Kako prebuditi ljubezen do sebe in kje začeti

Kako prebuditi ljubezen do sebe je večno vprašanje.

Ljubezen do samega sebe je nekaj, kar si vsak nekako drugače predstavlja. To domnevo so mi potrdila opazovanja ljudi, ki so prejeli ta nasvet in ga začeli izvajati po svoje.

Preden pogledamo, kako prebuditi Ljubezen do sebe, najprej razčistimo, kaj Ljubezen do sebe NI:

  • ni preživljanje dolgih ur v kopalnici z namenom lepotičenja svojega obraza in telesa,
  • ni žaljenje vseh ljudi, ki se ne strinjajo z vami,
  • ni miren počitek v senci takrat, ko vas najboljši prijatelji potrebujejo,
  • ni patroniziranje bližnjih, da zdaj pa vi veste več kot oni. In še bi lahko naštevala…

Po vsem naštetem je torej jasno, da Ljubezen do sebe NE izhaja iz SOLARNEGA PLEKSUSA (sončni pletež po slovensko), predela želodca, kjer je sedež naše notranje moči, naše osebnosti in nižjega ega.

Ljubezen do sebe izhaja iz globine srca, ki SPREJME vse, kar je že v zgoraj omenjenem SOLARNEM PLEKSUSU. To je zelo tehnična izjava, ki pa pomeni, da je možna samo brezpogojna ljubezen do sebe.

Kako prebuditi ljubezen do sebe – mini meditacijska vaja, ko nimate časa

.Poglejmo si mini meditacijsko vajo za prebuditev ljubezni do sebe, v kateri celotno vaše srce objame celoten želodec in notranje organe.

Začutite predel prsnega koša – kako se celotna SRČNA ČAKRA odpre navzdol in objame eno stopničko nižji solarni pleksus. In zgodi se nekaj, kar na vse pretege iščete v zunanjem svetu.

V vas se ustvari notranji mir in kar naenkrat začutite, da ste sprejeti. Kar naenkrat vas prevzame radost, da živite. In kar naenkrat vas prevzame želja, da bi oddrveli v zunanji svet in nekomu nekaj podarili, lepega povedali, nekoga poljubili ali vsaj objavili na FB-ju. Takrat se spomnite name in počakajte. Zdržite še malo v sprejemanju te energije, s svojo Ljubeznijo do sebe. Dovolite si jo čutiti prvi dan, dokler gre. Nato podaljšujte to čutenje, dokler ne pridete na vsaj nekaj ur skupaj. Nato delajte na tem, da to stanje čutite celoten dan in greste s tem občutkom spati. Se v njega prebudite …In ta proces, ki se ga lahko lotite že sedaj, je zares pravi odgovor na vprašanje: “Kako prebuditi ljubezen do sebe?” (1)(2)(3)

kako prebuditi ljubezen do sebe

Ljubezen do sebe je pot do zdravja

VZTRAJNOST v dnevnem treningu vam prinese tisto, kar vam je najbolj potrebno. Sijoče odnose, zadovoljstvo s sabo, uspehe v službi, poslu … in za vse tiste, ki imate težave s fizičnim telesom: ljubezen do sebe je pot do zdravja!

S tem, ko srce v energijah sprejme vse vaše notranje organe, se zgodi notranji čudež, ki ga telo obvlada samo po sebi: notranje samozdravljenje. Dokazano je, da so številni ljudje preboleli smrtonostne bolezni s tem, ko so spremenili odnos do sebe in posledično do svojega življenja. Ljubezen do sebe dvigne vibracijo telesa in telo se začne drugače obnašati. Zato je Ljubezen do sebe tudi namočnejša zaščita pred vsemi energijskimi napadi, vampirji ali drugimi neprijetnostmi, ki so popolnoma običajni v energijskem svetu, a o tem drugič.

Kako prebuditi ljubezen do sebe? Eden od načinov je molitev…. ⬇️ Vsekakor pa vabljeni, da se mi pridružite bodisi na izkustveni delavnici Astropostavitev, kjer boste s pomočjo drugih lažje začutili ljubezen do sebe ali na Zmenek z Dušo, kjer boste doževeli najlepši stik s svojo Dušo.

Molitev za ljubezen do sebe

Molitev za Ljubezen do sebe zmolite iz globine srca svoji Duši, ki bo najprej kot Svetloba nad vašo glavo, med samo molitvijo pa se bo razporedila okoli vas, zajela vaša energijska telesa in postala zgoščena Svetloba okoli vas.

“Moja Duša, hvala ti, da si z mano, čeprav imam včasih občutek, da si ne zaslužim tvoje podpore, tvoje Svetlobe, tvoje večne Ljubezni. Sedaj imam eno samo željo, v kateri želim, da me objameš, da mi pokažeš, kako bi bilo, če bi v polnosti zaživel/a tvoj Velik Svetlobni Potencial in postal/a takšen človek, kot je bilo najprej dogovorjeno, da postanem. Hvala ti za to možnost čutenja in sprejemanja tvoje Neizmerne Ljubezni, ki mi bo omogočila, da končno sprejmem sebe, popolnoma. Naj me tvoja Ljubezen vodi, da sprejmem svoje slabe lastnosti, ki jih skrivam pred svetom, da me ne bi svet zavrnil. Naj me tvoja Ljubezen dvigne, da lahko s srcem sprejmem vso lepoto, ki je v tebi. Da sprejmem vso lepoto, ki jo vidim v svetu. Da zberem dovolj poguma, da svetu pokažem vso lepoto svoje notranje ranljivosti.

Hvala ti Duša, da si z mano. Da vztrajaš in me pretresaš vedno, ko preveč zabredem na stranpoti. Sedaj si res želim, da postaneva prijateljici / prijatelja in sodelujeva v vseh stvareh, vsak trenutek dneva in noči. Pripravljen/a sem sprejeti vse, kar je v meni, da lahko postanem vse, kar si ti. Objemi me sedaj močno, v celoti in me zadrži v svojem objemu, dokler ne bom tako močna / močan, da ti ga vrnem nazaj. “

Srečno,

Andreja

P.S. Ljubezen do sebe je prava pot do sorodnih duš in duš dvojčic. Kako prepoznati sorodno dušo ali dušo dvojčico pa si preberite v mojem blog zapisu.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Harmonizacija odnosa z mamo in obiljem", 08.03.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons