Kako razviti jasnovidnost

Kako razviti jasnovidnost in postati gospodar svojega življenja

Kako razviti jasnovidnost

Kako razviti jasnovidnost? “ me velikokrat sprašujete tako – z zadržkom. In potem sami na hitro odgovorite: “Ja, saj verjetno se s tem že rodiš, drugače ne gre …”

.

Takrat ste večino v zadregi in sploh ne opazite, da vas opazujem s svojimi “jasnovidnimi tipalkami” in iščem vaše tipalke, da bi vam direktno pokazala, da imate to sposobnost vgrajeno v vaš super sistem in da je samo vprašanje, če ste že odkrili ta program v sebi ali še ne. (1)

.

Jasnovidnost je program, ki obstoja v sistemu človeka. Se sprašujete, kako ga ponovno odkriti, ozavestiti in začeti z njim dobro živeti? Pa poglejmo, kako razviti jasnovidnost…

.

.

Koliko programov uporabljate na vašem pralnem stroju?

.

.

Ste kdaj razmišljali, zakaj pri svojih napravah uporabljate osnovne programe oziroma programe, ki se jih najprej naučite? Koliko programov ste se na primer lotili raziskati sami na vašem računalniku in jih uporabljate tudi, če jih zares ne potrebujete?

.

Programi so vsepovsod. In človek se sam odloča, ali bo sledil sprejetim programom, v katere je bil vzgojen ali bo raziskal še katere neuporabljene gumbe. Tako na napravah, kot na sebi. (2)

.

Razumem vse vas, ki se bojite svoje jasnovidnosti, svojih talentov.

.

Jasnovidnost v Sloveniji ni zaželena. Z jasnovidnimi ljudmi se ravna, kot da so čudaki, zato se jih večina ne izpostavlja. Jasnovidci v Sloveniji se namreč ne lotevajo samo vedeževanja, čaker, astrologije ali drugih energijskih tematik, temveč so zelo uspešni na vseh področjih v svojem življenju.

.

Jasnovidnost in direktorji

Poznam jasnovidne direktorje, ki brez velike drame točno vedo, kako kdo dela in kaj se dogaja v zakulisju tudi, ko jih ni v podjetju. Svojo jasnovidnost uporabljajo jasno in direktno za uspeh firme in vseh zaposlenih. Brez dramatike. Takšne imam najrajši. Z vprašanjem “Kako razviti jasnovidnost” se niso nikoli ukvarjali ampak so jo razvijali s svojo iskrenostjo in strastjo.

.

Zaradi premalo pogovarjanja o teh talentih ali pa pretiranega dramatiziranja v želji po škandalih in medijski prepoznavnosti, pa se to tematiko vedno povezuje z vedeževanjem. Poleg tega vsi nekako pričakujete, da je jasnovidnemu človeku največja poslastica življenja vam govoriti, kaj vas čaka v življenju. No, ni.  😀

.
Jasnovidnemu človeku je veliko lepše opazovati jasnovidnega ali jasnočutnega človega, ki živi svoje življenje in se odziva z iskrenostjo in strastjo na vse, kar je okoli njega.

.

.

Kako razviti jasnovidnost z iskrenostjo?

.

.

Poleg na koncu opisanih vaj, ki vas bodo razvijale / odpirale sistematično, je dobro, da se zavedate, da jasnovidnost pride skozi iskreno življenje notranje resnice. Na enak način postanete jasnovidni, jasnočutni, jasnoslišni, ustvarite jasen vonj, jasen otip. Prebudite se in začnete opazovati stvari, dogajanje, svet:

.

 • BREZ MISLI
 • BREZ PRIČAKOVANJ
 • BREZ PREDPOSTAVK, KAKO BO
 • BREZ ČUSTVENIH NIHANJ
 • BREZ ČESARKOLI

.

Dan preživite nevtralno. Če to ponavljate dan za dnem, začnete videti prave stvari, čutiti sedanjost in postanete to, kar zares ste. (3)

.

.

Kaj si zares želite od življenja?

.

.

Jasnovidnost v otroštvu

Če vam to ne gre dobro od rok, potem morate razmisliti, kaj si zares želite od življenja.

.

Želite postati to, kar ste: Svetloba na zemlji?
Želite prevzeti popolno odgovornost za svoje življenje?
Se želite razvijati in sodelovati v dobro?
Želite živeti svoje življenje ali vam je čisto dobro, da živite po sistemu nekoga drugega?

.

Kako razviti jasnovidnost zares ni vprašanje, saj že obstoja v vas. Jasnovidnost je dar, s katerim se rodi skorajda vsak otrok. Ste opazili, da vas dojenček ne gleda v oči, temveč gleda nad glavo? Na podlagi svoje jasnega videnja vidi energije okoli svoje mame, okoli vseh ljudi, ki se mu približajo, zato gleda nad glavo, kajti tam se začnejo videti Svetlobne energije Duše vsakega posameznika.

.

.

Kako sem se sama naučila jasnovidnosti?

.

.

Sama sem imela srečo, da sem kot otrok veliko spraševala (beri: bila sem sitna 🙂 ) in da me je mama že kot majhnega otroka redno vodila v cerkev. Tam se spomnim, da sem jo vedno na glas spraševala: “Zakaj ima župnik mavrico nad glavo?”

.

Potem sem se zabavala ob vseh reakcija, ki jih je doživelo to vprašanje in glede na to, da je bila cerkev (kot je večina cerkev) postavljena na energijsko dobri točki, so se energije očitno dobro videle, zato mi je do 7 leta bilo čisto zabavno hoditi v cerkev in opazovati vse, kar se je dogajalo v energijah.

.

Tam sem tudi slišala stvari, ki so se me ”začuda” hitro “prijele” in ko sem poslušala o “vnebohodu”, mi je bilo jasno, da je to naredil tudi moj oče, ki je umrl, ko sem bila še dojenček in se mi je zdelo potem najbolj smiselno, da ga obiščem. In sem ga.

.

Iz tega energijskega sistema, ki mi je bil “privzgojen” brez, da bi starši to res želeli, je nastal tečaj Jasnovidnosti, ki ga izvajam na Otoku Krapanj in je najbolj sistematičen način za odkrivanje lastne jasnovidnosti in potencialov, ki jih nosite zapisane v Svetlobi.

.

Poleg tega refleksa “obiskovanja” mojega očeta, ki je bil po splošnih merilih v nebesih, midva pa sva se srečevala nad zelenjem ob naši hiši, me je mama še nezavedno trenirala v jasnovidnosti na način, da je skrivala sladkarije in mi povedala, da jih je skrila.

.

Učenje jasnovidnosti v otroštvu

Seveda ni boljše vaje za jasnovidnost otroka. Ko ni bilo nikogar v bližini, sem se postavila na sredo sobe, zaprla oči in razmišljala: “Če bi bila čokolada, kje bi bila?” Običajno sem v treh minutah dobila občutek in sliko barv, vzorcev …

.

Če me je energija vodila navzdol, v temo, sem šla v klet in med premogom našla čokolado. Drugič so me energije vodile naravnost in v belino, da sem odprla vrata omare, kjer je mama imela shranjeno posteljno perilo in sem piškote našla tam. Seveda se mi je zdelo najbolj normalno, da jih za nagrado pojem.  😎

.

Slaba stran jasnovidnosti v otroštvu pa je, da vidiš elementarje, energijski mrčes, ki se lepi nate. Vidiš žalost kot temno odejo čez srca ljudi, vidiš sive oblake skrbi okoli glave … Zato se potem običajno otrok skrije vase in preneha sprejemati vse te dražljaje iz okolja in postane del sistema.

.

Torej si res želite razrešiti svoje dileme in jasno pogledati na svoje življenje? Kako razviti jasnovidnost z vajami?

.

.

Vprašanja, na katere si morate odgovoriti in vaje za razvijanje jasnovidnosti

.

.

Sledite naslednjim točkam in odgovori na vprašanje “kako razviti jasnovidnost” se bodo sami nizali iz energij za vas.

.

1. Razmislite, kaj in kako ste videli ali doživljali otroštvo.

.

zaupam vase

Preko tega boste začutili ali se spomnili notranjega vedenja, ki vam je bilo dano. Lahko, da vas je bilo zaradi tega strah, ste bili nemočni, kar ste bili otrok, energije pa močne in velike. Ampak, sedaj ste veliki, odrasli in energije jasnovidnosti vas še vedno čakajo. Začutite jih.

.

2. Da se vam samodejno razvije jasno-videnje, poglejte, na koliko od spodnjih vprašanj boste odgovorili z DA:

.

 • Sprejmete odgovornost za svoje življenje in si zares želite videti globljo resnico?
 • Želite videti, v čem je zares problem, kaj povzroča določeno težavo in situacijo?
 • Ste se odločili, da boste naredili vse, kar ste prišli narediti v to življenje?
 • Dovolite, da vas vodi Svetloba vaše Duše, ki ve, po kaj je prišla?

.

Če ste na vsa štiri vprašanja iskreno odgovorili z DA, potem vam čestitam. Pravkar ste se poročili s svojo Dušo, ki vam bo počasi in po korakih odprla vaše notranje programe za jasnovidnost, jasnočutnost, jasnovedenje – za vse jasne povezave z njo in življenjem.

.

3. Koristne vaje za jasnovidnost po energijskih nivojih:

.

 • fizični nivo: izpiranje nosnih poti / 1 x tedensko

Izpiranje nosnih poti s toplo slano vodo (netty je izraz, ki ga boste našli na internetu). Toplo slano vodo vdihnete skozi eno nosnico in sklonite glavo na stran ter jo obrnete na drugo stran, da slana voda priteče čez drugo nosnico. Idealna vaja za poletje ob morju, le da običajno morska voda ni tako topla, da bi bilo to prijetno.

.

 • eterični nivo: dihanje 6-3-6-3 / vsak dan zjutraj in zvečer, če ste utrujeni tudi čez dan

Naredite 5-10 ciklov dihanja 6-3-6-3 (vdihnete in štejete do 6-zadržite in štejete do 3, izdihnete in štejete do 6, zadržite in štejete do 3), pri tem zaznavate, kako Svetloba vaše Duše se spusti od zgoraj navzdol in napolni vaše eterično telo, ki je okoli vašega fizičnega telesa

.

 • astralni nivo: sijoča ping-pong žogica / 1 x dnevno
Vaje za jasnovidnost

Zaprete oči in si v središču glave, v ažna čakri (tretje oko) predstavljajte sijočo ping-pong žogico. V mislih jo zelo hitro odbijate v notranjem prostoru glave in sicer 50x gor in dol ter 50 x levo in desno.

.

 • mentalni nivo: svetlobno napihovanje možganov / 1 x dnevno

Zaprete oči in si predstavljate, da se vam leva polovica možganov začne večati in sijati v Svetlobi. Postaja vse večja in vse bolj svetla. Nato se s pozornostjo premaknete na desno stran možganov in se ta del začne napihovati v Svetlobi. Ponovite 3 x in ugotavljajte, kako se lahko vsaka polovica možganov najbolj napihne. Po zaključku začutite, kako je, če možgani začnejo odsevati zavest Svetlobe vaše Duše.

.

Vsi, ki ste že bili na delavnici Jasnovidnosti na otoku Krapanj, imate svojo Prijavo v polje Jasnovidnosti in ste si že odgovorili na vprašanje “Kako razviti jasnovidnost”. Vseeno vam zgornje vaje lahko koristijo, zato jih preizkusite.

.

Se vidimo zgoraj v Svetlobi.

.

Srečno,

.

Andreja

.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons