ČRNA MAGIJA ali kako premagati STRAH PRED NEZNANIM

Črna magija je nekaj, kar v osnovi ne priznavam, saj se zavedam, da na nekem nivoju damo dovoljenje za posege v naše energije.

Zato je moje raziskovanje energijskih vplivov, ki bi jih lahko imenovali črna magija, temeljilo na tem, da najdem pri sebi ali pri ljudeh, ki želijo pomoč od mene, tisti nivo, tisto lastno energijo, ki je dovolila ali “priklicala” negativne energijske vplive – t.i. črno magijo v delovanje.

Zakaj črna magija na vas lahko deluje?

Vzroki, da se vam to zgodi, so običajno zaviti v pretekle energije ali rane, s katerimi ste že prišli na svet in preko katerih imajo negativni sistemi vpliv na vas. Torej nič, kar ne nosi vsaj semena v vaših energijah, ne more vplivati na vas iz okolja.

Polovica moči črne magije leži v vraževerju, v številnih ljudskih zgodbah o magijah in urokih ter seveda v številnih pravljicah, kjer zlobna čarovnica daje izbranki zastrupljeno jabolko, da jo potem mora rešiti princ s poljubom ☺. Na ta način črna magija preko ustnega izročila dobiva veliko večjo reklamo kot delovanje Svetlobe, saj so njene igre precej bolj dramatične in buri domišljijo in čustva.

Druga polovica moči leži v preprostem čustvu: strahu pred črno magijo. To je tisto, kar daje gorivo tej dejavnosti, ki ima številne odjemalce že iz davnih časov. Črna magija prodaja tako uroke kot tudi zaščito proti črni magiji ☺, celoten posel črne magije gre izključno k njej. (1)Seveda strah pred črno magijo in neznanimi stvarmi, energijami pritegne tudi elementarjeenergijski mrčes, entitete, ki izčrpavajo energijo človeka in sisteme, ki zlorabljajo strah, ki izmuči človeka, da postane nemočen in ubogljiv. Strah najbolj preprečuj, da bi pogledali situaciji v oči in zares pogledali, kaj se zadaj dogaja ter kaj lahko sami storite.

3 nasveti za zaščito pred črno magijo

Čistost srca in iskrenost ter jasnost v komunikaciji

Če v sebi nimate slabih namenov in se tega tudi zavedate, boste pravočasno povedali vsem v okolici, kaj želite in kako. (2)

Čisto fizično okolje, ki vzdržuje čistost tudi v energijah

Izkazalo se je, da vsi, ki ste bili kdaj deležni črne magije, ste imeli v svojih prostorih (domu ali pisarni) številne predmete iz preteklosti, ki ste jih bodisi podedovali, bodisi so bili predmeti že v prostoru, pa jih niste zavrgli zaradi različnih vzrokov.

Vsak predmet vibrira s svojo energijo in tako veliko starih predmetov nosi slabe vibracije vsega, kar se je dogajalo v tistem času. Če se to poveže še z vašimi ranami in starimi energijami, se lahko začnejo dogajati čudne stvari in ni nujno, da vam nekdo ”zavestno” naredi črno magijo, temveč se temnejše sile avtomatsko povežejo in vam začnejo zavirati osebno rast in razvoj.

life box

Odstranitev daril, ki to zares niso

Negativno energijo vam lahko v dom ali službo prinesejo tudi predmeti, darila, ki vam jih ljudje podarijo z ne najbolj čistimi nameni. Torej, če vam prijateljica, ki je zares ljubosumna na vaš izgled podari ogrlico, boste s to ogrlico sprejeli tudi njena čustva in lahko, da boste čutili na vratu pritisk in stiskanje zaradi energij, ki so bile (nezavedno) dani zraven. Je to že črna magija? Teoretično ne, tehnično pa.

Najbolj pogosti nosilec negativnih energij so predmeti, dani z negativnimi energijami. Zato ne bojte se zavreči daril od ljudi, s katerimi nimate čistih in jasnih odnosov in začutite, da vas tisti predmet začne bremeniti. Na ta način boste pravočasno odstranili energije, ki bi vam dolgoročno naredile večjo škodo, lahko samo utrujenost, zaradi katere pa ne boste več sledili svojemu Življenju.

Kako sem se srečala s črn magijo za ljubezen..

Črna magija za ljubezen je najbolj pogosta in v njeno delovanje sem se prepričala v najstniških letih, ko so prijateljičinega fanta “zasvojile” preko “čarobnega napoja”.

Črna magija za ljubezen

V kozarec, okoli katerega je bil zavit las mladenke, ki je hotela fanta zase, so dali še meni neznane sestavine. Moja intuicija za “nevarnosti” je bila takrat že polno prebujena, zato sem bila na tisti zabavi ves čas na preži, čeprav nisem vedela zakaj

Poznala sem en sam način zaščite pred temnimi silami. Zato sem na hitro naredila postopek, da sem z vso močjo mojega popka aktivirala Svetlobno polje 2 m okoli mene (spredaj, zadaj, levo in desno, zgoraj in spodaj – o tem prihodnjič bolj temeljito …). Z notranjo močjo sem držala to polje in se sistematično premikala po prostorih, kjer je potekala zabava.

Vedela sem, da oseba, ki želi škodovati temu fantu, ne bo mogla biti v moji bližini in se bo prisiljena umakniti na 2m stran od mene. Ko sem prišla do nje, je bila s hrbtom obrnjena k meni, tako da sem bila sama presenečena, ko jo je v sekundi odbilo stran in se je presenečeno obrnila in me iz varne razdalje pogledala direktno v oči. Nič ni teatralnega, če napišem, da je imela kačji pogled, kajti zares me je pogledala kot kača, ki sem ji izpred nosi potegnila njen plen. Iskala je v meni košček strahu, ki bi ji dal moč, da “razsuje” moje energije in zaščito ter nadaljuje s svojimi spletkami

Vas zanima razplet zgodbe? Urok je držal tri dni, potem je spustil in ni imel več učinka…

Za konec….

V meni ni strahu. Če nisem vredna, da me Svetloba ščiti, potem to sprejmem.

Zato še vedno NE VERJAMEM v moč črne magije, ker je nima, dokler ji jo vi ne podarite.

Srečno,

Andreja

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Osnove feng shuia za poletje", 14.06.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons