Ljubezensko ujemanje po horoskopu

Ljubezen je gonilna sila življenja in glede na vaš horoskopski znak se z nekaterimi ujamete takoj, z drugimi po korakih, s tretjimi vas premami strast, pa potem odnos pre-hitro izgori. Ljubezensko ujemanje za vas in za ostale horoskopske znake lahko preverite v spodnji tabeli Ujemanje.

Ljubezensko Ujemanje

Koristno pa je, da se zavedate, da ima vsak element svoj način dojemanja, čutenja, zaznavanja, sprejemanja in dajanja ter vrednotenja ljubezni. To je pomembno zato, da ne boste na podlagih reakcij drugih vrednotili sebe. Saj je za vaše ljubeče življenje najpomembnejše prav zadovoljstvo s sabo ter posledično odprtost za sproščeno življenje in lažje vam bodo odnosi stekli v dobro. Zato je na koncu članka za vas DARILO – LJUBEZENSKI RITUAL, ki vam bo že z tem, ko ga boste zbrano prebrali, aktiviral drugačne vibracije za ljubezen in magičnost vam bo pripeljala pravo osebo v vaše življenje.

 

Kako doživljajo ljubezen in odnose rojeni v posamezni elementih?


Rojeni v elementu ognja
so vzneseni, običajno usmerjeni v prihodnost. V svoji naravi so živahni, odzivni, a tudi hitro vzkipljivi, pa tudi strastni. Ker so neustrašni, se vsega lotevajo pogumno, tudi osvajanja novih simpatij. Lahko pa, da jim zmanjka vztrajnosti, še posebej, če nazaj ne dobijo dovolj pozornosti. A njihovega žara ni lahko pogasiti, zato se hitro obudijo v iskanju ali zasledovanju želene strasti. Niso nagnjeni k razmišljanju o posledicah svojih dejanj, zato so nagnjeni k skokom čez plot. Zaradi svojega žara, notranje topline in življenjske bistrosti ter optimizma, so zelo privlačni za okolico.

Rojeni v zračnih znamenjih so spontani in lahkotni v vseh odnosih, tudi v ljubezenskih. Pomembno je, da se lahko sproščeno izražajo in predvsem, da je prisoten humor, ne glede na vrsto odnosa. Na splošno so odprti za spogledovanja, a pri flirtanju ne gredo dlje v akcijo, saj uživajo predvsem v pozornost in zanimivih debatah, ki jih ohranjajo žive in dinamične. Uživajo v veseli druščini in dogodivščinah. Privlačijo jih intelektualno razviti partnerji, ki so odzivni na ideje in bistro komunikacijo. Naj vas zunanje iskrice in družabnost ne zavedejo, saj potrebujejo predvsem zagotovilo, da se bosta skupaj v partnerstvu razvijajala, duhovno rastla.

Rojeni v zemeljskem znamenju so največji užitkarji. Najraje od vseh imajo udobje. Tako se lotevajo tudi odnosov, še posebej ljubezni. Brez naglice in s stabilnimi in varnimi postanki, kjer preverjajo, če gre vse po njihovih načrtih. Pomemben jim je kraj zmenka, okoliščine in kvaliteta hrane, če gre za večerjo ter predvsem, če je za vse to dovolj časa. Z njimi naj se vam nikakor ne mudi. Spontanost namreč ni njihova odlika in čas je njihov zaveznik, da prepričajo simpatijo, da so rojeni drug za drugega. Stabilnost jim je pomembna v odnosih in redko se spuščajo v nepredvidljive odnose, kjer prevlada strast, brez, da bi prej vedeli, kaj si želijo kot končni rezultat odnosa.

Rojeni v vodnih znamenjih so najbolj čustveni. Ne tratijo časa, za njih je vsak stik s simpatijo priložnost, da razkrijejo čustva, glorificirajo ljubezen in pokažejo svojo Dušo in srce, karkor romantično to doživljajo. Poskrbijo za partnerjeve potrebe, če se le-ta dovolj intenzivno odziva na dvorjenje. Se hitro vznemirijo in so zamerljivi, saj so tako močno ranljivi in občutljivi. Ne marajo priložnostnih razmerij in bežnih poznanstev, saj si želijo predaje v svojem odnosu. Pomembna jim je bližina, razumevanje ter občutek, da se vse vrti okoli njih. Če tega ne z-morete dati, potem se lahko odnos razvodeni. So strastni, a nežni in občutljivi, zato vam z njimi ne bo nikoli dolgčas.

 

Ritual ljubezni (II) – za vibracijo ljubezni in s tem boljše ljubezensko ujemanje

Iz srca se obračam k svoji Duši

in želim sprejemati Ljubezen

zase in za celotno življenje.

Pripravljen-a sem na to spremembo,

ki prinaša Ljubezen iz Svetlobe moje Duše.

 

Zapiram oči in se v tišini uma

in odprtosti grla in srca

predajam popolnosti

Ljubezni do sebe.

 

Vse moje misli, besede in dejanja

naj bodo odsev moje Ljubezni

do Svetlobe Duše in Srca.

 

Moji intimni odnosi so neposredni odsev moje Ljubezni

in zunanji svet s sprejemanjem in dajanjem

je vse bolj prepojen z Ljubeznijo do Življenja in sveta.

 

Z vsakim vdihom sprejemam moč Ljubezni,

ki zdravi moje telo in Duha.

Z vsakim izdihom dajem moč Ljubezni,

ki podpre Ljubezen in Svetlobo v srcih vseh.

 

Korak za korakom, plast za plastjo iz globine

mojega srca odkrivam moč lastne Ljubezni.

In sprejemam Darove in Čudeže,

ki jih prinaša zame, za bižnje, za živali in naravo.

 

Z vsakim vdihom sprejemam moč Ljubezni,

ki zdravi moje telo in Duha.

Z vsakim izdihom dajem moč Ljubezni,

ki podpre Ljubezen in Svetlobo v srcih vseh.

 

Zapiram oči in se v tišini uma

in odprtosti srca

predajam popolnosti

Ljubezni Življenja.

 

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons