Lemurijanci

Lemurijanci ali zakaj ohraniti in negovati nežni in občutljivi del v sebi

Lemurijanci oziroma naši lemurijski energijski deli so v preteklem tednu skozi nadaljevalni tečaj Jasnovidnosti na Otoku Krapanj prišli na svoj račun. En del energijskega treninga je bil namreč prepoznati in sprejeli svoje nežne dele osebnosti in Duše.

.

Skozi to delo je marsikomu postalo jasno, odkod njegovo hrepenenje po združevanju, čutenju drug drugega v dobro in zakaj Lemurijancičutenje v odnosih ni bilo tako enostavno ali predano ljubezni – ker je preprosto manjkal tisti del, ki to najbolj zna.

.

Če bi nas kdo vprašal, kje je obstojal kontinent Lemurija, bi mu vsi enoglasno zatrdili, da je bil Otok Krapanj vsekakor del tega kontinenta.

.

Pri energijskem delu iz prostora jasnovidnosti mi je najboljše to, da zares niso pomembni tehnični podatki kot:

.

  • ali je Lemurija kot civilizacija zares obstajala in (1)
  • ali jo zgodovinarji odobrijo, potrdijo. (2)

.

Iz energijskega Svetlobnega vidika je dovolj, da si znate odpreti vrata v različne dimenzije in sprejeti tiste dele vas, ki so se zaradi stresa ob rojstvu ali prevelikih pritiskov v otroški dobi enostavno umaknili.

.

S svojim odhodom so pustili veliko rano v srcu in eteričnem delu vsakega posameznika. Četudi ne zaznavate svojega Lemurijskega dela, preberite do konca, da boste morebiti lažje razumeli svoje bližnje.

.

.

Lemurijanci: kako prepoznati negativna nihanja in kakšne so rešitve?

.

.

lemurija in polna lunaPolna luna

.

Polna luna vam odpira eterično telo in s tem tudi rano – primanjkljaj nežnosti lemurijskega dela.

.

Zato ste verjetno v tednu polne lune precej bolj občutljivi, ranljivi in hrepenite po objemu, sodelovanju in razumevanju.

.

.

Alkohol

.

Alkohol sprosti razum in oseba, ki je odvisna od alkohola ima običajno velik lemurijski del ter veliko hrepenenje oziroma pomanjkanje nežnosti.

.

Lemurijska energija se z leti alkoholizma ne razgubi, ravno obratno.

.

Zaradi alkohola se energijska struktura uma krha in s tem preide do vse večje povezanosti s svetom, ki pa žal ni več čist, zato običajno kronični alkoholih “vidi” energijske elementarje, ki jih opisuje kot pajke, bele miši …

.

Zato je rešitev tega problema v dveh stvareh:

  • okrepitvi mentalne strukture in
  • okrepitvi nežnosti iz okolja do ljudi, ki trpijo zaradi alkohola.

.

Sladkarije

.

Sladkarije so vam pri roki vedno, ko se nežni del energijsko odpira in ga morate nekako zaščititi. Zato je koristno, da vnesete v svoj urnik dnevno meditacijo, ki bo energijsko nahranila ta ranljivi, občutljivi del. (3)

.

Partnerski odnos, ki nosi lamurijsko povezavo, čustveno zelo niha.

.

neptun in partnerski odnosOb spoznavanju drug drugega, sta se lahko lemurijska dela močno povezala, kar vas je odneslo med oblake in vas osrečilo, da ste spoznali nekoga, ki čuti vaše srce in vama je bilo popolnoma dovolj vajina bližina.

.

Ker pa se ta povezava ne dogaja samo takrat, ko je dobro, se dokaj kmalu začne dogajati, da v odnosu čutite čustvene pritiske partnerja ali imate občutek (pretirane) kontrole iz njegove strani tudi, ko nista skupaj.

.

To povzroči povezava lemurijskih delov v odnosu in rešitev ni v kopanju po čustvih, temveč v bolj razumskem pristopu ter okrepitvi umske strukture – drugega, atlantidskega dela.

.

.

Kako ste Lemurijanci doživljali otroštvo?

.

.

lemurijanci in otroštvoEnergija Lemurije v vas aktivira povezavo preko eteričnega telesa, preko zaznavanja s celotno kožo in iz tega naslova imate številne talente, ki so neodkriti in po katerih ste hrepeneli večji čas otroštva.

.

Zato otroke tako prevzamejo lemurijske slike, glasba in propovedke o spreminjanju oblik, pogovor preko misli in sodelovanji z Bitji in Varuhi Narave.

.

Vse to je v Lemurijski civilizaciji bilo aktivno in je človek bil samo ena izmed oblik bivanja.

.

Otrok nosi v sebi čist spomin na to in do desetega leta lahko na polno izživi zasevke talentov iz Lemurije. V najstniškem obdobju pa dobi dodatne energije, ki se spustijo bližje njemu – astralno telo, ki prinese zasevke talentov iz Atlantide.

.

.

8 nasvetov, kako prepoznati in pozitivno razviti vaš Lemurijski del

.

.

1. Prisluhnite glasbi brez, da počnete zraven karkoli drugega. Naj vas prevzame, da jo slišite v sebi.

.

2. Dovolite si, da je vaša domišljija barvita, da miselne podobe in sanje doživljate v barvah.Lemurija in barve

.

3. Preverite, če začutite energije prostora, v katerega vstopite.

.

4. Zaznavajte razliko, kako se počutite v kakšnem kraju ali delu v naravi.

.

5. Dovolite si prepoznavati čustva ljudi okoli vas, četudi vam jih ne razkrijejo in pri tem ne sprejemajte nase odgovornosti za njih. Samo zaznavajte.

.

6. Preverite, če ob vsaki laži, ki jo kdo izreče v vaši okolici začutite na predelu čela stiskanje, kot da se vam ažna zapira.

.

7. Sodelujte redno s čutenjem narave in dovolite, da se to čutenje prenese tudi na angelski del, da vam predajo sporočila tudi v budnem stanju skozi ves dan.

.

8. Preverite, kje v svoji astrološki karti imate Neptuna (4) in ga dobro preučite da odkrijete, s čim vse ima povezave.

.

.

Lemurija : Atlantida

.

.

Ko se v vas krepi lemurijski del: to je del čustvovanja, doživljanja in sodelovanja s svetom preko celotnega bitja, je koristno, da se razvija tudi vaš atlantidski del.

,

To je del razumevanja, hitrega uma in jasnega, tehničnega komuniciranja.

.
Zato nima smisla, da navijamo za ene ali druge kvalitete v človeku, saj se dobro podpirajo in kdor ima ta dva dela harmonična, srečno živi. Zato prihodnjič na kratko skočimo še v Atlantido.

.

Do takrat pa Lemurijanci, negujte svoj nežni del. Otroci, živali in narava vas bodo veseli!

.

Srečno,

.

Andreja

.

P.S. Lemurijske dele energijsko krepimo tudi na delavnicah Astropostavitev. Več o delavnici si lahko pogeldate tukaj.

.

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons