Nasveti po horoskopskih znamenjih za leto 2023

Da se lahko kar najbolje pripravite na dogodivščino, ki vam jo pripravlja leto 2023, sem za vsako horoskopsko znamenje pripravila mini nasvete, napovedi za leto 2023. V blogu sem večkrat omenila Magični planer za leto 2023, ki sem ga za leto 2023 zopet pripravila v skladu z gibanjem planetov in energijskim dogajanjem, ki nas čaka. Pregleden in jasno začrtan planer, je zasnovan tako, da vas dan za dnem vodi do direktne manifestacije, bogata vsebina pa poskrbi, da ne skrenete s svojih ciljev. Leto 2023 bo v ognjenih energijah Marsa in Plutona, zato imate ogromno možnost uresničitve ciljev, če imate pravo znanje in orodje.

Da se ne izgubite v zapleteni astrologiji, je Planer že do pike pripravljen za uporabo, da lahko planirate in manifestirate hkrati ✨. Več o planerju si lahko pogledate TUKAJ.

 

Pa poglejmo mini nasvete za vsako znamenje…

 

 

oven

OVNI, to bo vaše najbolj vroče leto. Če se boste upirali, bo bolelo, a če boste sodelovali, boste našli svoje najboljše lastnosti in jih zaživeli na vseh področjih. Ker je leto 2023 v znamenju MARSA, vašega vladarja, je pomembno, da aktivirate svojo voljo v svoje življenje. Naredite čim več vnaprej, saj si tako olajšate dober prehod in dobro sprejemanje podpornih energij. Kaj torej narediti?

POSPRAVITE DOM – v detajle. Znebite se vse navlake, preglejte vse nepregledane škatle, podarite vso neuporabljeno posodo, oblačila in ne računajte, da boste ob spremembi telesne teže nosili stara oblačila iz svoje preteklosti. Dajte jih v obtok, prav tako staro glasbo, ki je niste poslušali že celo leto.

POSPRAVITE si v glavi IN si USTVARITE PRAVE PRIORITETE ter pri tem ne glejte na to, kako vas vidijo drugi, temveč, katera področja so vam bolj pomembna in katera manj. PRI TEM BODITE ISKRENI DO SEBE, vse ostalo bo nepomembno, saj si nihče ne želi biti z nekom, ki se trudi pri izkazovanju osnovnih človeških izrazov topline in razumevanja. POSLEDIČNO vam bo jasno, kaj si želite v  življenju. Ne samo v letu 2023, temveč V ŽIVLJENJU NA SPLOŠNO. Niste na tekmovanju, temveč se učite biti sami s sabo zadovoljni brez, da si morate posebej dopovedovati, da se imate radi in da je vse v najlepšem redu. In tako ste optimalno pripravljeni za leto 2023, ki vas bo spodbujalo usmeriti svojo voljo v prave smer. Če boste želeli “prešpricati” in še naprej ustvarjati bolj glamurozen videz navzven, boste zares preslepili samo sebe in se odmaknili od svojega dobrega življenja. Da se vam to slučajno ne zgodi, vam priporočam optimalni vsakodnevni pripomoček Magični planer 2023.

 

BIKI, za leto 2023 se pripravite v + in manifestirajte obilje s podporo …. … Jupitra, ki pride v vaše znamenje 16.5. 2023 ter ostane z vami do 26.5.2024 in vas podpre v vsem, kar si želite doseči v materialnem svetu.

To pomeni, da je dobro, da se do maja prihodnje leto pripravite na večjo manifestacijo:

  • si napišete seznam želja,
  • prečistite svoj dom vse navlake,
  • prečistite svoje fotografije, spominke in darila ter zavrzite ali podarite dalje vse, kar vam ni všeč,
  •  prečistite svoj računalnik, telefon in vse naprave vseh fotografij in naredite red v vseh oblikah.

Če ste se naročili na Magični planer 2023, ste za darilo  dobili tudi mojo meditacijo Manifestacije, ki bo vam še posebej prav prišla in jo je smiselno izvajati 1 x tedensko vsak dan do 16.5.2023 (odvisno od tega, kako se počutite – če se slabše, vsak dan, če se dobro, je dovolj 1 x tedensko).

Po 16.05.pa izvajajte meditacijo po vašem občutku. Če se še niste naročili na planer, pohitite, saj ga počasi zmanjkuje (letos smo naredili manjšo naklado zaradi poplave različnih planerjev).

 

DVOJČKI, vi ste že v polnih pripravah na leto 2023, pa čeprav nimate tega občutka. Od 30.10. je namreč Mars v vašem znamenju šel v retrogradno fazo vse do 12.1.2023, ko se bo obrnil direktno in boste lahko začeli izpolnjevati svoje misli in cilje, ki pa jih morate v tem času notranje izpiliti. To pomeni, da v tem času ne izvajajte večjih sprememb, odločitev ali česarkoli, v kar niste 100% prepričani ali pa ni bilo zmenjeno že dolgo nazaj.

Do 23.3. 2023 boste imeli potem odličen čas za akcijo, ko pa ne boste smeli čakati, temveč samo delovati v vsem, kar želite urediti. Ker bo vaš vladar Merkur šel retrogradno v samih zemeljskih znakih, je to znamenje za vas, da prenehate sanjati in naredite v 2023 konkretne stvari, ki imajo ključe v prizemljenosti, delavnosti in spreminjanju odnosa do vsega, kar vas muči.

Imate še čas, da najdete pot do svoje notranje moči in se začnete ukvarjati SAMO s svojim življenjem, kje in kako ga urediti. Če bi radi opomnik v tej smeri, potem je za vas Letni planer 2023 najboljše orodje za dobro življenje, ki si ga boste ustvarili s pravimi koraki prav v naslednjem letu.

 

RAKI se boste v letu 2023 lažje sprostili in usmerili v svoje osebno življenje. Sreča se vam bo nasmehnila in ostajala z vami, če boste imeli fokus na sebi in svojih dosežkih, ki jih ne bo malo.

Uporniška Črna Luna – Lilith, ki vas je zaposlovala v letu 2022, bo zapustila vaše znamenje 8.1.2023. Lahko, da boste malo presenečeni ali utrujeni, saj se vam bo zazdelo, da izgubljate na notranji moči, ki vam jo je celo leto “kurila” Črna Luna pri vas. Do poletja imate še čas za vzpostavitev dobrih materialnih temeljev, po 12.7. pa se bo vaša vročekrvnost vrnila in bolj boste obremenjeni s svojimi osebnimi dosežki in želeli izpeljati vse tako, kot si boste vi sami zaželeli. Če boste sproti poskrbeli, da bodo odnosi harmonični in se ne boste več vezali na pretekle težave, boste uspešno izpeljali vse, kar si boste zadali in še sprejeli boste darila Življenja. Povzetek za 2023: FOKUS NASE & iskreno ter srčno v odnosih

Če se vam bo zazdelo to misija nemogoče, pa vam bo pri tem pomagal naš Astrološki Planer 2023.

LEVI, počivajte, dokler še lahko 😉 8.1.2023 prihaja Črna (uporniška) Luna – strasti in trme polna Lilith – v … v vaše znamenje za skoraj celo leto in vam bo pomagala aktivirati notranje in zunanje strasti, predvsem pa se upreti (upam) na pravem mestu ob pravem času.

Lahko pa, da vam bo zakuhala malo težav, še posebej, če se zadnjih nekaj let niste sproščeno in sproti postavljali zase. Če je temu tako, vam lahko pomaga tale naš extra super SOS Roll-on, ki vam bo pomagal sprostiti notranje blokade ter vas bo podprl pri dobrem čutenju sebe in življenjskih priložnosti.  Dobro je, da si do takrat izoblikujete osebne prioritete in tokrat ZARES postavite sebe na prvo mesto (ne glede na stanje v vaši družini in na starost vaših otrok). Vaš notranji ogenj je namreč najpomembnejša stvari, ki vam lahko pomaga se aktivirati v pravo smer, pozdraviti vaša čustva, pa tudi fizično telo, če najdete notranje ravnovesje.

Če ste samoiniciativni, potem vas bo Magični Planer 2023 lahko dobro podprl pri tem, če pa se vam ne da samostojno brskati po sebi, pa vabljeni na Lux Zmenek z Dušo = *Soul Retreat*, ki vas bo pripravil ne samo na čutenje lastnega ognja, temveč tudi na leto 2024, ki bo v znamenju Sonca, sicer boste v letu 2024 precej nervozni in se vas bodo vsaj bližnji izogibali.

DEVICE, vam … bo šlo najbolje. Vse, kar je vaša naloga, da dobro NADALJUJETE že dobro zastavljeno delo = spreminjanje iz tega leta ter se osredotočite konkretno na svoje življenje.

Pri tem ne iščite bližnjic skozi odnose, tudi ne pričakujte, da bo kdo drug izpeljal tisto, kar je vam pomembno. Življenje je na vaši strani, če ste dovolj drzni, da se naučite izražati sproti vse tisto, kar vam je pomembno in da pri tem vključite ne samo svoj pogum in morebitno jezo, temveč najdete v sebi še modrost in srčnost. Ko vam to uspe, boste najsrečnejši človek na svetu, ne glede na vse okoli vas. Vaš vladar Merkur vas v letu 2023 namreč vodi direktno v manifestacijo sebe in svojih želja v ta konkretni svet. Vse ostalo ne bo imelo smisla.

Kako to narediti? Sistematično in dosledno, kar sta vaši najlepši kvaliteti. V ta proces pa vas dobro vodi moj Magični Planer 2023, ki je tokrat napisan vam na kožo (sistematično in dosledno brez potrebe po domišljiji in ugibanju).

TEHTNICE, v letu 2023 vam bo Usoda poleti predala “jabolko karme” in na vas je, da se do 12.7.2023 pomirite s sabo in svojo prihodnostjo, saj bo od tega datuma pa vse do leta 2025 Južni karmični Lunin vozel prehajal vaše znamenje, kar pomeni, da boste prisiljeni opustiti karmo in bremena preteklosti na vseh nivojih.

Zato se ne izogibajte svojim čustvom, delu, ki vas čaka ter pospravite vse, kar lahko: zunaj in znotraj sebe. Nič ne zadržujte za kasnejši čas, saj bo vsaka stvar pomenila še dodatno breme. Glede na vaše poznavanje sebe in svojih bolj skritih, podzavestnih želja, energij in moči, bo odvisno, kako dobro boste preživeli to obdobje. Zato resnično vabljene na Zmenek z Dušo = *Soul Retreat* ali še bolje Lux Zmenek z Dušo = *Soul Retreat*  in pa seveda vaša prva pomoč vam bo skozi moj Letni Planer za leto 2023, ki je narejen tako, da se boste lažje odločale zase in svoje optimalno življenje. Če vam kaj pomeni, v tem dogajanju smo skupaj 🙂 .

ŠKORPIJONI ste sredi največje prenove svojega življenja. Že pol leta vas zvezde vabijo, da odložite svojo staro prtljago in to vam bodo omogočale še do 12.7.2023. V vmesnem času pa vaš vladar Pluton iz 14 letnega “bivanja” v kozorogovem znamenju (kjer vam je povzročalo bitke in spremembe čisto na materialnem področju, v trdnih temeljih, ki so se lahko v tem času rušili, spreminjali, obnavljali) prehaja v znamenje vodnarja, kar vam bo dalo novo upanje, nove ideje, moč v mislih in besedah ter vas katapultiralo v nove energije.

To se bo dogajalo od 23.5. 2023 dalje, a skozi poletje 2023 boste še imeli priložnost popraviti stare napake, saj bo Pluton še šel malo nazaj v kozoroga. Do leta 2044 bo potem v vodnarju, tako da se pripravite na novo dobo.

Če želite bolj natančno slediti napovedim za vas, potem kupite svežo Revijo Dobra Karma, kjer imate po mesecih potrebne napovedi. Še bolj intenzivno pa lahko spremenite svoje življenje s pomočjo mojega Magičnega Planerja 2023, ki je narejen prav po plutonovsko – saj je dobro, da bomo moč in energijo leta 2023 usmerili v smiselne stvari. Zato vam letos priporočam, da sebi za darilo kupite Magični planer 2023.

 

STRELCI, vaš vladar Jupiter vas bo v letu 2023 (in vse do takrat) vodil skozi dinamično čustvovanje, pretiravanje v predajanju notranjim dogajanjem, iskanju sreče v odnosih in če boste pretiravali v tej smeri, se lahko zgodi, da zamudite potrebne aktivnosti za dobro manifestacijo vsega, kar si želite v življenju.

Vse to vam bo leto 2023 namreč ponudilo ter vas lepo vodilo v stvari, ki jih je potrebno NAREDITI. Če ste torej čakali na primerno obdobje za doseganje blagostanja, obilja in konkretnih stvari v tem življenju, potem ne čakajte več: to obdobje prihaja. S podporo vašega vladarja Jupitra , ki bo od 16.5.2023 do 26.5.2024 v znamenju bika, bo odličen čas, da naredite, kar želite. Usmerite pa se v to, kaj zmorete in lahko naredite in ne čakajte, da vam nekdo drug to omogoči. Kako se lotiti? Magični Planer za leto 2023 vas direktno vodi v to, za Zmenek z Dušo = *Soul Retreat* pa poglejte, če je primeren čas, če ste pripravljeni sprejeti odgovornost za VSE svoje energije.

KOZOROGI, leto 2023 vam bo prineslo čustveno dogajanje in ureditev odnosov (do sebe in drugih). Kozorogi še niste čisto pozabljeni od Plutona – pa še Saturn, vaš vladar, spremeni znamenje in 7. 3. 2023 preide iz vodnarja (ki vas je zadnji dve leti sproščal v načinu razmišljanja in vam krepil občutek za nenavadnost in spodbujal stik z notranjim humorjem) v znamenje rib, kar vas bo vroče zagrelo v različne smeri in lahko, da boste skozi odnose in predajo čustvom odkrili tudi izboljšan odnos s sabo.

Pritisk bo popustil tudi 23.3.2023, ko bo Pluton prešel v vodnarja in zapustil vaše znamenje, a se bo čez poletje vrnil v retrogradni smeri k vam ter vam pomagal, da še popravite temelje, še posebej v odnosih, kar se bo vmes pokazalo potrebno. To se bo ponovilo tudi v 2024, kar boste še posebej čutili kozorogi tretje dekade.

A v resnici ste iz glavnih težav, upam, da ste jih dobro prebrodili in da ste zdravi in vsaj približno zadovoljni. Če pa ne veste, kako se vsega skupaj na novo lotiti, potem vam bo moj Magični Planer 2023 pri tem 100% pomagal.

Če pa ste bolj težavno preživeli zadnjih 12 let prehoda Plutona skozi vaše znamenje, pa vabljeni na Lux Zmenek z Dušo = *Soul Retreat* , kjer se boste optimalno pozdravili in dobili nov zagon in podporo iz Ljubezni vaše Duše do vas.

VODNARJI se v letu 2023 pripravljate na totalno spremembo življenja, saj v vaše znamenje prihaja transformacijski Pluton (23.3.2023) in vam bo dodal ognja na vse, kar je v vas. Zato je smiselno, da čim prej in čim hitreje začnete osvobajati preteklost, pospravljati svoj dom (tudi tiste stvari, ki jih imate še pri svojih starših).

Že zadnje leto in pol vam ni bilo lahko, saj vaše znamenje prehaja Saturn, ki vam je tako dal možnosti, da ste se vnaprej lahko osvobodili bremen. Stvari, ki so vas nervirale, ste morali spremeniti in ljudje, ki so vam šli na živce (ali vam še bodo šli do 7.3.2023, ko bo Saturn šel naprej v znamenje rib), ste jih spustili iz življenja ali pa se vi sami spremenili, da lahko z njimi shajate. Tako vas namreč Vesolje pripravlja na notranjo revolucijo, ki ji ne morete pobegniti ne glede na vaše inovativne sposobnosti. Pluton bo namreč v vašem znamenju do leta 2044, tako da je bolje, da se naučite sodelovati z danimi energijami, izzivi in iz svojega življenja naredite uspešnico, kot da čakate, da se na vas zgrnejo težave in potem reagirate.

Zato vodnarjem pod nujno priporočam dvoje:

  1. Magični planer 2023, ki vas bo korak za korakom vodil v smer dobrega sodelovanja,
  2. Za možnost samozdravljenja, samospoznavanja vseh talentov, ki so v vas ter dvigovanja vibracije, ki jo bo v vas sprožala moč Plutona, vam vsem vodnarjem toplo priporočam Lux Zmenek z Dušo = *Soul Retreat* Tukaj boste ne samo se naučili vsega, kar boste lahko delali doma, temveč že naredili vsaj 70% osvobajanje, ki bi ga sicer bo korakih in pod taktirko Usode morali narediti do leta 2044.

RIBE, sporočilo za vas za leto 2023: RED, RED, RED (v tem vrstnem redu 😉 ) 100% red boste ribe vpeljale v svoje življenje od 7.3.2023 dalje, ko bo Saturn prišel v vaše znamenje, kjer bo ostal do julija 2025, torej do takrat boste zlepa ali zgrda ustvarili v svojem življenju večji red. Imeli boste občutek, da vas vsi sodijo, v letu 2023 še posebej ribe prve dekade. V tem času (do leta 2025) bo tudi Neptun, vaš vladar počasi zapustil vaše znamenje ter prešel v znamenje ovna, kar vam bo dalo veliko moč v aktivnostih. Tako da imate priložnost v 2023 ustvariti dober red v sebi in svojem življenju. Prihod Saturna k vam namreč pomeni, da bo odrezal vse tisto, kar res ne potrebujete več. Zato je dobro, da se ne upirate temu, kar je potrebno narediti, temveč se lotite najprej očiščenje doma, potem svojih čustev in naredite dober načrt za svoje življenje. Pri tem vam bo Magični planer 2023 odlično pomagal.

Koristno se je zavedati, da če imate na kateremkoli področju sedaj večje težave, se bodo v tem času razrešile in dobro je, da sodelujete na način, da ne razmišljate preveč, kaj je potrebno narediti, temveč opazujete, katera področja življenja vam kažejo to direktno.

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons