Kaj vam prinaša leto 2023 – horoskop za vsa znamenja in napoved za leto

Planetarni vplivi so iz leta v leto drugačni. Ker bosta v 2023 Mars in Pluton v ospredju je še posebej pomembno, da se na leto dobro pripravite. ✨

O tem, kaj vam prinaša leto 2023 sem se o na dolgo razgovorila v video posnetku spodaj. Priporočam, da video večkrat poslušate:

Ker pa vem, da je vaš čas zelo dragocen, vam na kratko povzemam vsebino za vsako horoskopsko znamenje, da boste lahko na hitro preleteli tudi za partnerja / otroke / prijatelje….

Da boste lahko kar najbolje začutili svojo voljo 🎯 in se osvobodili strahov (kar bosta dve najpomembnejši stvari prihodnjega leta), pa vam priporočam, da imate ob sebi MAGIČNI PLANER 2023, saj je v njem že »zapakirana« energijska podpora, ki vam bo skupaj z vsebino planerja omogočila manifestacijo vaših ciljev in želja.

letni planer 2023

Pa pojdimo pogledati, kaj je še smiselno narediti v tem letu…

OVEN ♈

Do konca leta je za vas zelo pomembno, da razmislite o sebi in o vaših odnosih. Fokus imejte nase, na vaše notranje razmišljanje. Namig: Mars je vladar ovnov, zato je leto 2023 za vas prebojno. V vašem znamenju se zgodijo kar trije sončni mrki! Za datume poslušajte video ali jih poiščite v planerju.

BIK ♉

Super novica za vas, čaka vas odlično leto in lahko dosežete svoje materialne cilje, ki so vam tako pomembni. V tem letu boste še malce nihali v počutju, saj se Venera, ki je vaš planet, prestavlja po znamenjih. Razmislite, česa se oklepate in bojite na področju obilja. Prisluhnite video posnetku, v planerju pa poiščite dneve, ko bo naslednje leto Luna v vašem znamenju, da boste te dni maksimalno izkoristili.

DVOJČKA ♊

Mars je v vašem znamenju, zato izkoristite izjemno moč, voljo in energijo, ki jo imate in jo boste imeli tudi prihodnje leto. Od novembra do sredine januarja bo čas za razmislek in postavljanje svojih ciljev. Razmislite o materialnih dobrinah v povezavi z odnosi, da boste v novo leto stopili s pravo energijo. V planerju pa si posebej označite datume retrogradnega Merkurja; to so za vas pomembna obdobja, saj je Merkur vaš vladar.

RAK ♋

Čaka vas bolj sproščeno leto, v letošnjem letu pa razmislite, komu in zakaj se upirate. Letos je čas, da se spoprijateljite s svojo notranjo močjo, saj boste ravno s tem prišli do harmonije, ki si jo tako želite. S tem pa pridete tudi do večje samozavesti. Konec marca boste izjemno aktivni in polni moči, maja bo romantično, do julija pa imate možnost materializirati svoje želje – vendar je potrebno opustiti zamere in stare odnose, ki vam škodujejo. Prisluhnite videu, v planerju pa preverite svoj mesečni horoskop, da boste lahko najbolje sledili energijam.

LEV ♌

Odlično leto vas čaka, če ste sebe že postavili na prvo mesto. Če tega še nisi storili, naredite to čimprej. To je vaša domača naloga do konca leta. Torej poglejte, kje delate kompromise po nepotrebnem in to spremenite. Čaka vas veliko odličnih mesecev, kateri so to, pa preverite v videu.

DEVICA ♍

Čas za ljubezen in notranje uvide še kar traja. Razmislite, kaj vas muči vezano na materialne dobrine, potem pa sledi čas za akcijo. Če vam letos ne bo uspelo, boste imeli še eno priložnost naslednje leto. Preverite datume v videu. Priznajte si tudi, koga ne marate, kaj vse želite spremeniti, saj pride v oktobru 2023 Črna luna v vaše znamenje in boste to morali narediti v vsakem primeru, samo z malce več nestrpnosti. Letošnji Magični planer pa vam bo idealni sopotnik, da boste lahko sistematično spremljali svoje stanje.

TEHTNICA ♎

Leto izzivov je pred vami. Potrebovali boste red in rituale. Notranjo inventuro naredite že v tem letu in preverite, katere navade je potrebno opustiti in razmislite, kako želite vzpostaviti red v vašem življenju. Energijo usmerite v to, kar vam je pomembno, da vam ne bo potrebno gasiti požarov naslednje leto. Prva polovica leta bo bolj sproščena, od 12.07. dalje pa boste primorani iskreno pogledati na svoje odnose. Preverite v videu zakaj in naj bo planer vaš najboljši prijatelj naslednje leto, saj bo red za vas najpomembnejši.

ŠKORPIJON ♏

Letos vas čaka še en delni sončni mrk na vašem znamenju, ki bo razrešil določene stvari glede posla, financ, moške energije. Do 12.07.2023 je dobro, da najdete rešitve glede zadev, ki vas mučijo, saj ne morete pobegniti spremembam in odprtim zadevam. Pestro bo vendar boste postavili odlične temelje za naprej. Imeli boste veliko moč realizicije in veliko dobrih mesecev. Preverite datume v videu, planer pa vam bo pomagal materializirati vaše želje.

STRELEC ♐

Do decembra je čas, da izrazite ljubezen osebi, ki jo imate radi. Samo sodelujte in bodite iskreni do svojih čustev. Prvo polovica leta bo čas za vas in za vašo osebnost, od maja naprej pa boste lahko materializirali to, kar si želite. Planer vam bo odlično pomagal pri postavljanju in realiziranju ciljev.

KOZOROG ♑

Ob koncu leta bo Venera z vami, zato dobro izkoristite ta čas za ljubezen. Razmislite, koga želite povabiti na zmenek, oziroma izrazite svojo ljubezen ljubljeni osebi. To je vaša domača naloga za letošnje leto. Prihodnje leto se bo Pluton še malce sprehajal po vašem znamenju, vendar bodo zadnji izdihljaji. Kmalu vas čaka velika svoboda, opuščajte svoj negativni miselni tok in dokončajte vse, kar še puščate odprto. Letošnji planer je idealen tudi za vas, saj vam bo olajšal planiranje.

VODNAR ♒

Čakajo vas novi izzivi, saj v mesecu marcu prihaja Pluton v vaše znamenje. Izkoristite čas do 07.03.2023, da uredite stvari in odnose, ki so vam pomembni. Priznajte, kaj si želite in sistematično komunicirajte. Po tem datumu vas čaka daljše transformacijsko obdobje, ko se ne boste mogli»držati nazaj«. Vaša naloga v letu 2023 pa je, materializirati. Planer vam bo pri tem odlično pomagal.

RIBI ♓

Glavno karmo ste že osvobodili, do decembra pa imate še čas ponotranjiti, kam želite usmeriti vašo energijo, kam vas vodi Duša. Imate dobro energijsko podporo za to. Naslednje leto vas čakajo odlične priložnosti za finančne preboje (izkoristite planer in zapiši svoje cilje, saj boste zraven prejeli še dodatno energijsko podporo). Do leta 2025 imate možnost luksuzne prenove življenja. Izkoristite ta čas in sprejemajte vso podporo.

letni planer 2023

 

Srečno,

Andreja

 

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons