Kako najti svojo strast in zaživeti na polno

Kako najti svojo strast je vprašanje, ki si ga postavljajo vsi, razen tistih, ki živijo strastno. Običajno si zamišljate, da je najprej potrebno najti tisto, kar vas veseli, nato pa se bo zraven razvilo veselje in prava strast in vi boste srečni in blagoslovljeni. “Nope”, nič ne bo iz tega… (1)

Življenje je paradoks, ki vsa pričakovanja uma postavlja na glavo. Najprej se razvije strast skozi vse, kar počnete in skozi strastno so-delovanje pridete do življenja na polno. “Kako najti svojo strast“ je pot samospoznavanja skozi aktivnosti in so-delovanje.

Zakaj je prav strast pomembna za “življenje na polno”, ko naj bi bila rezervirana za seksualne aktivnosti?

Če malo pomislite, je zares težko biti strasten v dvoje in ob tem razmišljati npr. o plačevanju položnic ali o tem, kateri film bo v soboto zvečer na programu. Celotna aktivnost postane mlačna, ravnodušna in se vmes lahko celo vprašate: “Zakaj že to počnem?”

Pri tem pa pozabljate, da nestrastno življenje, z razdvojenostjo v glavi in telesu ter čustvih, prav tako vodi v mrtev rokav, v mlačno in postano jezero.

Zatorej se lotite življenja tako, kot da ste na najpomembnejšem zmenku z vami najprivlačnejšo osebo, ko oba vesta, da je čas za več… Popolnoma zbrano s prebujenimi čutili, s popolno pozornostjo na vsem, kar se dogaja in pripravljeni na sodelovanje. S pogledom sledite vsemu, kar se dogaja in vaše srce in um sta povezana v želji, da se kaj zgodi.

Življenje je zares en dolgi zmenek s svojo Dušo, ki ga je potrebno preživeti strastno, če ne se razgubi smisel.

Torej, kako najti svojo strast?

Kako najti svojo strast 2

Ključ je v ODLOČITVI.

V odločitvi, da zaživite STRASTNO = 100 odstotno = ZBRANO

Ja, najprej se morate za to odločiti in s to namero se začne vse spreminjati. Tisti trenutek, ko se odločite, se namreč v vaših energijah pojavi goreč plamen. Strast gori in z odločitvijo prižgemo ogenj v sebi, ki ga naše višje energije Svetlobe VIDIJO. In Duša reče: “O – poglej ga, tale se je pa zbudil!” In vas začne opazovati, vam dajati podporo in vse se začne spreminjati.

Z vajo postaja ogenj v vas vse močnejši, sprejemanje podpore Svetlobe vaše Duše vse boljše in kar naenkrat se zaveste, da vam je življenje postalo pestro, zabavno, da ste vmes zamenjali nekaj služb, poslovnih in osebnih partnerjev in da zares postajate vse bolj srečni, ker živite s strastjo.

Je že čas, da začnete s strastjo opravljati vsakodnevne opravke?

Karkoli morate sedaj narediti, si zadajte nalogo, da boste to naredili čimbolj ZBRANO IN HITRO, kar aktivira STRAST. Svoje misli popolnoma usmerite v to, kar počnete in naj vam pri tem celo telo pomaga.

Vadite dan za dnem na način, da vsak dan dodate dejavnost, ki jo boste s strastjo naredili. (2)

Sproščeni in/ali dovolj majhni otroci, ki jih še ni ujel sistem družbe, se ne sprašujejo: Kako najti svojo strast! Oni gredo in strastno živijo. Vsak dan jim je dogodivčina.

Živijo iz svojega veselja, svojih radosti in lastnosti, ki jih nosijo v sebi. Vse jim je zanimivo, vse vidijo, sprejmejo. Radi živijo in nič jim ni težko. Živijo svoje sonce – svoj solarni pleksus.

Postanite otroci, naj vam življenje postane dogodivščina, v katero se strastno vržete.

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons