Bodi samozadosten

Ne bodi kot drugi ali kako delovati konstruktivno v tem ponorelem svetu

“Žmigovci” po štajersko ali smerokazi po slovensko so sprožili tale zapis “Ne bodi kot drugi“. Veliko sem na cesti in sedaj se samo še čudim, kam pelje vse skupaj. Prehitevalni pas je postal pas, na katerem so vsi, tudi tisti, ki se očitno bojijo peljati več kot 100 km/h po avtocesti. Posledica so kolone brez smisla in to zato, ker je večina pozabila osnove, ki so se jih učili v avtošoli.

.

Ne bodi kot drugiV istem dnevu sem zgodaj zjutraj čalala v čakalnici, kjer imajo super organiziran sistem, da ob prihodu dobiš številko in potem počakaš. Moj um je seveda spremljal, kako hitro gre in bil zadovoljen, ko sem preračunala, da bom v 15 minutah na vrsti.

.

Jok, odpade. Gospa s številnimi zlatimi zapesnicami se ni mogla sprijazniti s čakanjem in se je kljub zadregi 2x večjega moža vsilila v vrsto in potem vsa zadovoljna opazovala, kako spretna in uspešna je v svojem življenju (1). Ko je naslednji želel to ponoviti, sem se seveda nevljudna Savinjčanka oglasila in opozorila, da je sistem ravno zato, da vsi malo počakamo in da so to osnove civilizacije. Potem sem pametno utihnila, kajti sprožili so se vsi ostali  🙂 .

.

In začela sem razmišljati o rešitvah…

.

.

Kako v svet vrniti toplino in ljubezen?

.

.

Bodi samozadostenPotem sem začuda imela čas razmišljati o rešitvah. Vse večje gneče, vse večji egoizem in vsak usmerjen le vase. Po drugi strani pa večina nesrečna, brez stika s sabo in svojimi lepimi energijami, kar posledično pripelje do slabih in površinskih odnosov.

.

Selfiji na facebooku so precej krivi za takšen razplet, a če ne bi te energije rasle v človeku, jih noben sistem ne more podpreti. Za nameček me v oddaji nič hudega sluteča gospa “razkuri” s komentarjem: “Takšna pač sem” na moj predlog, da opusti negativne misli o preteklosti in da je pomembno, kako se zjutraj v mislih osredotoči na svoj dan.

.

Kako torej misel “Ne bodi kot drugi” prenesti v realno življenje?

.

Resnično je potrebno krepko delati na tem, da ne “padeš” v nižje energije večine, temveč da se odločiš, da ne boš, kakor drugi (2). Da boš sledil pravilom v prometu, bontonu pri jedi, dogovorom, ki jih skleneš…

.

Bodi konstruktivenS tem boš ne samo ohranil lastno integriteto, svoj obraz in mirno vest, temveč pomagal drugemu polu – višji vibraciji Svetlobe, da v človeško skupnost ponovno vrne nekaj topline, nekaj povezovalne energije, nekaj ljubezni. Da z vsakdanjim življenjem pokažeš, da ti je mar. Mar za soljudi, mar za živali, rože.

.

Pa četudi samo z opozarjanjem na facebooku na potrebno svežo vodo ali nepuščanjem otrok in živali v pregretih avtomobilih in z delitvami  objav o živalih, ki iščejo dom.

.

In nič nimam proti temu, če se ne želiš spreminjati (3).

.

Le…

 

Ne bodi kot drugi. Bodi to, kar si!

.

.

Bodi kar siPri tem pa sama dobro vem, da si Svetloba. Svetloba na Zemlji, ki se želi odkriti, realizirati in sodelovati. Za začetek te Svetlobne poti bodi sam sebi zadosten.

.

To je nujna faza, v kateri se učiš:

.

.

Ti dve fazi se hitro povežeta, a dobro je, da jih ločiš in si na njih pozoren. Da ne boš, kakor drugi, del razpadanja. Temveč del, ki gradi. Nov svet. Svet Svetlobe na Zemlji. In hvala ti za to.

.

 

Srečno,

.

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons