sodelovali v vseh pogledih. Tokrat boste imeli moč, da se boste uprli vsem dejavnikom, ki vas bodo odmikali od veselja do življenja ter od vsega, kar si strastno želite.

 

Izkoristite brezpogojno podporo Usode

Usoda vas bo brezpogojno podprla v vsem, kjer boste strastni, kreativni ter čuteči, a sočasno notranje močni, da se ne boste prilagajali okolici zaradi občutka sprejetosti ali zaradi tega, da bi kogarkoli nadvladali.

Zato ne čakajte, da vas Življenje prebudi, aktivirajte se in si dovolite slediti notranji strasti, ki vas bo vodila v pravo smer. Če se boste na polno in iskreno lotili kakršnekoli dobrodelne aktivnosti, vas bo Življenje takoj podprlo v dobrem počutju in usmerilo v prave dejavnosti z velikimi rezultati.

Lepo, a strastno in dobrih del polno poletje vam lahko pomaga manifestirati največje želje življenja. Ne prespite ga. Sodelujte iz Svetlobe s srcem zase in za vse okoli vas.

Srečno,

Andreja

 

P.S. Jeseni pa vabljeni na Zmenek z Dušo na otoku Krapnju, kjer se boste naučili, kako aktivno sodelovati s Svetlobo in vašo Dušo vsak dan. Poglejte si mnenja naših udeležencev in začutite Polja miru ✨

 

Leave a Comment

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons