Meditacija za notranjo moč in kakovost življenja

Depresija je vse bolj pereč problem vsakdanjega človeka. Zdravje že dolgo več ni samo stanje fizičnega telesa, temveč dobro počutje, ki nosi širši pomen, zato vse večjo vlogo v razumevanju, dojemanju in sprejemanju dobiva alternativna medicina, ki zajema tudi knjige za osebno rast, preko katerih vse več ljudi spoznava pojem meditacije. Kaj pomeni meditacija za notranjo moč za vaš osebni razvoj?

Osnovni pogoji za meditacijo

Če se sprašujete, kako meditirati, pa se ponudijo številni odgovori, ki vam jih lahko prinesejo različne duhovne knjige, ki so precej bolj varen medij za učenje, kot so na primer Youtube meditacije, ki v energije meditirajočega človeka prinesejo ne samo želeno energijo Svetlobne podpore, temveč tudi številne druge nižje energije, ki ostanejo s človekom in vplivajo na njegovo kvaliteto življenja v slabem pomenu. Zato je dobro, da se oseba, ki izvaja meditacije tudi za druge, zaveda različnih vplivov in skozi meditacijo omogoči varen prostor za vse, ki se pridružijo, kar zavisi od prisotnosti Duše in svetlobnih komponent Večnosti, kot so na primer Svetlobne mreže Blagostanja. Pri meditaciji se namreč začnejo odpirati čakre in energije, ki so bile prej varno skrite v notranjosti človeka, postanejo vidne okolici. Temu lahko sledi strah, ki se veča in širi, ker ga te nižje energije spodbujajo. Zato je nadvse pomembno, da prvih nekaj let, ko človek preko meditacije želi doseči duhovni razvoj, meditira v čistem in energijsko dobrem okolju, brez internetnih priključkov in drugih električnih naprav, ki lahko imajo zelo negativen vpliv na človekove energije.

Kaj pomeni redna meditacija za vaše energije?

Redna meditacija za notranjo moč vam zviša osebno vibracijo, kar vam ne more podariti nobena vedeževalka ali vedeževanje po telefonu, temveč osebna predanost osebni rasti. Če pri tem upoštevate zakon privlačnosti, ki pravi, da enako privlači enako, je to še razlog več, da se odločite za dnevno meditacijo, za dnevni dvig osebne frekvence, kar okrepi ljubezen v življenju in spremeni celotno naravnavo v vsakdanjosti. Sčasoma se poveča jasnost, ki preide v jasnovidnost, ki pa ni breme, temveč logičen korak pri sprejemanju odgovornosti za svoje življenje.

Če se težko lotite meditacije sami ali ne veste, kako bi sploh začeli, potem je za vas idealna vodena meditacija za notranjo moč, ki vas bo popeljala skozi prve faze, dokler ne boste našli svojega najboljšega sistema in časa za to.

Meditacija ni  magija in je ne more nadomestiti nobena psihologija, psihoterapija, hipnoterapija, refleksoterapija, bioenergija, bioterapija, pransko zdravljenje, reiki terapija, scalarpransko zdravljenje ali druge oblike energijske terapije. Te metode lahko seveda izboljšajo vašo izkušnjo meditacije, saj vam prečistijo energije, da se potem vi v sami meditaciji lažje povežete s Svetlobo Duše, Svetlobo Srca in Svetlobo svoje osebne volje (1).

.

Strahovi, povezani z meditacijo

Ljudje, ki se bojijo meditirati, imajo običajno obilo strahov in nejasnih misli ali tez o meditaciji. Bojijo se, da bi se srečali z duhovi, da ne bi se mogli vrniti v svoje izvorno stanje. Nekateri se bojijo, da bi izgubili zanimanje za spolnost. Mnogi pa pravijo, da so v meditaciji cel dan med svojim delom ali gibanjem. Joga vaje niso meditacija, čeprav prinašajo sprostitev, zadovoljstvo in mir ob rednem izvajanju. Tudi najbolj priznana joga v vsakdanjem življenju ni meditativna tehnika, seveda pa sta tako joga kot tibetanske vaje – vrelec mladosti dober dodatek k temu, da se energije pri meditaciji dobro povežejo v želeno smer sodelovanja s Svetlobo Duše.

 

Pasti, na katere lahko naletite pri meditaciji

Duša je pri meditaciji kvaliteta ključnega pomena. Z njeno pomočjo namreč pridemo do pravega energijskega Svetlobnega vira, ki mu preko meditacije prisluhnemo. Biblija večkrat poudari pomen meditacije, kot globljega pogovora s svojim pravim delom. Ker pa sveto pismo priporoča meditacijo ob prebiranju določenih odlomkov evangelija ali zapisov različnih svetnikov, je ob tem potrebno poudariti, da je ta meditacija za notranjo moč pod okriljem (ali pokrovom) krščanskega sistema, ki ima svoje energijske mreže, ki delujejo podobno kot energije iz internet, da “ujamejo” nežne odpirajoče se energije posameznika, ki meditira in jih prevzamejo v vodenje na podzavestni ravni, kar odmakne človeka od njegove izvorne Svetlobe. Reinkarnacija je “kriva”, da se slej ko prej tega zavemo in da začnemo vse bolj skozi meditacijo iskati svoj pravi stik s Svetlobo lastne Duše. S tem okrepimo povezavo s svojo Dušo, poglobimo doživljanje vsakdanjega življenja iz prostora notranje moči in začne se prava duhovna rast.

Podobno negativen vpliv pri meditaciji lahko imajo kristali, ki s svojo energijo napolnijo prostor, da se potem meditirajoči človek “zadane” ob njo in vpliva na njegov način meditiranja in odpiranja Svetlobi svoje Duše. Tudi, če so kristali energijsko čisti, imajo svojo frekvenco, ki ni naravna človeku in ga spreminja v njegovi najbolj nežni dejavnosti. Zato je resnično koristno, da naredite red v svojih energijskih udejstvovanjih. Lahko se greste vedeževanje, prerokovanje, berete knjige, polagate angelske karte, berete knjige za osebnostno rast in vam je numerologija osebni hobi. Lahko ste obiskovalec številnih duhovnih delavnic in so vam tečaji osnova pridobivanja tega znanja … vse to je popolnoma sprejemljivo, vendar NE nadomesti pa VSAKDANJE meditacije, prijave v energije Svoje Dušne Svetlobe, ki pa vam da STIK s svojo Dušo. Vsakdanja meditacija vam razvije in razgiba “duhovne” mišice, ki jih potrebujemo, za dojemanje energijskega sveta v vsej njegovi lepoti in globini.

.

Zakaj meditacija za notranjo moč?

Vsakdanja meditacija za notranjo moč, v kateri vas preplavi Svetloba vaše Duše, vam da smisel do življenja, pomoč za življenje, kar neizmerno okrepi notranjo moč, saj kar naenkrat kot osebnost veste, za kaj živite, kaj želite in kakšna je pot do tja. Meditacija vam da “KNOW HOW” za vsa področja, vse poti, ki jih v življenju morate prehoditi.

.

Meni osebno je 12 let redne meditacije spremenilo življenje iz učenja s trpljenjem v učenje z Ljubeznijo. In življenje je postalo ena velika Dogodivščina. Zato: Recite Meditaciji JA.

.

Srečno,

.

Andreja

.

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons