Kako izbrati najboljša darila po horoskopu?

Če si želite resnično razveseliti bližnje prijatelje ali partnerja ter družinske člane ter jih sočasno podpreti v njihovi optimalni vlogi, ki jo bodo imeli v prihajajočem letu, potem je smiselno pogledati na darila po horoskopu, saj na ta način izberete prave dragulje za nihovo pozitivno vlogo v svojem prihajajočem letu in življenju.

OVEN

darilni paket eros

Oven je pri darilih takšen, kot je v življenju: konkreten, hiter in učinkovit. Zato ima rad stvari, ki ga pri tem dirketno podprejo. Njegov vladar je Mars, ki ga spodbuja k aktivnostim, hitrim odločitvam, pri tem pa se zaradi pretirane udeležbe v vsem dogajanju lahko dostikrat izčrpa. Zato mu podarite nekaj, kar bo z veseljem uporabljaj, mu bo koristilo in bo pri tem užival, če je to vaš partner, bo to lahko skupaj z vami.

Basic darilni paket Eros je odlično darilo, če mu dodate še nekaj rdečega (rdeče vino ali rdeče eterično olje vrtnice, rdeča romantična sveča in vrtnica) pa bo popolno. S tem bo na pravi način vstopil v leto 2024, kjer bo imel nalogo postaviti svoje življenje v prave tirnice. Pri tem bo res imel pravo podporo, a bo potrebno, da se osredotoči iskreno nase in na svoje vrednote.

BIK

Darila po horoskopu bika uvršča med zemeljska znamenja, kar pomeni, da ima rad uporabna in praktična darila ter je pravi gurman. Ker je njegova vladarica Venera ima bogat in prefinjen okus. Najbolj obožuje darila, ki pripomorejo k občutku topline, luksuza in udobja, pri tem pa sama cena darila ne igra glavne vloge. Vesel bo tudi domačnega darila, ki mora biti seveda kakovostno.

Zato je za njega idealen Domač darilni paket: Unikatna deska za rezanje in naravni sprej, ki ga bo presenetil tako s praktičnostjo, kot z luksuzno izdelavo ter sočasno dišavo in energijsko podporo za dom, ki ga bik dojema za svoje glavno zatočišče. Ker bo tudi v 2024 bik primoran opuščati preteklost in se navajani na sedanjost ter se osredotočiti nase, mu bo vsaka podpora v tej smeri dobrodošla.

DVOJČEK

letni planer

Če se družite z dvojčkom, potem že veste, da so dvojčki duhoviti in bistri ter cenijo darila, ki spodbujajo njihovo kreativnost in delovanje njihovih možganskih celic. Sicer dvojček ni izbirčen pri darilih, ima pa veliko raje več manjših daril, kot enega velikega, saj je tudi sam razpršen v svojem delovanju. Njegov vladar je namreč Merkur, ki ima rad dinamiko, gibanje, pogovore in seveda kreativnost.

Za njega je tako odlično darilo Pobarvanka 7 žarkov svetlobe in manifestacijski zvezki. Če pa je vaš obdarovanec dvojček že na polno v aktivnostih, tako študijskih ali poslovnih ter še ima precej hobijev ali pa ga zanimajo energijska delovanja v vsakodnevnem življenju, potem je zanj idealen še dodatno PLANER 2024– ZA SREČNO IN USPEŠNO LETO.

RAK

Glede na darila po horoskopu je rak tisto znamenje, ki mu največ pomeni pozornost sama in pa seveda darilo, ki se nanaša na njihovo največo radost: dom in romantiko. Ker rak rad preživlja svoj prosti čas doma s svojimi družinskimi člani, so zato skupni spomini na vse te dejavnosti tisto, kar mu največ pomeni. Zelo rad tudi kuha za svoje domače, zato je idelano darilo zanj: Domač darilni paket: Unikatna deska za rezanje in naravni sprej. S tem zagotovo ne boste zgrešili.

Za njihovo romantično plat pa je odlična 100% naravna sveča Abundance, ki poleg romantike poskrbi še za vibracijo obilja … in ne pozabite na dobro steklenico vina. S tem bo rak opremljen za leto 2024, ki ga bo vodilo v umiritev življenja, ureditev doma ter svojih življenjskih temeljev, svojega doma in kariere.

naravna sveča

LEV

energijski obesek moč

Lev ima bogat okus za življenje in pri tem je smiselno, da spodbudite njegov negovalni odnos do sebe. Ker vse pričakuje v presežkih, si obeta le najboljše. Zelo rad prejme darilo, kjer ga že sama gesta, da ste pomislili nanj, gane. Res je, da mu več pomeni vaša pozornost in odobravanje, kot pa darilo samo, a vseeno je dobro, da ga tudi darilo samo razveseli.

Ceni vse, kar ga spominja na prestiž, zato vam za njega priporočamo Luksuzni paket z izdelki za nego telesa Grace in/ali obesek 1. Mojstra žarkov svetlobe MOČ. S tem se bo okrepilo njegova življenjska energija, ki jo lev najbolj ceni, da lahko dobro zasije v svoji kreativnosti in življenjski vlogi, ki jo ima. Dodajte darilu nekaj rumenega, sončnega za kralja živali, saj je njegov vladar Sonce, pa ga boste resnično osrečili.

DEVICA

Darila po horoskopu uvrščajo device kot skromne glede daril in ne pričakujejo presežkov. A ker se tudi devicam obetajo spremembe predvsem v sprejemanju, notranjem urejanju sebe in svojega življenja, bodo konkretna in koristna darila več kot dobrodošla. Seveda device vedno razveseli nov rokovnik, koledar, program za načrtovanje dejavnost – in vse to je zanjo optimalno pripravljeno kot darilo: PLANER 2024 – ZA SREČNO IN USPEŠNO LETO

Ker veliko da na zdravje in naravo, ji lahko vedno podarite naravne kozmetične izdelke, ki jih bo z veseljem uporabljala: Luksuzni paket za pomlajevanje obraza.

luksuzni paket za pomlajevanje obraza

TEHTNICA

self-love obesek

Tehtnico je glede na darila po horoskopu lahko zadovoljiti, čeprav si marsikdo beli glavo okoli nje. Rada ima namreč vse, kar je lepo, mehko, toplo, bleščeče in tudi luksuzno.
Ker je njena vladarica Venera, je najlepše znamenje zodiaka in si želi lepih stvari, zna pa tudi negovati svojo kožo in telo. Običajno ima težave z ledvicami, zato je najbolj praktično darilo zanjo: AQUA LIFE – nalepke za informiranje vode.

Tehnice obožujejo vse, kar jim omogoča lagodno in estetko življenje: Luksuzni paket za pomlajevanje obraza in/ali SELF-LOVE obesek. Vse ji bo v letu 2024 prišlo še kako prav, saj bo primorana tokrat poskrbeti zase, za svoje telo in duha.

ŠKORPIJON

Vladar škorpijona je skrivnostni in magnetični Pluton, ki je vladar globin podzemlja, psihologije človeka. Ker se je veliko že naredilo v preteklosti, ostajajo še zaključna, temeljna dela na sebi, ki bodo škorpijona pripeljala do sprejemanja svojega telesa in svoje seksualne življenjske energije.

Sicer je škorpijonom na splošno zelo težko ugoditi, a s tem darilom boste ugodili njegovi strastni, čutni in magnetični strani karakterja: Luksuzni paket za nego telesa Eros.

luksuzni paket za nego telesa eros

STRELEC

pobarvanka 7 žarkov svetlobe

Za darilo ima strelec rad presenečenje, ki mu pomaga širiti obzorja, kar ga poveže z njegovim vladarjem Jupitrom. To ga najbolj razveseli. Zanima ga veliko stvari, predvsem vse, kar je eksotično.

Obožuje potovanja in meditacijo, ki mu je potovanje v druge dimenzije. Pri tem ga podpira veter, modrina neba in barva sonca ter morja. Vse to lahko doživi z darilom: Pobarvanka 7 žarkov svetlobe in Meditacijskim izzivom za zdravje.

KOZOROG

Kozorogi so, ko gre za darila, dokaj zahtevni. Darila po horoskopu namreč izhajajo iz lastnosti Kozorogov, da so predvsem racionalno znamenje, zato mora biti darilo uporabno in koristno. Kozorog se sprosti šele takrat, ko ima vse načrtovano in urejeno. Zato ga razveselijo darila, ki mu pomagajo vzdrževati red in disciplino v življenju.

Po naravi je zelo varčen, lahko da celo skop, a ceni vredne stvari in podporo v vsem, kar ga poveže z obiljem ter prizemlji na sistematičen način. Za Kozoroga tako priporočam darilni paket s knjigo Magični rituali obilja in luksuzen sprej Ganesha.

VODNAR

darilo za vodnarje

Vodnarji bodo v 2024 v ospredju in njihova življenjska pot se bo dramatično spreminjala, zato bodo potrebovali predvsem podporo v sproščenosti in življenjski energiji.

Razveselili ga boste s tem darilom, saj mu bo prav prišlo v vsakodnevnem življenju in mu dodalo veselje v dogajanje ter željo po sproščenost in svobodi. Vodnar je vsestranski in radoveden, njegova želja po napredovanju družbe in okolja bo prišla še v ospredje.

Pri tem ga razveseli, če dobi potrditev teh lastnosti, saj mu to pokaže, da poznate njegovo naravo in njegove osebne potrebe, o katerih ponavadi nikomur ne govori.

Njegov vladar Uran je namreč bolj usmerjen v potrebo drugih ter genialne ideje za svet in velikokrat pozabi nase.

Basic darilni paket Grace za pomlajevanje je zato idealen za vse Vodnarje. Poleg tega jim bo prav prišel seksualni roll-on (za sprostitev) ter SELF-LOVE obesek.

RIBA

Darila po horoskopu kažejo na ribe kot na najbolj sproščene pri darilih, čeprav to ni čisto res. Če pa dar prihaja od srca, potem jo to res razveseli in zna ceniti pozornost.

Ne glede na njen čustven odziv, pa je ribi izjemno pomembno, kaj prejme za darilo, saj ji je to znak, da jo oseba dobro pozna in razume. Ker je najnežnejše znamenje zodiaka in tesno povezana z umetnostjo, je pomembno, da Ribi podarite nekaj lepega, kar še poudari njene kvalitete.

Darilo za njo mora biti posebno, izven običajnih standardov s pridihom mistike, ki ji bo omogočalo, da se vrne na druge, lepe in skrivnostne svetove. Priporočam Energijski prstan – Eternity Life Ring.

prstan eternity life

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons