kako postati terapevt

Kako postati terapevt in izpolniti svoje poslanstvo

Kako postati terapevt je nekaterim pomembno vprašanje, medtem ko se pri drugih ta proces zgodi sam po sebi.

.

Sama si nikoli nisem želela postati terapevt, tudi sedaj se nimam za terapevta, temveč se vidim kot raziskovalko energijskih sfer s poslanstvom, da vsa spoznanja čimbolj jasno in čisto prenesem v materialnost.

.

kako postati terapevt

.

.

Nisem se mogla izogniti usodi življenja … in tudi vi se ne morete izogniti svoji pravi poti

.

.

Energijske komponente življenja poskrbijo, da se ne morete izogniti svoji usodi in poslanstvu, zaradi katerega se je Duša odločila za to življenje.

.

Tudi sama se nisem mogla. Ne glede na to, kako sem se izvijala in iskala druge poti, sem se na vseh področjih dela srečala z dejstvom, da se v meni nekaj sproži, ko človek potrebuje pomoč, kar sproži tudi njegovo reakcijo, ki jo je potem potrebno razrešiti, pozdraviti.

.

Tako sem se potem končno odločila, da bom sodelovala. Sodelovala z življenjem, ki mi bo kazalo najboljšo možno pot. To zadnje je bil moj pogoj sodelovanja z energijami 🙂 . In od takrat dobro sodelujemo, zato z vami delim čim več bližnjic, hkrati pa vas lahko vodim skozi proces, kako postati terapevt.

.

.

Kako postati in ostati dober terapevt

.

.

Kako postati terapevt je dobro razmisliti, ne glede na to, če sedaj ne razmišljate o tem, da bi postali.

.

Lahko vas kdaj pot zanese v te vode in je dobro imeti večjo sliko o tem, kaj to pomeni. Celoten proces (ja, proces je) namreč zahteva samo dva dejavnika, ki pa jima je dobro ves čas slediti, da postanete in ostanete dober terapevte zase in za svet:
.

 1. SPOZNAVAJ SEBE (1),
 2. SPOZNAVAJ VSEBINO, S KATERO SE UKVARJAŠ.

.

Zakaj SPOZNAVAJ in ne SPOZNAJ?

.

.
Celotno življenje je proces, ki ima smisel v razvoju in samorazvoju. Če vas vodi skozi terapevtski del, vas vodi vedno zato, da se na eni strani odprete za nova spoznanja in nove energije, ki vam dajejo in na drugi strani vi dalje dajete vse tisto, kar zmorete zato, ker razumete in ker vas energije pri tem podpirajo.

.

Zanimivo je, da v prvi fazi večina ljudi misli, kako že veliko ve. V naslednjih stopnjah poglabljanja v vso čudežnost življenja z energijami pa se vse bolj odkriva to, kar so govorili vsi predhodniki raziskujočega življenja (2).

.

energijska podpora

.

“Vem, da nič ne vem” –  Sokrat

.

“Kako veste, če ste že opravili svoje poslanstvo?

.

“Če ste še na tem svetu, potem ga še niste!” pa pravi moj priljubljeni pisec, Richard Bach.

.

.

8 dejstev, ki se jih je dobro zavedati na poti spoznavanja sebe

.

.

Koristno je, da se v delu samospoznavanja zavedate naslednjih dejstev, ki so osnova za pot do spoznavanja sebe in prav tako osnova za smernice, kako postati terapevt:

.

 1. V to življenje se rodite zato, da se kot duša ali vaš najvišji del (energija, ki je bila pred vašim rojstvom in ostane po vaši smrti) razvijate, očiščujete, napredujete preko samospoznavanja, samozdravljena … in preko tega potujete k Viru (Najvišjemu, Bogu, k Enemu .. ) iz katerega izhajate.

.

 1. To potovanje zajema več življenj, v katerih sprejemate različne vloge, da se učite iz različnih zornih kotov. Zato se rodite v najbolj ugodnih okoliščinah za vaš razvoj: v najboljšem okolju, najbolj primernim staršem, ki bodo zagotovili, da boste dobili pravilen paket za razčistit, prejmete najboljši temperament, vse potrebne pozitivne in negativne lastnosti in seveda talente.

.

energijska terapija

.

  1. Pred rojstvom si še v obliki duše zagotovite, kaj vse bi se želeli v tem življenju naučiti. In če ste optimistično naravnana duša, si naložite veliko, potem pa pri rojstvu pozabite, da ste si vse to sami izbrali in da je vse to vaš plan za to življenje. (3)

.

 1. Z nekaterimi dušami (z mnogimi) ste se dogovorili, da boste opomnik drug drugemu, po kaj ste prišli sem. Zato vas včasih nekateri ljudje tako prevzamejo, da jih nosite v spominu ali srcu še dolgo časa.

.

 1. Z nekaterimi dušami se povežete za daljše obdobje, da skupaj prebrodite zahtevne preizkušnje in se bodrite, ko vam zmanjkuje upanja in vere.

.

 1. Ne glede na situacije, obdobja in družbe, v katerih se nahajate ste dolžni slediti sebi, svojemu srcu, ki pozna vse odgovore in dati vse od sebe. Živeti vsak trenutek na maksimumu, delovati, kot da nikoli ne bo jutrišnjega dne in da ste bili ustvarjeni samo za ta dan – in delovati v dobro. (4)

.

 1. Delovati v dobro na vseh področjih: poklicnem, osebnem, družabnem…povsod, kjer ste, pa čeprav je mogoče vaša osebna želja, da bi bili drugje, delali v drugem poklicu, se ljubili z drugo osebo …

.

 1. Trenutek moči je v tem trenutku, zato je vse, kar je za vas razvoj pomembno, PRISOTNO V TEM TRENUTKU. Zato je dobro, da ste v sedanjosti, da delujete tukaj in zdaj, saj vas tu čakajo vsa spoznanja, darila, ki vam ga nosijo vaša nezadovoljstva z okolico, s sabo… (5)

.

Bodite tu, sedaj, 100% v sebi, v svojem delovanju in izhajajoč iz srca in s podporo svetlobe Duše, vašega Višjega Večnega dela.

.

.

Kako postati terapevt in si zagotoviti energijsko podporo?

.

.

tečaj za terapevtaSkozi zaobljubo vašim energijam Svetlobe vaše Duše, da boste vedno delovali v Najvišje dobro in se razvijali, spoznavali sebe, se usmerite v svoje optimalno življenje po Duši.

.

Ko v to zaobljubo dodate še namen, da postajate vse bolj čisto orodje za svojo Dušo, kot tudi za energije Svetlobe, ki vas bodo obiskovale v okviru vašega poslanstva, pa postanete subtilni za energije Svetlobe, ki vas lahko uporabijo za pomoč drugim ljudem, živalim, naravi … vsem Bitjem .

.

Skozi to zaobljubo, se vaše življenje začne spreminjati in vse bolj ste odprti za pomoč ljudem skozi energijsko Svetlobno dajanje.

.

Na tej poti, kako postati terapevt, boste od Svetlobe prejemali:

.

 1. JIN in
 2. JANG pomoč in podporo.

.

.

1. JIN SVETLOBNA PODPORA

.

JIN svetlobna podpora bo prihajala v obliki različnih energij, ki jih boste skozi delo spoznavali in se z njimi vse bolj domače družili.

.

Za primer vam predajam sporočilo nadangela Rafaela, ki vas bo kot terapevta vedno spremljal in vam preko srčne čakre in energijsko podpore po posameznih nivojih predajal sporočila, energije in možnosti “čudežnih” rešitev..

.

Začuti in prepoznaj me. Prihajam s skupino Angelov Zdravljenja, ki se kot Svetlobna mehkoba spusti v prostore vedno, ko nekdo potrebuje Zdravljenje. Ljudje me poznate pod imenom Rafael. V luči zelene svetlobe se skupaj dotikamo vašega življenja in vanj vnašamo upanje, možnosti in notranjo moč za sprejemanje.

.

Pomagamo vam, da se vaša telesa, misli in čustva, pa tudi Duša ozdravi notranjih ran. Vedno, ko potrebujete podporo in nas povabite v svojo dimenzijo, pridemo.

.

S čarobno zlato in zeleno Svetlobo vam pomagamo prebujati speče energije, ki povzročajo težave.

.

Začuti sedaj, kako se Zelena Svetloba spusti nate in naša pomoč prihaja kot zdravilna energija. V to energijo zavij svoje boleče odnose in čustveno ”prilepljenost” na vse, kar te bremeni.

.

Zdravimo nezdrave navade in navezanosti, tako da prebudimo tvojo srčno in Dušno Svobodo in popolno ljubezen.

.

Pomagamo ti opustiti napačna prepričanja in umske okvire. Z zeleno svetlobo ti speremo ovire in ti pomagamo videti prave priložnosti v življenju.

.

Moja naravna vloga v človeškem svetu je tudi ta, da vas vse vodim na vaših poteh in usmerjam s Svetlobo na vašo pravo pot.

.

Ko potrebujete jasen namig, vam ga predam, da ga razume vaše srce ali um. Rad sem vaš vodnik. Sprejmite moje energije z ljubeznijo in zdravilno podporo za vse.

.

.

2. JANG SVETLOBNA PODPORA

.

JANG svetlobna podpora so aktivna znanja, ki ste jih že prejeli ali jih še boste prejeli na svoji življenjski poti.

.

Hvaležna sem, da so mi energije Svetlobe preko JIN podpore predale možnosti JANG pomoči in vam lahko predajam svoja najbolj sveža, delujoča in energijsko vedno podprta znanja skozi tehniko 5D terapevta.

.

S tem aktivnim učenjem sočasno krepite svojo JIN podporo in ne samo pomagate drugim temveč se naučite tudi sodelovati s sabo na način, da sproti zorite in se vam pomoč drugim krepi skozi lastna spoznanja. V tem znanju so tako zapakirana vsa potrebni deli, ki vam dajo nadvse dobro osnovo in odgovore na vprašanje, kako postati terapevt.

.

Če čutite, da smo se kot Duše dogovorili za sodelovanje v Svetlobnem delovanju, potem dobrodošli. Kako dolga bo naša skupna pot in srečanja, pa je odvisno od dogovora Duš in naše pripravljenosti, da sledimo Svetlobnim namigom in znanjem.

.

Srečno,

.

Andreja

.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons