KAKŠNO BO LETO 2024

Kakšno bo leto 2024 si poglejte v spodnjem videu ali prepisu videa v tekstu spodaj ⬇️.

Lepo pozdravljeni v pregledu, kaj nam prinaša leto 2024. V mojem zvezku so zapisani prehodi planetov, zvezdni vplivi. In tokrat bomo na splošno pogledali kakšno bo leto 2024, kaj nam prinaša.

Leto bo v znamenju Sonca kar pomeni, da bodo v ospredju Levi in to pomeni tudi, da bo v ospredju en tak zanimiv kontekst človeštva in sicer poudarek na skrbi zase, posledično na egoizmu. Poudarek bo namreč na fizičnem telesu, na tem, da bo moral poskrbeti za svoje osnovne potrebe. Ne samo zato, ker bo Sonce vladar celotnega leta, ampak tudi zato, ker bo celo leto Severni vozel v tranzitih, se pravi Severni vozel, ki poudarja nekaj, kar je v ospredju, bo v znamenju Ovna. To pomeni, da bodo Ovni v ospredju, prav tako kot Levi in Ovni bodo imeli možnost ustvariti vse tisto kar si želijo, sočasno pa bo seveda to pomenilo, da bodo vidni. Ovni se ne boste mogli več skrivati pred svetom, niti se delati, da so ubogi, ampak bodo v ospredju. In človeštvo kot tako, bo v naslednjem letu imelo potrebo in priložnost izpostaviti se, lahko da bodo določeni odnosi padli zaradi tega, možnosti bodo za samorazvoj velike.

Južni vozel pa gre že od 12.julija 2023 skozi znamenje Tehtnice, kar pomeni na splošno, da ljudje osvobajamo, ali prečiščujemo odnose. Lahko da boste srečali številne stare znance, se pogovarjali o starih zadevah, tisto kar ste mislili, da ste že uredili bo spet prišlo na plano, če res niste globinsko osvobodili. Tako da na en način bo moč v tem, da se postavite zase, da se postavite v ospredje, da prevzamete odgovornost zase in za svoje življenje. Na drugi strani pa bo sočasno potrebno osvoboditi odnose, da boste sproščeni in lažje šli naprej. Vladar kot sem že rekla je v letu 2024 Sonce, tako da v ospredju bodo Levi, ki bodo imeli podporo da naredijo kaj zase, da se postavijo v prve frontne vrste, predvsem za svoje življenje, da se nehajo prilagajati, delati kompromise, kajti Levi preprosto to ne smejo početi za srečno in zadovoljno življenje.

Jupiter je v znamenju Bika že od preteklega maja in do 26. maja 2024 bo še vedno v znamenju Bika, kar pomeni da je to ogromno, čas enega leta ko se ustvarja obilje. Jupiter v Biku kaže tudi to, kaj je tisto kar je potrebno prizemljiti, realizirati, materializirati, lahko da ste nekateri šli v večje zapravljanje kot je potrebno in ste v bistvu se veselili, uživali v hedonizmu, kajti Jupiter v bistvu to spodbuja. Po drugi strani pa lahko da boste predvsem Biki in Strelci v tem obdobju do konca maja drugega leta, v letu 2024, naredili večje premike kar se tiče materialnih dobrin, si zagotovili hišo, premoženje, določene stvari uredili, za kar sicer niste zbrali energije ali moči.

Od 26. maja 2024 do 9. junija 2025 pa preide Jupiter v znamenje Dvojčkov kar pomeni, da bo poudarek na komunikaciji, na medosebnih odnosih, na ožjem sorodstvu, na načinu razmišljanja, pazljivi boste morali biti glede stvari, ki si jih spremislite, kajti Jupiter vas lahko pelje zelo močno v eno smer pa potem v drugo. Tako da po maju boste predvsem odprti za komunikacijo in v ospredje glede materialnih dobrin bodo prišli Dvojčki.

Dvojčki bodo kar naenkrat v juniju začeli videti priložnosti, se odprli za različne posle, se aktivirali in to bo potem šlo v pozitivno smer, predvsem vsi, od maja naprej, konec maja, ko bo Jupiter prešel v Dvojčke pa bo se več komuniciralo, veliko več, lahko da bo nastala kaos zmede in podobno kajti vse se bo pretiravalo v tej smeri.

Ker je nasproti Jupitra (Jupiter je tisti planet, ki prinaša stike s tujino, komunikacijo, velike posle) Saturn, oziroma njegova komponenta druge strani je Saturn,  ki pa je v znamenju Rib in bo celo drugo leto še prehajal v znamenje Rib, kar pomeni da se bo naš stik z naravo prizemljil, možnosti bodo za racionalizacijo določenih čustev. Ribe bodo doživele večji red in željo po redu, Kozorogi boste imeli željo po stabilizaciji svojih čustev, nehali boste »bluziti« in iskati nekaj na koncu vesolja, ampak boste našli čustva zlo bližje sebi. No in Saturn bo pomagal, ne samo omejiti, prizemljiti čustva, ampak tudi duhovnost, integriteta, lastne vrednote, prihod Zlate dobe se bo začel na način, da se bo začelo prizemljevati vrednote, najvišje vrednote vaše Duše. To je z vidika teh potencialov.

Neptun je še vedno v Ribah in bo celo leto 2024 v Ribah, čeprav je že zelo proti koncu in Neptun preide 30. marca 2025 v Ovna, kar pomeni, da Ribe zaključujete svoj cikel karmične prenove in tudi da ljudje zaključujemo sodelovanje z, kako bi rekla, naravo na en tak intuicijski način. Se pravi, da leto 2024 je še tisto leto, ko bomo z Neptunom lahko zelo sodelovali z morji, s Polji miru, z naravo, z Bitji krajev. Potem po marcu leta 2025, pa  bo Neptun šel v znamenje Ovna in se bo intuicija  usmerila  v svoj instinkt v povezavi s telesom in bodo Ovni začeli svoj proces osvobajanja napačne intuicije, osvobajanja čustev, poglabljanja vase in tako celotno človeštvo bolj usmerjeno  z  intuicijo v fizično  življenje v lastnega sebe.

Pluton z drugim letom preide spet v Vodnarja in sicer najprej je prišel v Vodnarja 23. marca letošnjega leta 2023 kar pomeni, da se je takrat začel en tak uvod v to, kaj se bo dogajalo. No in Pluton pride (ker je Pluton vladar podzavesti, podzavestne moči) v letu 2024 v Vodnarja za daljši čas in sicer od 21. januarja pa do 2. septembra bo ves čas v Vodnarju.  To pomeni, da bomo že to obdobje na preizkušnji, ne samo Vodnarji ampak vsi skupaj v smeri altruizma. Vodnarji boste imeli občutek moči, hkrati boste odgovorni za precej, kako bi rekla, ne sprememb navzven ampak odnosa do vsega. Kot da boste sprožilec tega, da se stvari spreminjajo. In ker je Pluton planet podzavesti, je dobro da ste si na čistem, kar so vaše želje, strasti, kje so ujete, kje so skrite. No, to bo prihajalo na plano. Predvsem psihična karma, psihične stvari zato je dobro, da ali se naučite kako stabilizirati svoj um skozi meditacijo ali pa dobrodošli na Zmenek z Dušo. Tam se to naučimo čisto tehnično.

zmenek z dušo na otoku Krapanj

Od 2. septembra bo šel Pluton še za kratek čas v retrogradno fazo samo na 29 stopinj, stopi  v Kozoroga, kar pomeni, da bo celotno človeštvo imelo še drugo leto na jesen priložnost ozavestiti določene stvari, transformirati vse, kar je še potrebno za stike z Zemljo, za nove temelje in Kozorogi, Škorpijoni boste imeli še zadnjo šanso spremenit kar se tiče svojih temeljev, osnovnih, družinskih, materialnih, blagostanja in podobno.

Ker je na 29-tih stopinjah, 29-te stopinje so jasnovidne, jasnočutne, takrat boste videli stvari drugače in je to darilo za marsikatero spremembo, ne samo Škorpijonov in pa Kozorogov, ampak celotnega človeštva. Da se pokaže resnica takšna kot je, da stari sistemi padejo in tega se bojijo, da pa propadejo zares in da se ustvarja nova družba s pomočjo Plutona v Vodnarju, ki predvsem mora preit v altruizem in preseči Uranovsko Vodnarjevo tehnologijo, da se človek ne podredi tehnologiji ampak obratno, da se človek podredi altruizmu, sodelovanju drug z drugim z vidika Duše za vsako ceno in da je računalništvo in podobno, vsa ta umetna tehnologija podrejena človeku in ne obratno. To bo ena taka balans bitka, ki se bo dogajala v bodočih letih. Čisto taka podzavestna vojna, ne toliko zavestna, kot si mislimo, ampak podzavestna. Do takšnih večjih, drugih vojn,  stanj ne bo prišlo, že ta bo dovolj. Se pravi, da tehnologija naj bo podrejena vam in ne vi tehnologiji, pa ste v pozitivni smeri usmerjeni v plus človeštva.

Črna luna je od 3. oktobra 2023 pa do drugega leta v znamenju Device, v znamenje Tehtnice pride že 29. januarja, kar pomeni, da boste Device imele v bistvu tak dober štart v letu 2024. Malo boste uporne z eno močjo. Potem pa s koncem januarja pride Črna luna v Tehtnico, kar  pomeni, da bo sočasno se osvobajala karma, pa hkrati bo določena trma zraven kar pomeni, da bodo predvsem Tehtnice pridobile na moči, ampak je dobro se zavedate, čemu se upirate, da se upirate smiselnim stvarem in ne proti sebi. Sicer bo človeštvo, ali pa med sabo bodo odnosi malo naporni, oziroma naporni bodo, če ne boste dovolili drugim da so takšni kot so in poskrbite predvsem za lasten samorazvoj. To je v prihodnjem letu pomembno.

Sicer zna Sončevo leto prinesti  (kot vem iz izkušenj – vsakih 7 let se spremeni in leto 2024 je Sončevo leto) da bo individum, individualnost človeka prišla v ospredje, sočasno tudi zadovoljstvo s samim sabo.

Mars bo šel skozi Kozoroga, Vodnarja, Ribe in prišel do Leva kar pomeni, da bo volja aktivirana z pomladjo in nekako volja bo na razpolago. Mars bo šel retrogradno šele decembra kar pomeni, da bo takrat od decembra do februarja eno tako zatišje z voljo in bo čas za introvertiranost, za pogled vase decembra 2024.

Venera gre celo leto 2024 direktno, kar pomeni da harmonija, ljubezen bo, da se bo lepo pripeljalo skozi vsa znamenja in da bo nekako harmonija znotraj, v čutenju samega sebe in drugih dobra. Ne bo težav.

Merkur pa gre retrogradno v ognjenih znamenjih, kar pomeni da boste imeli čas in priložnost za razmislek o svoji strasti, o svojem odnosu do Duše, o svoji moči, ki jo kot Duša imate na Zemlji. Tako da to bodo obdobja: prvi retrogradni čas Merkurja bo v Ovnu od 2. aprila do 25. aprila. Drugi potem od 5. avgusta do 28.avgusta in pa zadnji v Strelcu od 1. decembra do 15. decembra. To so tri obdobja, ko je dobro, da imate takrat čas zase in pa za svoje veselje in ne začenjate nič na novo kajti retrogradna faza v ognju pomeni da bo lahko več težav takrat v tistem času, tako da se v tem obdobju izogibajte mojstrov, novega dela, nove reorganizacije česar koli. Se pravi od 2. aprila do 25. aprila, od 5. avgusta do 28. avgusta in pa od 1. decembra do 15. decembra 2024. To je obdobje mirovanja, zatišja, razmišljanja o sebi, o svoji Duši,  svoji strasti do življenja in podobno.

Če pogledamo mrke. Lunin mrk 18.septembra je v Ribah kar pomeni, da bo določen aspekt naše duhovnosti moral doživeti transformacijo. Medtem ko Sončev mrk je v Tehtnici, kar pomeni da se lahko določeni odnosi odmaknejo, izginejo. In Lunin mrk pomladanski je v Tehtnici, tako da bo že 25.marca 2024 nakazano, kateri odnosi so problematični na katerih morate kaj narediti, če ne želite, da vam te osebe izginejo.

Medtem ko Sončev popolni mrk se zgodi v znamenju Ovna in sicer 8. aprila tako da takrat aprilsko dogajanje bo pestro, tako fizično kot čustveno. Pred Sončnim mrkom bo torej Lunin mrk v znamenju Tehtnice in tako potem na jesen,  18. september in pa 2. oktober. To so štirje mrki, dva sončna, dva lunina in predvsem v znamenju odnosov in pa stika s samim sabo.

Tako da drugo leto je prebojno v tem, kako doživljate sebe, kako vrednotite druge, kaj vam je pomembno in predvsem razmislek o tem, o svoji strasti, o svoji regeneraciji in stiku z Dušo.

To je kar se tiče leta 2024. Če si želite da naredim, kot sem lani, bolj podrobno za vsako znamenje posebej, mi to zapišite v komentar v videu, zapišite kaj ste po horoskopu in da želite bolj poglobljen horoskopski uvid v letu 2024. Če to seveda želite, da ne bom brez zveze nekaj govorila, ker tisto je bilo res 2 urni video (če se spomnite za leto 2023 če pogledate na youtube kanalu je bilo kar precej za preposlušat). No če si želite, pripravljeno imam, lahko vam to podam naprej, tudi ob tem, kako se pripraviti. V vsakem primeru pa delo na sebi, na iskrenosti, na integriteti, na svojih čustvih, fizičnem zdravju in iskrenem odnosu do sebe, do svoje Duše in potem do vseh ostalih.

Hvala vam za pozornost in srečno.

Andreja

Leave a Comment

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons