Kako očistiti auro in poskrbeti za dobro počutje

0

Kako očistiti auro je po mojih izkušnjah veliko bolj pomembna tema, kot jo energijski terapevti in ljudje na splošno jemljejo.

.
Zakaj?

.

Skozi dobro očiščenje aure se namreč očistijo številni vplivi, ki vam zaustavljajo vaše pravo življenje:

.

 • Kako očistiti auroodmaknejo se vsi pritiski okolja, ki jih morebiti doživljate v službi in drugje,
 • odmakne se energijski mrčes- elementarji, ki radi gostujejo na nižje vibracijskih energijah,
 • z rednim očiščevanjem aure se razgradijo negativne energijske vezi, po katerih vam je odtekala življenjska energija in pritekala energija pritiska in vsiljenih čustev,
 • odmaknejo se slabe energije, ki so vam povzročale bolezni in slabo počutje ter vsa porabljena energija, ki jo fizično telo oddaja iz svojega sistema,
 • odmaknejo se energije preteklosti, ki so vam dušile čustva in vas držale v oklepu starih vzorcev,
 • sprostijo se pritiski, da lažje razmišljate in najdete prave rešitve ob pravem času.

.

.

Postopek čiščenja aure vam vrne vašo izvorno dobro energijo

.

.

Tok energije v telesu neposredno vpliva na vaše zdravje. Če so v telesu energetske blokade ali je tok energije prešibek, je telo nagnjeno k različnim boleznim.

.

Na ravnotežje in pretok vaše energije lahko vpliva marsikaj:

.

 • vaše misli,
 • trenutno razpoloženje,
 • preteklo delovanje,
 • trenutno prevladujoča vsebina v vaši zavesti,
 • uživanje nezdrave hrane,
 • pitje alkohola, kajenje in droge,
 • premalo gibanja,
 • premalo spanja.

.

Ti in drugi dejavniki škodljivo vplivajo na pretok in ravnotežje energije v telesu in večinoma povzročajo utrujenost, apatičnost, depresije in bolezni.

.

Skozi postopek, kako očistiti auro, pa poskrbite za neoviran pretok energije, se okrepite in izboljšate svoje telesno in mentalno stanje. Več o tem, kako postati terapevt, pa si lahko preberete TUKAJ.

 

 

.

čiščenje aure

.

.

Kaj je potrebno vedeti, preden se lotite postopka čiščenja aure

.

.

Predala vam bom moj optimalni (najhitrejši in najbolj praktični) postopek, kako očistiti auro in če ga boste dobro prebrali in prakticirali vsak dan, vam bo to vzelo maksimalno 5 minut na dan, rezultati tega pa bodo hitri in vidni na vseh področjih.

.

Koristi vsakdanjega čiščenja aure po postopku, ki je zapisan spodaj daje sproščenost in pretočnost v vaših energijah, kar se v življenju pokaže kot:

.

 • osebno zadovoljstvo in notranji mir,
 • čustvena in psihična stabilnost,
 • fizično zdravo telo,
 • čista intuicija in instinkt, kar vas aktivira, da ste ob pravem trenutku na pravem mestu in se vam življenje začne odvijati v optimum po načrtu vaše Duše.

.

.

Postopek, kako očistiti auro, izhaja iz glavnih temeljev celotnega energijskega dela

.

.

Kako očistiti auro je postopek, ki sprosti proces samo-zdravljenja telesa in aktivira naraven tok življenjske energije, na čemer zares temelji celoten način energijskega dela. Naravne zakonitosti namreč podpirajo globinsko očiščenje aure zaradi naslednjih dejstev:

.

 • telo ima sposobnost samo-zdravljenja,
 • zdravilne procese telesa lahko pospešite z večanjem življenjske energije.

.

Laiki lahko to dojemajo kot “čudežno ozdravitev”, če pa malo veste o energijskih zakonih, ki jih nosi narava, pa je takšna ozdravitev zares posledica zvišanja stopnje samo-zdravljenja telesa.
.

.

Kdaj postopek, kako očistiti auro dobro deluje?

.

.
Če si dobro preberete in zvadite (“Ja, vaja dela mojstra!”) postopek čiščenja aure, si lahko na primer odpravite glavobol, zobobol (ki ni posledica obolelega zoba), bolečine v mišicah ali želodcu dokaj hitro, če delate večkrat na dan, lahko že v enem dnevu.

.

.

Kdaj postopek, kako očistiti auro ne deluje dobro?

.

.

energijska telesaOb kroničnih težavah in boleznih notranjih organov pa se je smiselno naučiti še kaj več, saj so za hiter uspeh potrebne globlje energijske terapije, da potem težave izginejo v nekaj mesecih.

.
Če so vpletene še karmične zanke, je potrebno dodatno znanje, ki poleg dobrega energijskega očiščenja zahtevajo še ozaveščene posameznika.

.

.

Postopek čiščenja aure daje naravno energijsko zaščito

.

.

Z rednim energijskim čiščenjem aure po spodaj opisanem postopku, si pridobite naravno odpornost in energijsko zaščito na vseh nivojih, kar vam izboljša tudi vaše dobro fizično počutje.

.

Tudi v energijah namreč deluje gravitacija in tako se bolezen najprej pojavi na energijskih telesih, šele potem se manifestira na fizičnem telesu.

.

.

Katero orodje je priporočljivo uporabljati?

.

 • Baby zlata spirala je najboljše orodje za postopek, kako očistiti auro,
 • če imate večjo zlato spiralo, lahko seveda ta postopek opravite tudi z njo,
 • če delate z nihalom, lahko postopek izpeljete tudi z nihalom, vendar si pri tem vzemite dovolj časa, saj nihalo deluje povezano z vašo zavestjo in zato je koristno, da ste vi takrat čimbolj povezani s svojo izvorno Svetlobno energijo Duše.

.

.

Odsvetujem čiščenje aure preko meditacije

.

.

… razen, če ne delate po sistemu Jasnovidnost Krapanj.

.
Nekateri boste želeli očistiti auro preko meditacije, kar vam odsvetujem, saj je kvaliteta meditacije odvisna ravno od čistosti vašega mentalnega telesa, kjer pa so običajno najbolj trdovratni pritiski iz okolja, ki vplivajo na vašo kvaliteto energijskega dela.

.

Iz istega razloga metoda mentalnega rezanja vezi ne deluje dokončno, temveč bolj površinsko in se korenine težav vrnejo.

.

.

Kaj pomeni izraz aura?

.

.

zunanja auraAura (1) je celostna energija, ki ščiti in neguje. Telo preko aure sprejema raznovrstne informacije iz okolja in sam oddaja informacije nazaj v okolje.

.

V energijskih znanjih se pojavlja izraz ZUNANJI AURA, ki pa zajema vse energijske nivoje, energijska telesa. Le te po njihovem namenu lahko delimo na:

.

 • eterično,
 • astralno,
 • mentalno
 • duhovno telo.

.
Vsako telo ima svojo auro, zato v spodnjem postopku najprej očistite auro kot splošno energijo, nato pa še po nivojih, da si zagotovite resnično globinsko sprostitev in dober učinek.

.

.

Kaj so posamezna energijska telesa?

.

.

1. ETERIČNO TELO 

.

Eterično telo (2) je ovojnica fizičnega telesa, njegov natančen posnetek v energijah. Pri človeku je približno 5 do 30 cm širine od fizičnega telesa in je povezan z njegovim delovanjem in telesnimi občutji. Nadzira in vzdržuje vitalne biokemijske procese v fizičnem telesu. Eterično telo močno vpliva na fizično pojavo in zdravje fizičnega telesa.

.

.

2. ASTRALNO (ČUSTVENO) TELO

.

Ima širši vpliv na okolico in ga pri človeku lahko začutite že na 3m od fizičnega. Na tem nivoju zaznavate materialno življenje, z njim doživljate življenje, v njem se ustvarjajo čustva.

.
Med spanjem z astralnim telesom potujete (astralno potovanje (3)) v energijske prostore, kamor vas vodi najmočnejša energija, ki polni astralno telo. Podobno se dogaja ob težjih boleznih ali nesrečah, kjer je veliko čustvene energije in zaradi tega naboja čustev, se lahko astralno telo močno zapre. Zato je koristno predvsem zvečer dobro očistiti energije z zlato spiralo.
.

kako si očistiti auro

.
3. MENTALNO TELO

.
Ima večje dimenzije, kot si lahko predstavljate.

Če ste sposobni dlje časa globoko in zbrano razmišljati, je vaše mentalno telo močneje prisotno in bolj zgoščeno ob telesu.

Če imate manjšo koncentracijo in kaotični način razmišljanja, je vaše mentalno telo bolj razpršeno in manj gosto.

.

.

4. DUHOVNO TELO

.

Energijska čistost in pretočnost duhovnega telesa vpliva na:

.

 • kvaliteto odnosov, ki jih gojite z bližnjimi,
 • kako sprejemate pomoč Svetlobe svoje Duše in duhovnih bitij, angelov, vodnikov,
 • kako mogočno ste lahko predani naravi, kako močno sodelujete z njo.

.

.

Kako očistiti auro – postopek

.

.

1. Z zlato spiralo v dlaneh si predstavljate pred sabo svojo energijo aure (skupna energija vseh nivojev) in jo z zlato spiralo obrišete, kot bi brisali balon. Najprej naokoli, potem še po celotni notranjosti. S tem prečistite vse negativne vplive okolja in vaše energije v notranjosti začnejo bolje delovati.

.

2. Z zlato spiralo v dlaneh si predstavljate pred sabo svojo energijo po posameznih telesih po naslednjem vrstnem redu:

.

 • aura duhovnega telesa,
 • aura mentalnega telesa,
 • aura astralnega telesa,
 • aura eteričnega telesa, ki vključuje tudi auro fizičnega telesa.
  .

.

Zakaj je pomemben takšen vrsti red?

.

.
Ker težje energije gravitacijsko padajo navzdol in če bi začeli z auro eteričnega telesa, bi se le ta do takrat, da končate postopek v celoti, že zapacala z odpadnimi energijami zgornjih teles.

.
Ta obstoječi vrstni red pa najprej osvobodi duhovno telo, da sprejmete čim več podpore Svetlobe vaše Duše, da dobro nadaljujete s čiščenjem aure in vtkete skalarno energijo Izvora vaše Duše na vsa obstoječa telesa.

.

Srečno,

.

Andreja

.