Duša

O MENI

Vedno mi je težko pisati o sebi iz perspektive, ki je minljiva in se ves čas spreminja. V preteklosti sem se trudila v to smer, a so to postale nepomembne besede, ki mene dolgočasijo, kaj šele vas.

Kar sem v življenju razumela in mi je bilo blizu, je perspektiva iz vidika Duše, ki s sabo nosi Življenje. In Duša je Življenje. Moja, tvoja…

Vseeno je, kam te življenje vodi in kakšno dejavnost opravljaš, kakšno družino imaš, kakšne prijatelje in kako preživljaš svoj čas. Če vse to počneš brez pristnosti Duše – višjega smisla, postane to vsakodnevno zapravljanje časa.

Če vse to isto počneš iz vidika Duše, postane vse to res zanimivo učenje in življenje.

In moja Duša mi je naredila življenje zanimivo, takoj ko sem se nehala upirati učenju.

Tako sem preko svojih lastnosti prepoznavala svojo Dušo, čistila in sprejemala vse, kar se je nalepilo na osebnost, dokler danes ni prišlo spoznanje, da sva zares postali Eno.

Moja duša v tej realnosti

Moja Duša v tej realnosti te dimenzije raziskuje skozi energijsko delo, kako pripeljati na Zemljo Polja Miru. Ve, kako z zavestjo sodelovati pri negi narave in živali in raziskuje poti in načine, kako preprosto to predati čimvečjemu številu ljudi, ki bodo sprejeli podporo lastne Svetlobe in zaživeli s Polji Miru.

Samo skozi to lahko vidim Svetlobo v prihodnosti človeštva in življenja. Življenje mi je dragoceno in močna želja v meni gori, da vsak začuti svoj Najlepši del, svoje Srce, ki je predano Svetlobi.

Tako sem v sebi izjemno občutljiva in ko sem to sprejela, sem sprejela vso podporo, ki mi je dana. Ta občutljivi del je namenjen Poljem Miru, ki živijo v vas.

Ljubezni, ki jo nosite skrito v sebi in se bojite, da bi jo kdo videl in sočasno, da je ne bo nihče videl. Velikokrat jokam za vas, namesto vas. Tudi sedaj, saj vaše Duše in srca želijo Polja Miru, a ne brez nežnosti, lepote, ki je v vas.

Zato skozi moje solze prihaja k vam vaša Svetloba. In potem se smejem – naglas in se veselim vsakega, ki se veseli z mano.

Skupaj je veselje večje, lepše. In sivina beži. Duša, ki sreča Dušo, je vedno ganjena ali vesela. Odvisno od predhodnih ran in srečanj. Zato sem iskrena. Kar se zgodi, je tukaj, je sedaj. In v sedanjosti je moja Duša z mano.

Zato sem rada v sedanjosti realnosti ali v mrežah Svetlobe Blagostanja, ki krepijo dogajanje zgoraj, v potencialih Polj Miru zame, zate, za Slovenijo, za svet.

Lahko sem sočasno zgoraj in spodaj, kar sem se po dolgih letih treninga naučila. Zato se veselim vsakega dne, ko srečujem Duše in Svetlobo. Nekaj spodaj, veliko zgoraj. Namen pa je, da kakor zgoraj, je spodaj in preko tega zakona se spuščajo Polja Miru, ki so dom mojega srca.

Dobrodošli zraven.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Harmonizacija odnosa z mamo in obiljem", 08.03.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons