Ivan Gale astroportret

Ivan Gale – Astroportret

Ivan Gale 18.6. 1980 –  Z lastno integriteto skozi strahove in karmo za Slovenijo

Ivan Gale nikakor ni nekdo, ki bi brez smisla ali zaradi političnih interesov se kakorkoli izpostavljal, temveč človek, ki je močno premislil vse, kar se je dogajalo in zaradi svoje iskrene narave in notranje mirne vesti, ki je vidna v njegovi rojstni karti, bil prisiljen v reagiranje na dogajanje okoli njega.

Ivan Gale astroportretKomunikativni dvojček po horoskopu in lev po ascendentu, Ivan Gale združuje moč misli in komunikacije ter ogenj strasti za dobro življenje.

Iz njegove karte ni razvidno, da bi ga pri aferi razkritja vodila želja po maščevanju, prej obratno. Zaradi Lune in Jupitra v devici na točki rojstva – ascendentu je občutljiv na dogajanje že ob prvem stiku, zato se je verjetno odmikal težavam, kolikor dolgo se je dalo. Luna in Jupiter v devici v prvi hiši mu namreč dajeta empatijo in optimizem, ki pa mora temeljiti na delavnosti in dokazljivosti, sicer se ne počuti dobro.

Subtilnost, idealizem in željo po boljšem svetu mu daje Neptun v peti hiši, ki ga odpira za videnje smisla v spremembah, ki so potrebne za človeštvo in se lahko poistoveti z vsem, kar se dogaja okoli njega. Tudi v karieri oz. na poti usode ima občutljivega Kirona – notranjega zdravilca. Le ta mu ne daje moči, da se zoperstavi močnim sistemom in figuram, ki izčrpavajo Slovenijo, temveč ga lahko uporabi samo kot iskreno pot na nek način samožrtvovanja za ozdravljenje situacije, v kateri se je naenkrat znašla Slovenija.

Da je deloven in usmerjen v najkrajše ter najbolj uspešne poti v poslu, kažejo njegov Mars in Saturn v drugi hiši tudi v znamenju device. To pomeni, da ima voljo usmerjeno v delo ter da ima rad urejene delovne odnose in delovne protokole ter računa na dolgotrajne uspehe. Zna čakati na rezultate in ni ihtav – zaletav, v ničemer.

Njegova črna luna v hiši materialnosti mu je ohranila pogum, da se je uprl sistemom kljub grožnjam in nevarnostim v katere se je s tem podal.

Da to ni bila lahka odločitev, kaže njegov Pluton v tretji hiši – hiši komunikacije in razmišljanja. Vedel je, v kaj se podaja in ni mu bilo lahko, saj mu je Plutonova energija še potencirala tako strahove, kot slabo počutje in možne posledice ob tej odločitvi.

Zanimivo pa je, da ima v šesti hiši, hiši služenja svetu Južni karmični vozel, ki je po vsej verjetnosti pripomogel k odločitvi, da se osebno izpostavi za dobre spremembe vseh. Južni vozel v vodnarju je altruist in nosi še večjo željo po spremembah in novih možnostih, da ljudje dobro zaživijo v harmoniji in miru. To pomeni, da ima svojo karmično os usmerjeno v dvanajsto hišo in njegov Severni lunin vozel pride čisto na točko rojstva iz dvanajste hiše, kar pomeni, da ga Svetloba njegove Duše podpira pri materializaciji vsega, kar se loteva z integriteto, iskrenostjo iz srca.

V enajsti hiši – področju odnosov navzven, prijateljev in socialnih omrežij ima Sonce, Venero v dvojčkih in Merkurja v raku, kar kaže na njegovo resnično željo po pomoči in tudi moč podpore, ki jo s tem dobiva.

Njegovi temelji so napredni, vodnarjevi, saj ima v četrti hiši Urana v znamenju globokega škorpijona. Zato mu na srečo inteligenca ne dela težav in je sposoben hitrih in globokih misli ter odzivov na provokacije okolja.

Kakšno povezavo ima z astrološko karto Slovenije in zakaj mislim, da mu lahko uspe ne glede na tehnično obliko sodelovanja pri usodi Slovenije?

Astrološka karta Slovenije
Astrološka karta Slovenije

Ljudstvo (Luna) v astrološki karti Slovenije je skrita v 12. hiši in zato neupoštevana s strani uradne politike oz. vladajočih. Zanimivo pa je, da ima Ivan Gale svojega Neptuna v 5.hiši – področju sreče, čutenja in ustvarjalnosti ter tudi otrok direktno povezanega z Luno Slovenije, kar pomeni, da tudi če ne želi, čuti in na polno v sebi zaznava stanje naroda v Sloveniji, njegovo stisko in željo po spremembi.

To je bilo tudi prvo, kar mi je padlo v oči oz. kar pogledam pri vseh, ki se pokažejo, da bi lahko kakorkoli pomagali slovenskemu narodu.
Naslednje, kar me je večina prepričevala, ko je prišla beseda na to temo in na Galeta kot politika, češ da mu nikoli ne bo uspelo, ker je “premehak.” Smešno mi je bilo, kako lahko nekoga, ki je sam nasprotoval vsem napadom in podtalnim sistemom, označijo za “mehkega”. Ne samo, da je šel proti poziciji, celo opozicija ga ni ravno aplavdirano podprla, pa čeprav ji je, realno gledano, prinesel največjega aduta za razrešitev teh razmer. Če bi se to zgodilo ko bi JJ sedel v opoziciji, bi samo na podlagi njegovega pričevanja pozicijo uničil (to ni videno v astrologiji 😀 , to je moje osebno mnenje 😉 ).

Ampak kar pa se vidi iz astrološke karte pa je, da bo Ivan Gale še kako kos vsaki zagati transformacije in lahko celo, da bo spremenil politični sistem oz. sistem delovanja organizirane Slovenije napram Evropi in svetu, saj ima Urana v škorpijonu  v svoji 4. hiši, hiši temeljev in stabilnosti in ta Uran je točno na Plutonu Slovenije, ki je v sami usodi Slovenije, v njeni 10. hiši. Da je v hiši Usode Slovenije Pluton, kaže ne samo na nujno potrebo transformacije tega področja, temveč tudi na velik magnetizem in vpliv, ki ga s tem Slovenija lahko dobi, ko se osvobodi lastnih strahov in občutka pokornosti ter sledenja nečemu, kar je bilo v preteklosti zapisano in skrivaj dogovorjeno.  Ivan Gale bo s svoji Uranom in ekipo našel načine, kako to rešiti, saj v nasprotnem primeru ne bo mogel spati 😉 .
In še najbolj odlična, podporna povezava tako za Slovenke in Slovence je, da ima Ivan Gale svoj Severni lunin vozel, ki njega vodi v malo nenavadno življenjsko poslanstvo, ko mora slediti integriteti za vsako ceno, sicer se slabo počuti in pa svoj Južni karmični vozel, ki ga ima v služenju svetu skozi vse, kar počne, vse to je direktno na Veneri in Marsu Slovenije, v 8. hiši, kar pomeni, da lahko s svojim delovanjem močno sprosti prebivalstvo in povrne veselje, sproščenost ter pomaga regenerirati stanje države za dobro življenje vseh.
Seveda ne mislim, da je Jezus Kristus, ki bo delal čudeže, a ima v svoji astrološki karti tudi zanimivo povezavo Sonca in Venere v dvojčkih v 11. hiši, na področju javnosti in Venera pride ravno na Točko sreče Slovenije, ki je v 6. hiši, služenju in zdravju ljudi. Zato lahko Ivan Gale računa predvsem na volontersko pomoč in podporo žensk, ki se bodo vedno najprej odzvale za pomoč njemu oz. širjenju sodelovanja na dober način. S pomočjo se bodo tako aktivirale dejavnosti in nazaj povrnilo druženje za smiselno sodelovanje. Ženske bodo vedno na njegovi strani, še posebej, ker bo vse naredil za to, da bodo spremembe smiselne in jih osrečevale v pozitivni smeri.

In ne glede na to, kako in kje se bo našel skozi politično udejstvovanje, teh povezav se ne da spremeniti ali uničiti, temveč se jih lahko preprosto samo podpre. V dobro vseh.

Dobri datumi: 24.4.2022,  27.4.2022, 4., 5.5.2022, 19.5.2022, 28.6.2022, 6.7. – 10.8.2022, 19.8.2022, 28.8.2022, 23.11.2022, 7.12.2022, 29.12.2022, 6. – 11.1.2023, 6. – 13.2.2023, 21.2.2023, 19. – 25.3.2023, 28.3. – 1.4.2023, 10.4.2023.

Pazljivo: 14.10.2022, 2.1.2023, 23.3.2023.

Ivan Gale – Astroportret je za vas pripravila: Andreja Novak

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons