Astropostavitev je transformacijska delavnica, kjer:

  • odkrijete, transformirate in aktivirate svoje potenciale, vidne v astrološki karti,
  • uravnovesite področja v življenju,
  • razrešite karmične pakete, ki vas v tem trenutku blokirajo in vam ne dovolijo živeti življenje v skladu z vašimi potenciali,
  • obnovite vaše energije v skladu z planetarnimi podporami,
  • pridobite osnovno znanja in sprejemanja sebe in različnih aspektov glede na planetarne kvalitete.

.

Izkušnje so pokazale, da so delavnice Astropostavitev najhitrejši način do konkrektnih sprememb v življenju.

.

.

.

Komu je delavnica namenjena?

.

.

Delavnica je namenjene vsem vam, ki želite spremembe v življenju. Za udeležbo na delavnici ne potrebujete nobenega predznanja in se lahko pridružite kadarkoli med letom.

.

.

Kako delavnica Astropostavitev poteka?

.

.

Astropostavitev je praktična – izkustvena delavnica. Na začetku prvega dne se na kratko razloži teorija obravnavane tematike, kasneje nadaljujemo s praktičnim delom. Vsak udeleženec ima na osnovi svoje astrološke karte svojo postavitev, na kateri sodelujejo ostali udeleženci. Vsaka postavitev je torej individualna in unikatna.

.

Delavnice potekajo skozi vse leto in so za leto 2020 razdeljene na naslednje sklope:

 

Vsebina delavnic v letu 2020 Datumi delavnic v letu 2020
Astropostavitev: uspeh v življenju in prijateljstvo, srčne in dušne povezave 21.-22.11.2020
Astropostavitev: stik z Dušo in ponovno rojstvo za 2021 26.-27.12.2020

 

Več o delavnicah si lahko pogledate tukaj.

.

.

Prijava, termini in cena

.

.

astropostavitev prijavaPrijava na mailu: andreja@angel.si. Ob prijavi pošlljite svoje rojstne podatke (datum, ura in kraj rojstva).

..

Cena za delavnico v mesecu novembru: 60 EUR za eno postavitev in 90 EUR za dve postavitvi (cena velja ob udeležbi v soboto in nedeljo; v primeru udeležbe samo en dan je cena 90 EUR oziroma 110 EUR).

 

Cena za decembersko delavnico: 90 EUR (cena velja ob udeležbi v soboto in nedeljo; v primeru udeležbe samo en dan je cena 110 EUR)

.

Vsaka duša se je prišla realizirati. Tudi vaša. Skozi Astropostavitev vam to najhitreje uspe. Vabljeni!

 

P.S. Zelo dobra podpora Astropostavitvam je tudi vodena meditacija. Vsako zadnjo sredo v mesecu, pridružite se lahko tudi od doma.

.

.

Reference

.

.

Alkesander Prem

Z delavnicami Astropostavitev sem se seznanil približno pred enim letom in pol in od takrat naprej sem njihov redni udeleženec. Skozi delavnice Astropostavitev spoznavam svojo astrološko karto, postavitev planetov, vpliv planetov, spoznavam zakaj sem takšen kot sem, zakaj delujem kot delujem… Menim, da je samospoznanje ključ do poznavanja okolice, ljudi, situacij, svojega življenja… Odkar se udeležujem delavnic Astropostavitev sem opazil mnogo sprememb v svojem življenju, spreminja se dinamika odnosov z ljudmi, s katerimi sem dnevno v stiku in pa kar mi je najpomembneje, skozi Astropostavitve sem se odprl čutenju ljudi in energij, čemur sem se prej izogibal, na delavnici pa je to neizogibno.

Delavnico bi priporočil vsakomur, ki si želi svoje življenje živeti bolj polno.

 

Boris Treven

Boris Treven

Zahvaljujem za enkratno doživetje, lepe, srčne, prijetne užitke in občutke ob čiščenju in sodelovanju z energijami posameznih planetov, predvsem pa na jakost in moč občutkov, katere mi je pomagala začutiti, obuditi in speljati v realizacijo – Andreja. 

Mislim predvsem na občutke v tisti uri, ko je Andreja vzpostavila neverjetno moč in pretok energij, ko so spremljevalci mižali, ostali smo pa sodelovali s svojimi vlogami. Ne znam opisati moč pretoka energij skozi mene, ko sem predstavljal steber Svetlobe. Sedaj šele razumem kakšne moči in zmožnosti so v nas, kadar sodelujemo v dobro in imamo mentorja, kot je naša Andreja!

 

Christjan Mastnak

Sprva, ko sem zvedel za astropostavitve, sem bil malce skeptičen. Kaj je zdaj to? Postavljaš planete? Ni mi šlo v račun za kaj se gre in kako naj bi to delovalo. A radovednost in želja po spremembi na bolje mi nista dala miru. Tako sem se prijavil na svojo prvo astropostavitev. Bil sem presenečen, kakšne energije so obdajale mene, prostor in skupino. Bil sem navdušen saj sem skozi lastne občutke opazil, da se  tukaj delajo veliki premiki na osebnostni ravni. Skratka bilo mi je tako všeč, da od takrat naprej prisostvujem na vsaki delavnici. Ob vsaki delavnici pa pridejo trenutki neizmerne hvaležnosti do Andreje in pa energij, saj ko človek opazi, kako se nekako boleče življenske izkušnje lahko transformirajo v nekaj lepega ga to gane. Moram reči, da so te delavnice prekrasna stvar za vse ki hočejo spoznati sebe in narediti korak naprej v svetlobo.

 

 

 

 

 

.