Nasveti za srečen zakon, ki jih še niste prebrali nikjer

Nasveti za srečen zakon so menda zelo iskani in dobrodošli. Sama se nisem nikoli posebej trudila, da bi jih našla, ker se enostavno nisem želela poročiti.

“Zakaj?” me sprašujete? In sama sprašujem nazaj: “Zakaj se želite poročiti vi?” oziroma ”Zakaj ste se poročili?“.

Preberite dalje, mogoče najdete svoj pravi nagib.  🙂

Že v otroštvu mi je postalo jasno, da so družine nekakšna “združba”, kjer ni nujno, da so vsi zadovoljni, celo daleč od tega.

Da so v družini določena pravila in da se jih moraš držati, hočeš ali nočeš, sicer si ves čas v težavah. Ko sem prehajala v najstniška leta, mi je mama velikokrat potožila, kako ji je težko brez moža / mojega očeta, ki je bil takrat že več kot 10 let pokojen.

Glede na pogovore mi je postalo jasno, da so njena pričakovanja zakona mimo realnosti in da nikakor ne pogleda ostale zakone v bližini, ki so kar klicali po spremembi in pomoči.

Nasveti za srečen zakon iz moške perspektive

Nasveti za srečen zakon so bili aktualni tudi v gostilnah, kjer sem delala in tem sem z zanimanjem prisluhnila, saj so moški imeli precej bolj preprost koncept zakona, kot sem ga bila navajena iz ženske strani.

Mlajši in samski moški so iskali dekleta z najvišjim mini krilom in visokimi petkami, starejši pa so se jim smejali v brk in jih trepljali po ramenih:

“Najdi si takšno, ki ji ne bo težko nič narediti, s katero se boš rad stiskal in s katero se boš rad smejal.”

To so bili nasveti dolgo poročenih moških, ki so dostikrat tudi z ženami prišli v gostilno in jo napolnili s skupnim smehom. (1)

kuan yin krema za podporo ljubezni

Če bereš med vrsticami….

Seveda sem pregledala, kaj vam internet nudi pod rubriko “nasveti za srečen zakon” in se malodane zgrozila. Med vrsticami napisanega sem namreč prebrala vse to:

  • kako se prisiliti v življenje, ki ti ni na kožo pisano,
  • kako se odmakniti od sebe in površinsko negovati srečo za navidezno srečen zakon,
  • kako se odmakniti do vsega, kar ti pokaže lastne rane, ki jih je potrebno pozdraviti,
  • kako razkosati svoje življenje na navidezno pomembne teme, da imaš občutek, da ga živiš.

Sedanji nasveti za srečen zakon so polni pravil in receptov, kako se skoraj “na glavo postaviti” za uspešen zakon, kakšni so temelji dobre zveze in kakšna so navodila, ki se jih naj vsak drži, da bo imel srečen zakon.

Sama verjamem, da če želite srečen zakon, se ne smete držati nobenih pravil, razen pravil vašega srca.

Zato je nujno, da na novo določite, kaj je za vas srečen zakon! (2)

Pet nasvetov za srečen zakon iz perspektive Duše na zemlji

Ker je zame edina smiselna perspektiva življenja z vidika duše, si poglejte pet prav posebnih nasvetov za dober zakon:

1. Duši, ki sta se v ljubezni srečali na zemlji, ne potrebujeta papirja od kakršnekoli ustanove, da ostaneta in živita skupaj v ljubezni. Če se odločita za zakonsko vezo, je to iz simboličnega pogleda in ob tem naredita svoji zaobljubi sebi in Ljubezni v dvojini. (3)

2. Oba vsak dan ob skupnih trenutkih in pogovorih vidita oči drug drugega in v njih samodejno vidita Ljubezen in energijo Duše drugega. (4)

3. Vsaj enkrat na dan imata nekaj skupnih trenutkov tišine, da se vajina Bit poveže v tiho sodelovanje in podporo.

4. Kompromisi in nekompromisi so jasni. V vsem, kar je pomembno Duši in srcu, kompromisi niso možni. Vse ostalo je predmet dogovora.

5. Če se tekom življenja pokaže, da odnos ne zagotavlja več rasti Duši na zemlji v paru, se razpad zakona zgodi nedramatično. Z razumevanjem in ljubeznijo dveh Duš se izpelje tudi razhod, saj se Duši na Zemlji zavedata, da je dramatika in manipuliranje nesmiselno. Ljubezen namreč ostaja, poti se razidejo za nove potrebne izkušnje Duše na zemlji. (5)

Sem optimist ? Idealist? Vse to!  😎

Vendar so ti nasveti za srečen zakon edini, ki jih je smiselno upoštevati, saj dajejo jasno osnovo vam in vašemu partnerju za res srečno življenje.

Priporočam pa, da uporabljate našo Žepno Šlogarco za energijske preglede vaših odnosov, saj vas vodi skozi notranjo spremembo v podporo vaši Duši in Ljubezni na sebi in obisk Trgovine Angelca, kjer najdete čudovita darila za Dušo in telo.

Če pa želite pogobiti odnos s svojo Dušo in bolje razumeti tudi partnerja in vajin odnos, vabljeni da se mi pridružite na Zmenku z Dušo, ki vam bo med drugim spremenil perspektivno in razrešil marsikateri problem. ✨

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons