Kaj vam sporočajo vaše erotične sanje

Kaj vam sporočajo vaše erotične sanje ni tako usodno za vaše odnose, partnerstvo, kot si vaš um predstavlja ali vam hoče kdo drug to dopovedati. (1)

Seksualne sanje vam sporočajo nekaj čisto drugega, zato je koristno, da preberete celoten prispevek do konca in obnovite svoje življenje s pomočjo svojih erotičnih sanj.

Simboli, skozi katere se izražajo seksualne sanje.

Kaj se dogaja skozi sanje na splošno v energijskem svetu, je dobro vedeti, da boste razumeli moč seksualnih sanj, ki se dogajajo skozi naslednje simbole, ki jih lahko doživljate skozi sanje. Če sanjate:

1. STRASTEN POLJUB ali dolgo poljubljanje, ki vodi naprej v erotične sanje

To pomeni močno osvoboditev bremen in seksualne zaprtosti v energijah.

Zanke in negativne misli znotraj vašega umskega sistema se začenjajo osvobajati in POLJUB je prvi znak, da sprejemate nove energije in se odpirate za sprejemanje in doživljanje novih stvari tudi v življenju.

2. STRASTNA seksualna združitev v sanjah

Nakazuje na globinsko zdravljenje, ki se v tem obdobju dogaja v vaših energijah zaradi spodaj omenjenih vplivov. Vaše eterično telo se prebuja, povezuje s prvinsko, izvorno življenjsko energijo in temu primerne so sanje.

3. SEKSUALNE SANJE , ki vas prevzamejo in spremljajo še nekaj dni

V tem primeru pri vas poteka večja transformacija življenja od znotraj navzven, ki ga je sprožil karmični vzrok (več o vzrokih, ki sprožijo erotične sanje, preberite spodaj). V teh sanjah so močno prisotne dušne kvalitete in ne glede na vaše zavedanje ali zavedanje “prisotnih” duš v vaših sanjah, obstoja seks duš, ki ga lahko odsanjate.

Kaj menijo ”seksualni strokovnjaki” o erotičnih sanjah?

Seveda sem šla pregledati, kaj vam ostali – ne vem, kako bi jih poimenovala “seksualni strokovnjaki o sanjah” – priporočajo oziroma svetujejo.

Videla sem, da se večinsko ukvarjajo z VSEBINO vaših seksualnih sanj in velika večina še to prepisuje med sabo. Zdi se jim, da sporočila, kaj vam sporočajo vaše erotične sanje, dobite preko tega, kdo je vaš seksualni partner v sanjah in da je vsebina tista, ki odkriva ključe.

Tu se zares NE STRINJAM.

VSEBINA določa samo na nianse vaših MENTALNIH – miselnih ključev, ki se odklepajo ne glede na vsebino vaših erotičnih sanj. Če zajamem videnje iz celotnega energijskega sistema, so mentalne podobe običajno čisto drugačne, kot jih predvideva psihoanaliza, ki se vrti znotraj dojemanja mentala. (2)

Če želite bolje spoznati vašo energisjko strukturo, vam priporočam e-tečaj za 5D terapevta. Tečaj celo obširno obravnava čakre in energijska telesa in 5D tehniko energijskega zdravljenja.

 

Kakšen je erotičen zapis v vaših misli?

Vaše mentalno telo ne nosi samo zapisov tega življenja ali zapisa vaše sedanje družine. V vašem mentalnem telesu so vsi zapisi preteklih življenj, ki so kakorkoli erotično nerazrešeni z vami prišli v to življenje. V njih je ujeto veliko seksualne energije, ki jo posamezne podobe v erotičnih sanjah sproščajo in transformirajo. (3)

Zato se ne obremenjujte z neposredno vsebine erotičnih sanj, saj ne kaže neposredno na vaše stanje.

Kaj vam sporočajo vaše erotične sanje in kakšni so vzroki za energijsko prebujanje skozi sanje?

Kaj vam sporočajo vaše erotične sanje je zares samo to, da se PREBUJATE v energijah. Nič bogokletnega, nič dramatičnega. Spodnji vzroki so v vaših energijah sprožili prebujanje življenjske energije, ki se skozi seksualni naboj začne kazati v svet. Ker je seksualnost in erotika najbolj kontroverzno in preganjano področje že 2000 let, ni čudno, da je toliko skrivanja in zatrtosti v vaših energijah.

Vzroki za energijsko prebujanje skozi erotične sanje so sledeči:

1. Energijske terapije ali meditacije

Energijske terapije ali meditacije so dosegle določen nivo in so začele sproščati in transformirati življenjsko seksualno energijo, ki je bila ujeta v energijskih blokadah.

2. Astrološki vplivi

Tranzitni planeti ali sončni mrki ali kateri drugi astrološki vplivi so aktivirali vaše notranje doživljanje seksualne energije, ki prihaja na plano samodejno in vodeno s strani planetarnih vplivov.

Ti so deloma pogojeni z vašo rojstno karto, deloma pa s tem, kako sodelujete z energijami življenja in koliko ste pripravljeni skočiti v svoje pravo življenje.

3. Karmični vplivi

Astrološki vplivi iz točke 2. ponavadi napovedo določene spremembe, ki se lahko pokažejo v tem, da srečate določene ljudi, ki v vas sprožijo reakcije prebuditve. Tudi to se lahko bolj ali manj diagnosticira skozi astrologijo (kar mi je nadvse zanimivo raziskovati), vsekakor pa so ti vplivi dogovorjeni iz vidika Duš in ni nujno, da imajo vedno realizacijo v vsakdanjem materialnem svetu.

Dobesedno to pomeni, da se z določenimi ljudmi oziroma njihovimi Dušami srečate SAMO zato, da se nekdo izmed vas PREBUDI in ni nujno, da to pelje v kakršenkoli osebni odnos. (4)

Vabljeni, da se mi pridružite na  Zmenku z Dušo, kjer se boste sami naučili prepoznati Dušne odnose.

Zakaj se prebujanje življenjske energije običajno začne skozi seksualne sanje?

.
Ker je sistemska družba že 2000 let narejena tako, da preganja sproščeno življenjsko energijo, še posebej pri ženskah.

Moški, ki ima več žensk, dobi sloves da je _________?

Enako dinamična ženska pa dobi sloves da je __________.

Ker je to splošno znano nenapisano dejstvo, se vaš um, vaša morala dobesedno zgrozi ob misli, da bi se vaša seksualna energija odprla na primer v avtobusu in da bi vsi potniki čutili vaše življenjsko zadovoljstvo brez kakršnih koli dejavnosti, samo skozi čutenje energij.

Zato se Duša poslužuje sanj, ker tam pa je vse dovoljeno, ker ima um izgovor, da se mu je samo sanjalo.

Kako zavestno ohranjati energijsko prebujanje skozi seksualne sanje?

Težko, če nimate malo kilometrine v energijskem delu. Saj je pri takšne energijskem prebujanju pomembno predvsem to, da NE greste v prvi seksualni odnos, ki se vam ponuja ali v prvo varanje partnerja (pri katerem se vam seksualna energija ne prebuja več ali se vam nikoli ni).

Vzdržnost samega seksualnega akta v življenju je za seksualno prebuditev v energijah potrebna. Zakaj? Ker sicer porabite vso seksualno energijo, ki se je skozi erotične sanje prebudila v vas, za drugo osebo in s tem ponovno izpraznite svoj rezervoar.

Smiselno je, da čim dlje odlagate s potešitvijo te seksualne energije, ki se v vas kopiči z razlogom, da se celotno eterično telo prebudi, kar pomeni, da se RAZSVETLI in od takrat naprej boste vibrirali z najbolj čisto seksualno energijo in vaših odnosov ne bodo definirale vaše rane in vezi preteklosti, temveč čista Dušna povezava ljubezni na vseh nivojih.

Srečno,

Andreja

.

 

 

 

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons