planer 2020

Lunin koledar ali kam nas bo pripeljalo Lunino leto 2020

Lunin koledarLunin koledar je od nekdaj popularno sledenje luninim menam, ki se hitro spreminjajo, saj Luna v mesecu dni prepotuje vsa zodiakalna znamenja. To pomeni, da naj bi se naše počutje precej hitro spreminjalo, če bi bili sposobni sproščeno slediti energijam dan za dnem.

V letu 2019 sem po svoje “diplomirala” na temo: leto 2020 in diplomska naloga je zapisana v našem Planerju, ki bo postal biblija za leto 2020 vsem tistim, ki želite slediti sebi in opazovati svoje počutje skozi delovanje lune in drugih planetarnih energij. Vsak dan tega leta sem proučila in zgostila v tedenske napovedi in energijske rituale ob mlaju in polni luni, torej na 14 dni. Precej dni in noči je danih v to biblijo, a ni mi žal.

Lunin koledar – vodnik je namreč v tem letu, Luninem letu najpomembnejša stvar, ki vas lahko ohrani na pravem tiru, na pravi poti in vam pomaga, da se izpolnijo moje optimistične napovedi, da bo Lunino leto 2020 (1) popolno v smislu regeneracije, prenove telesa in duha zaradi okrepitve seksualne življenjske energije in sprostitve sistemov okolja in drugih motečih elementov življenja. Da bosta dom in družina ponovno postala smiselna celica in da se bo vrnilo pravo prijateljstvo med ljudi, takšno ob druženju – veselicah, popivanjih in piknikih…

Ker upam in verjamem, da bo mnogo terapevtov in svetovalcev uporablja naš Lunin vodnik 2020 (kar mi je všeč, sploh, če ga boste uporabljali z integriteto, kot del aktivne Svetlobe na Zemlji) je tole tudi za vas spremna beseda k letu 2020.

Na kaj biti pozorni v letu 2020?

Saj poznate tisti glavni stavek v grozljivkah (bolj ZF-je gledam 😉 ) , ko rečejo: “Nothing can go wrong” in potem zaigra glasba: TA-DA… in od tega trenutka gre vse narobe…

No, če torej izhajamo iz izhodišča scenarija za leto 2020: “Nothing can go wrong” – kaj vse lahko gre narobe v letu 2020:

1. POPOLN KAOS zajame vaše življenje

To se lahko zgodi preprosto na način, da ena “slaba” stvar, ki se vam je lahko že zgodila, nezgoda, nesreča ali diagnoza (vas ali prijateljice ali vašega družinskega člana), naredi popolno paniko in kaos v vas. V letu 2020 je namreč nevarnost, da hitreje izgubite svojo mentalno oporo, notranjo stabilnost, saj bodo mentalne – umske energije manj močne. Tukaj so naši Jasnovidci – udeleženci, ki prakticirajo tehniko Jasnovidnost iz Svetlobe, ki se jo učimo na otoku Krapanj, v veliki prednosti, saj se znajo sistematično povezati in ostati povezani s Svetlobo svoje Duše.

Tečaj jasnovidnosti na otoku Krapanj

Kaj je dobro v tej možnosti popolnega kaosa? To je dobro v smislu, da bodo imeli sistemi vele korporacij in svetovnega nadzora manj moči in se jim bodo stvari, mreže, povezave, rušile … Slabo pa v smislu, da bodo vaše afirmacije manj delovale in da ne boste mogli več nadzirati svojega življenja z močjo uma, kar bo naprej vidno pri zemeljskih znakih bikih, devicah in kozorogih.

Zato mi je bilo tako pomembno dobro napisati lunin koledar – Planer 2020, da si boste lahko sami pomagali z usmeritvami in tudi s 25-imi horoskopi na vsakih 14 dni, kjer boste predvsem ženske lahko spoznavale raznolikost med moško in žensko energijo, saj so horoskopi pisani ločeno zanjo in zanj. Tudi to je narejeno predvsem iz želje, da se predvsem ženske prebudijo v zavedanju, da moški resnično niso tako “zakomplicirani” in da v razlagah za lunino leto 2020 slišijo predvsem dve besedi: “seks” in “pir” ( s tem da še besedo “pir” slišijo v podzavesti, ko se govori o zabavah 🙂 ) . Tako da ženske, od moških v letu 2020 ne pričakujte kakšnega hudega stika s Svetlobo lastne Duše, bodo pa dober pokazatelj, kako ste ve s prenovo svoje seksualne energije, saj na to pa se odzivajo bolj stoodstotno kot vsak tehnični aparat-merilec.

2. PADETE V VLOGO: MATI TEREZA

Lunino leto bo še v najbolj zagrizeni, introvertirani osebi ženskega spola podprlo željo po pomoči drugim, sprožilo se bo (če se še ni) podzavestno “materinstvo” tudi pri tistih, ki nimajo otrok. In kar naenkrat je vaš čas zapolnjen s številnimi opravki, klici, kavicami in če pogledamo skupni imenovalec, ga zares ni, samo ogromno časa se je razpršilo v bazen neskončnosti. Iluzija, ki se vam ob tem sproži, vas namreč vodi v prepričanje, da je pomoč potrebna in lahko se razvije dober občutek ob pomoči, smiselnosti življenja in notranja materinska navada lune pride do izraza.

Slabost tega je, da nimate meje, do kam in da vam čisto zmanjka časa zase in za svojo rehabilitacijo. Precej družin bo lahko imelo težave zaradi “preaktivirane” mame ali stare mame, ki si ne bo dovolila, da se ji reče: ”NE” in bo postala glavna oseba vašega leta 2020.

lunino leto

..
Na splošno pa je dobra plat tega velika, saj je možno, da se bodo resnično zgodile večje spremembe v pomoči drug drugemu na način, ki bo dobil smiselnost v sistemu za vse.

3. SEKSUALNA ENERGIJA VAS PELJE STRAN S POTI

Lunino leto bo samo po sebi sproščalo notranjo napetost, sistemi se bodo – kot že rečeno- odmikali in na plano bo prihajala življenjska-seksualna energija, ki bo lahko povzročala zmedo v odnosih. Ker se bo to dogajalo v valovanjih, bodo ženske lahko dvig seksualne energije v sebi povezale z bližino kakšnega moškega, kot da je on povzročitelj te nenadne strasti, kar lahko povzroči veliko zmešnjavo v odnosih, saj moški (po moje) ne bodo imeli nič proti tej ugotovitvi.

Zato bodo odnosi na testiranju, pri tem je slabo to, da bo težje potem nazaj vzpostaviti zaupanje, ko gre enkrat za fizično varanje. Dobro pri tem pa je, da bodo odnosi, ki pa nimajo v sebi več povezave z življenjsko energijo, hitreje razpadli, ker jih ne bo držala morala in lažni sistemi varnosti. In bo več “resničnih” parov dobilo možnosti, da tudi uradno gredo skupaj, ker jih bodo življenjske energije tako močno povezovale. Bodite pa pozorni, da se ne zapletete v kaos v odnosih in da flirtanje preide v odnos za eno noč, ki pa vam lahko potem podre celoten smisel življenja.

seksualna energija

Sodelujte z luno…

Evo: na izbiro imate od 1-3 slabe stvari, ki se vam lahko kar tako, na hitro, zgodijo v tem letu 2020, če ne pazite nase. Zato vse, kar bi želeli dati drugim, dajte tudi sebi.

Lunin koledar – naš Planer 2020 vas bo varno vodil iz tedna v teden po poti, ki je za vas optimalna, da se regenerirate, okrepite v življenjski energiji, prenovite ne samo fizično telo, temveč tudi odnos do doma, do drugih, do sebe. Skozi spremljanje počutja in stanja lune pa pridete predvsem do prepoznavanja sebe in svojih potreb, želja, smislov…

Če že imate naš lunin koledar – planer 2020, potem ste prvi ritual ob polni luni in luninem mrku že naredili in ste že na dobri poti, da vzamete življenje v svoje roke. Čestitke in naj vam luna pokaže najboljšo plat vaših energij in vašega življenja.

Srečno!

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons