Kako odkriti svoje poslanstvo in srečno živeti

Kako odkriti svoje poslanstvoLahko, da sem optimist, vendar močno upam, da je poslanstvo vsakega človeka prinašati Svetlobo Duše na ta planet. Kjerkoli, kakorkoli. Poslanstvo je dobesedno to, za kar si bil poslan na Zemljo. Kako odkriti svoje poslanstvo je vprašanje, ki se ga sprašuje večina ljudi.

.

Sama se nisem preveč ukvarjala s tem, kaj je moje osebno poslanstvo, saj sem komajda dohajala življenje, ki se je dogajalo. Res pa je (kot že verjetno veste), da sem vedno rekla življenju JA. To pomeni, da sem se vedno lotila vsega zanimivega, kar se je pojavilo na moji poti.

.

V realnem življenju se je to kazalo tako, da ko sem bila brez denarja, sem rekla JA vsakemu delu, ki je prišlo mimo. To je bil moj pomemben ključ do odkritja svojega poslanstva. Skozi vsako delo sem se namreč vedno naučila dvoje:

.

  • nekaj novega sprejeti in
  • nekaj svojega dati, izraziti.

.

Ko sem to dvoje naredila uspešno, me je življenje pomaknilo naprej. (1)

.

.

Ali se poslanstvo človeka spreminja?

.

Poslovni angeliOsebno mislim, da se poslanstvo človeka spreminja, nadgrajuje in da ima tudi dva vidika:

.

  • eno je njegovo osebno poslanstvo,
  • drugo poslovno poslanstvo.

.

Sem srečna in poznam poslovno uspešne ljudi, ki jih Svetloba močno podpira, da odpirajo priložnosti za druge, da opravljajo svoja poslanstva. Njih imenujem Poslovni Angeli. Pri tem pa ni nujno, da imajo ti ljudje osebno poslanstvo v obliki številne in srečne družine.

.

Osebno poslanstvo ni to, kar reklamirajo mediji skozi filme in reklame, da je za to pomembno srečno partnerstvo, lastna hiša, dva otroka, zlati prinašalec ter dopust pozimi na smučanju, poleti na morju. Osebno poslanstvo je izpolnjeno, ko oseba zaživi svoje osebno življenje po SVOJI RESNICI, pri čemer ji običajno nasprotuje večina okolja.

.

.

Kako odkriti svoje poslanstvo in katera dva pogoja morate izpolnjevati?

.
iskrenost je pogoje da odkrijete svoje poslanstvoŽiveti svoje poslanstvo zame pomeni, da živiš 100 odstotno po svoji integriteti, notranji resnici. Tako vam lahko garantiram, da če izpolnjujete dva pogoja redno in vsak dan, boste našli svoje poslanstvo, ne glede na to, ali ga iščete ali ne. Ta pogoja sta:

.

  • iskrenost
  • predanost življenju

.

Iskrenost pomeni, da poveš iskreno, kar te muči v dani situaciji. Pri tem ne skrivaš svojih čustev v plus in minus, ne skrivaš svoje želje, ne skrivaš svoje rane, temveč vse pokažeš in se izraziš tam, kjer je to potrebno. Vsako kasnejše komuniciranje o tem je prazno, zato je to zelo zahteven pogoj, pri katerem že večina pade.

.
Drugi pogoj je, da stopiš iz cone udobja in se predaš življenju – karkoli že zahteva od tebe. Včasih to pomeni pač pešačiti nekaj kilometrov v službo, se potruditi, da prideš do prevega znanja, da ohraniš stik z zate pomembnimi ljudmi … (2).

.

Odgovor na vprašanje kako odkriti svoje poslanstvo je torej zelo preprost. In zdaj se življenje začne…

.

.

Ste pripravljeni na posledice?

.
Uresničite svoje poslanstvo100 odstotno vam garantiram, da ko izpolnite zgornja dva pogoja, se bo življenje začelo dogajati v pravo smer, v smer vašega pravega poslanstva. To pomeni tudi to, da boste zaradi iskrenosti ob službo, ki itak ni bila prava za vas in ste tam zgubljali čas. To pomeni, da boste zaradi iste iskrenosti všeč pravim ljudem, ki vas bodo želeli zraven na krov. IN ker bo zraven predanost življenju, se bo to vse dogajalo izjemno hitro, brez vmesni mrtvih rokavov.

.

Mrtvi tok življenja se zgodi, ko greste v lenobo, v samopomilovanje, kar je zares izgovor, da ostanete v coni udobja.
.
Ko mi nekdo pri 30 reče, da žal tega in tega ne more delati, ker nečesa ne zna in ga ne veseli, da bi se naučil, nimam veliko potrpljenja zanj. Zakaj? Ker nihče ni rekel, da morate biti ves čas, ko živite svoje poslanstvo, veseli, nasmejani, bogati, oblečeni po najnovejši modi in podobno.

.

Nihče pa ne zmore izmeriti sreče, ki vas preplavi, ko uresničite svoje poslanstvo, pa čeprav je v danem trenutku to samo to, da ste prisluhnili starejšemu človeku, ki ima svoje domače daleč in potrebuje pogovor. Tako se odvija potem pot vašega poslanstva, da sproti živite to, kar ste v danem trenutku. Iskreno in predano.

.

.

In kako vztrajati na svoji poti?

.

uresniči svoje poslanstvoZdaj, ko je odgovor na vprašanje “Kako odkriti svoje poslanstvo?” znan vam zagotavljam, da bo veliko valovanja in razburjanja okolice, ko boste to začeli. Če bo hudo, takrat poiščite nas. Mi smo navajeni vsega in vam bomo dali podporo pri tem, da sledite sebi iskreno in predano. Da zaživite življenje v sreči, da ste končno spoznali sebe in sprejeli to, da ste zares unikat in da ni nikogar, ki bi vam lahko govoril, kako živeti svoje življenje.

.

Srečno,

.

Andreja

 

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons