Kako prepoznati pravo ljubezen (in biti srečni v življenju)

Kako prepoznati pravo ljubezen, ko vam potrka na vrata?

Prava ljubezen ni nujno da pride v filmskem slogu, da ko srečate pravega/pravo zaigra glasba, vse se spremeni, vsi postanejo prijazni do vas in življenje postane Oda Ljubezni.

Prava ljubezen običajno pride potiho, potrka na vrata vašega srca in ga začne odpirati, korak za korakom. Zato se prava ljubezen nikoli ne konča. Sledi vam iz življenja v življenje in se pojavi, ko jo prenehate iskati.

Prava ljubezen ne pozna ovir, ker za odprto srce, ki sprejema in daje ljubezen, zares ni ovir. Ljubezen teče skozi čas in prostor. Ne potrebuje potrditve in ne vsakdanjega stika, da ostane živa.

Kako ohraniti stik z ljubeznijo v vsakdanjem življenju?

Če želite, da prava ljubezen postane del vsakdanjega Življenja, da se materializira, se morate potruditi.

Ta trud ni enak trudu za dober posel, trudu na vrtu ali da se nekaj novega naučite ali naredite. Trud, ki ga morate vložiti, če želite ohraniti stik s pravo ljubeznijo v vsakdanjem življenju, je čisto drugačen.
.
Trud, ki ga podelite pravi ljubezni je v tem, da se ji 100 odstotno predate, da zaživi znotraj vas in z celotnim bitjem zaznavate pravo ljubezen v partnerju, ki jo je prižgal, vzbudil v vas.

Nujno je namreč, da ne pobegnete od dogajanja ali iz telesa, ko se znotraj vas začne odpirati neskončna občutljivost, ranljivost in mehkoba.

To lahko nekatere vaše dele osebnosti čisto pretrese in želijo zaradi samoobrambe prevzeti kontrolo nazaj, zapreti te nežne in sočasno močne energije v najbolj skriti del v vaši notranjosti.

Zato je dobro, če prave ljubezni ne srečate prehitro, ko ste še v odnosih prezeleni, prepomembni in se vam zdi, da prava ljubezen ni nič takšnega in da čaka na vsakem vogalu. Kajti če je prva ljubezen prava ljubezen, je velika verjetnost, da jo boste skozi življenje zaradi banalnosti vsakdanjih dejavnosti izgubili, osiromašili in s tem dovolili, da odide, vsaj za to življenje.

Kako prepoznati pravo ljubezen – romantična komedija ali kaj drugega?

Prava ljubezen je kot film, vendar ne romantična komedija, temveč mešanica vseh filmskih žanrov, od tragedije do drame, kuharskih nasvetov pa vse do grozljivke.

Šele ko vse te žanre v sebi uskladite in vi zdržite v glavni vlogi, se lahko začne bolj umirjen del filma, kjer se zgodba lahko razvije v lepo sobivanje dveh Svetlobnih Duš na Zemlji.

Kaj je ključ do prave ljubezni

Ključ do prave ljubezni je v tem, da vi postanete pravi človek.

Da spoznate svoje gumbe v sebi, svoje vibracije in jih preko spoznavanja, sprejemanja presvetlite s Svetlobo vaše Duše.
To se zgodi avtomatsko, ko si priznate svoje skrite slabe lastnosti in razmislite, zakaj jih še hranite, zakaj jim še dovolite, da ustvarjajo vaše življenje.
Kajti, če računate, da vas bo prava ljubezen druge osebe rešila pred samim sabo, potem ste v iluziji, ki so vam jo prodali skozi neštete nadaljevanke in ljubezenske zgodbe. (3)

Se poleg vprašanja “Kako prepoznati pravo ljubezen” sprašujete tudi, kdaj jo boste srečali?

Kdaj boste srečali pravo ljubezen?

Pravo ljubezen srečate, ko ste pripravljeni za to. Z njo zaživite prav tako v pravem času, ki ga lahko določite samo vi in vaša Duša, ko se odpre dovolj ljubezni v vas, dovolj Svetlobe, da se ustvarijo pogoji za Življenje s pravo ljubeznijo. Zato se z Ljubeznijo potopite vase. Ugasnite vse delujoče gumbe, ki potencirajo slabe, nižje vibracije, s katerimi sprožate valove reakcij jeze, agresije, žalosti in vsega, kar se vrne k vam.

Prisluhnite višjim vibracijam, Svetlobi in Ljubezni, ki se kopiči v vas in začne vibrirati navzven, da pritegne v vaše življenje ne samo pravo ljubezen, temveč popolnoma drug način življenja. Z ljubeznijo.
Dajte si čas, da se ljubezen razvije v vas. Da jo bo dovolj, da pozdravi stare rane, stare zavrnitve, vse poškodbe tega in preteklih življenj.

Tako boste potem, ko srečate pravo ljubezen, lahko zacveteli z ljubeznijo, se odprli in preskočili vse dramske igre žrtve, trpljenja in zavračanja ter sledili samo srcu in Svetlobi. (4)

Se prava ljubezen kdaj konča?

Prava ljubezen se nikoli ne konča, zato imate dovolj časa, da se dobro pripravite, da če jo srečate v tem življenju. Da jo potem zaradi nadutosti ega ali skrivanja lastnih ran ne izgubite.

Zato zdaj začnite svoj proces spoznavanja sebe z Ljubeznijo in ohranjajte fokus na tem. Da bo potem srečanje s Pravo Ljubeznijo nekaj najbolj naravnega. Da bo srečanje prineslo blagoslove Svetlobe obema z mirom in harmonijo.

Torej, kako prepoznati pravo ljubezen? Ste jo že srečali?

kuan yin krema za podporo ljubezni

Test, kako veste, da ste srečali ljubezen svojega življenja?

Zelo preprosto:

ko ne čutite prav nobene potrebe, da bi vajino srečanje obelodanili na facebooku, se 100 x fotografirali in slike preposlali vsem…
.

Zato se veselim vaše tihe prave ljubezni, ki pa bo svetila v energijah in širila Svetlobo, ki bo vidna vsem tistim, ki so v Svetlobi.
.
Srečno,
.
Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Harmonizacija odnosa z mamo in obiljem", 08.03.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons