novoletne zaobljube

Novoletne zaobljube in novi začetki

novoletne zaobljubeNovoletne zaobljube se vam lahko iz leta v leto ponavljajo. No, vsaj meni se 🙂 . (1)

.
Vsak nov začetek namreč prinaša optimizem in nove energije okrepijo pričakovanja. Ko mine entuziazem novega začetka, nekje po 15. januarju že pozabite na lastne obljube sebi, da se boste posvetili svojim sanjam in hrepenenju in jih poskušali uresničiti.

.

Vsakdanje življenje vas »potegne« nazaj v svojo rutino.

.

Kako sem to sama rešila? Ostanite z mano do konca ;).

.

.

Paradoks življenja in karmično pravilo

.

.

Do pomladi vas še vsake toliko zagrabi nelagodje, nezadovoljstvo in iščete krivce v okolju, partnerju, službi … Kar nekako pa pozabite vse obljube sebi, svoji Duši in energijam takrat, ko vam je bilo hudo in ste jih prosili za pomoč. (2)

.

kako hitro pozabimo na novoletne zaobljubeOb gledanju Tv-ja, hitenju ter kavicah v odnosih, ki vam ne dodajo ničesar novega v vaše življenje, energija in čas neusmiljeno odtekata in vas odmikata od vašega sanjskega življenja, po katerem hrepeni vaše srce in Duša.

.
Novoletne zaobljube za leto 2018 verjamem, da so že pripravljene (vsaj nekje v podzavesti) in pričakujete ter si želite, da bi vam Venera, vladarica leta 2018, prinesla vsaj ljubezni in harmonije, pa še blagostanja, miru in dobrega izgleda.  😉

.

Sočasno pa se bojite stopiti prvi korak v to smer in (zavestno ali ne) delate vse, da do tega ne bi prišlo, saj to pomeni spremembo v življenju. Brez spremembe ne morete sprejeti novosti in tako ste soočeni s paradoksom življenja!

.

Paradoks najhitreje razrešite s preprostim karmičnim pravilom, ki se deli na jang (aktivni) in jin (pasivni princip):

.

Aktivni (jang) princip: »Naredi drugemu tisto, kar želiš, da drugi delajo tebi« in pasivni (jin) princip: »Ne delaj drugemu tisto, kar ne želiš, da drugi delajo tebi.«

.

V vseh religijah in energijskih učenjih boste našli to karmično pravilo, v različnih variantah a z enakim pomenom.

.

.

Novoletne zaobljube – kako se jih lotiti?

.

.
Preprosto usmerjajte svojo energijo v stvari in kvalitete, ki so vam pomembne. (3)

.

Andreja Novak novoletne zaobljubeČe želite, da so ljudje ljubeznivi z vami, bodite vi ljubeznivi najprej.

.

Če želite, da so odnosi iskreni, potem začnite prvi se iskreno izražati.

.

Če želite, da vam kdo priskoči na pomoč, ko jo potrebujete, bodite tudi vi pripravljeni to storiti za druge …

.

Tako enostaven je jang princip. In vem, da mnogi med vami to že obvladate.

.
Več pozornosti pa je dobro pokloniti jin/pasivnemu principu, ki ga bo celo leto 2018 podpirala Venera in se bo potrebno zlepa ali zgrda naučiti nekaterih osnov jin delovanja (»Ne delaj drugemu tisto, kar ne želiš, da drugi delajo tebi.«).

.

Ta princip nekako kar spregledate in se potem vmešavate v težave bližnjih, ob tem pa ste slabe volje, ko vam drugi dajejo nasvete nazaj, obrekujete druge in ste jezni, ko slišite, da drugi obrekujejo vas.

.

Ko postanete mojster obvladovanja jang in jin principa karmičnega pravila, se vam življenje odpre na novo in takrat so novoletne obljube aktualne ves čas in so okrepitev dobrega življenja, ki ga živite v skladu s sabo in z okoljem.

.

Jang in jin princip je tudi splošen temelj vašega delovanja v življenju. To pomeni, da harmonizirate aktivno in pasivno energijo za zadovoljno življenje.

.

.

12 stvari, ki jih je smiselno opustiti v prihajajočem letu

.

.

Aktivno se lotite realizacije svojih ciljev – na primer, če želite novo službo, iščite aktivno, katera podjetja so vam všeč in jih obiščite, napišite prošnje in ste aktivni toliko časa, dokler ne dobite službe, s katero ste zadovoljni.

.

Enako je za vse cilje, ki imajo materialno realizacijo.

.

Če pa si želite na primer biti srečni, pa je pomembno, da obvladujete tudi svoje pasivne navade, ki jih včasih nosite s sabo, brez, da bi se tega prav zavedali. Zato v letu, ki je pred vami, poskrbite, da se rešite naslednjih stvari:

.

 1. Ne zapravljajte čas s tem, da se smilite sami sebi. (4)
 2. Ne mečite stran svoje moči – ne prelagajte odgovornosti na druge, da so krivi ali vzrok vašega razpoloženja ali dosežkov.
 3. Ne skrivajte se pred spremembami, ki vam pridejo na pot.
 4. Ne zapravljajte časa za stvari, nad katerimi nimate nobene kontrole ali vpliva.
 5. Ne poskušajte ustreči vsem okoli vas.
 6. Ne ”valjajte” se v preteklosti.
 7. Ne ponavljajte napak vedno znova.
 8. Ne bodite ljubosumni na uspeh drugih ljudi.
 9. Ne odnehajte po tem, ko vam prvič ne uspe.
 10.  Ne bojte se samote.
 11. Ne razmišljajte v smeri, da vam je svet, družba dolžna karkoli.
 12. Ne pričakujte takojšnje rezultate temveč vztrajajte.

.

.
Če teh 12 pravil spravite v prakso in je karmično pravilo vaša osnova, potem bo leto 2018 natanko takšno, kot si želiteleto večjih dosežkov in sprememb.

.

Podpora je namreč v tem letu ogromna in decembra 2018 ne boste mogli kriviti nikogar drugega kot sebe, da niste sledili svojim cilje, svojim željam, svojemu srcu in Duši, ki vas je klicala na drugo pot.

.

.

Kako sama rešujem svoje novoletne zaobljube

.

.

Moje novoletne zaobljube preteklih let so se vse slabo končale, če nisem vključila svojega tehničnega uma (Saturna) in naredila tabele, seznama in vztrajala dan za dnem v smeri, ki sem si jo začrtala.

.

novoletni planer andreja novakDo sedaj mi je uspelo tako urediti finance in odnose. Ker mi je prihod Venere odprl nove dimenzije in želje, sem si zaželela nove globlje transformacije, v katero vabljeni tudi vi. Celo leto sem razmišljala, kako bi sistematizirala korake, da bi lahko več stvari sočasno spreminjala in z veseljem sledila notranji poti.

.

Tako dokončujem energijski planer za leto 2018. Ker jih je že tisoč drugih na trgu, bo v manjši nakladi, zato mi pišite, če želite, da vam prihranim izvod.

.
Kaj je njegov namen? Da vas na lep način vodi iz cone udobja. V življenje z ljubeznijo in podporo Venere za 2018.

.

Srečno,

.

Andreja

.

 

NOVO! Ne spreglejte delavnice "Sveti dnevi in sončevo leto 2024" z Andrejo, 15.12.2023

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons