adele astroportret

Adele – Astroportret

Adele, 5.5.1988:  Obdobje večjih preobratov za dolgoročno ureditev    

 

Adele Laurie Blue Adkins, znana samo kot Adele je angleška pevka, ki je pod žarometi javnosti zaradi svojih dramatičnih sprememb, odpovedi koncertov v Las Vegasu in seveda tudi zaradi svojega novega CD-ja.

adele astroportret

Kaj se dogaja z njo in kam jo vodijo zvezde v tem letu?

Adele je po horoskopu bikica, kar pomeni, da ima v svoji astrološki karti Sonce v znamenju bika v 11. hiši, na področju javnosti, sodelovanja s prijatelji ter druženja navzven. Na splošno je zvesta, vztrajna in odločna oseba, ki pa včasih težko sprejema novosti in spremembe. Odlikujejo jo zanesljivost, praktičnost in dober smisel za humor, po drugi strani pa zna biti prav po bikovsko trmasta in gospodovalna, še posebej, ker ima zraven Sonca Jupitra v istem znamenju, ki jih še vse okrepi.  V opoziciji (nasproti Sonca) je Pluton v  v znamenju čutnega in instinktivnega škorpijona v 5. hiši, na področju sreče, otrok in kreativnosti. Ker je Sonce tako močno podprto z dvema magnetnima planetoma, je zato Adele samozavestna in povezana s sabo ter iskrena tudi takrat, ko to mogoče ni dobro za njo. Je neposredna, močna v svojem zavedanju ter uživa v čutenju predvsem sebe in svoje kreativnosti.
To je njena osnova karakteristika, a ker je njena progresirana Luna, ki nakazuje njeno notranje stanje ter možnosti sodelovanja z živjenjem, že skoraj dve leti v znamenju rib, je zato Adele bila precej bolj čustvena kot običajno. To stanje bo še do 1.4., potem pa pride njena progresirana Luna v znamenje ovna, kar pomeni, da bo Adele za dve leti prešla v bolj nemirno, manj čustveno ter bolj delovno vzdušje, ker bo bolj težavna za bližnje, saj bo točno vedela, kaj želi in bo to tudi pokazala z izjemno aktivnostjo. Spet bo na površje priplavala Adelina najmočnejša kvaliteta, da močno izraža svoj individualizem in ker ne mara rutine ter priznava samo svoja pravila, zato seveda deluje uporniško, nepredvidljivo in celo čudaško, kar se pri bikih običajno pokaže šele v kasnejših letih.
Adelin humor in dinamičnost, odzivnost v razmišljanju in komuniciranju pa izhaja tudi iz njenih zračnih elementov, saj ima Merkurja v znamenju dvojčka, tudi v 11. hiši, pri prijateljih in javnosti, ji to okrepi komunikacijo ter kreativnost, saj njen um nenehno vidi ideje in snuje priložnosti, izredno rada pa tudi klepeta. Ker je v znamenju dvojčkov tudi Venera, ki pa je že v 12. hiši, na bolj zakritem področju, ki nakazuje stik z Dušo in ker ima zraven tudi Kirona v dvojčkih, ki vpliva na njen Ascenent – točko rojstva v znamenju raka, je zato Adele lahko psihično manj stabilna takrat, ko se ne čuti zaželene in še posebej, ko v ljubezni zares odpre svoje srce.

Bo kdaj srečna v ljubezni?

adele astroportretKer ima torej Venero skrito v 12. hiši, pri stiku z Dušo, poleg nje karmično rano Kirona in Marsa v vodnarju v 9. hiši, ki nakazuje tujino, daljša potovanja ali izobraževanja, bi iz tega lahko sklepali, da bo srečna v ljubezni takrat, ko se bo pomirila s sabo oz. sprejela svojo Dušno kvaliteto in postala umirjena v sebi. Ko bo izgubila željo po dokazovanju ali tekmovanju s komerkoli.

A to še ne bo v letu 2022, saj bo imela prav na tem področju največje izzive. Prav sedaj je namreč Sonce na njenem Marsu v 9. hiši, zato so vse medijske oči uprte v njenega partnerja in sprašujejo, če sta še skupaj. Velika verjetnost je, da se bo njun odnos do konca februarja urejal, definiral, saj prehaja Saturn prav direktno na Marsa in lahko, da bodo potrebni papirji, pogodbe. Če bo njuna ljubezen prestala usklajevanja do začetka marca, bi se lahko njuna veza nadgradila s poroko ali večjimi slavji. Marec bo namreč podpiral strast in sodelovanje, a lahko, da bo njena Venera, njen notranji izraz temu nasprotoval, saj bo Črna Luna – uporniška Lilith prehajala prav Venero in Kirona. To se bo dogajalo do 15.4. in ustvarjalo dramatične okoliščine, ki jih bo Adele pretirano dojemala, saj je rak po ascendentu in na nek način ji takšne “filmske” scene odgovarjajo. Ne glede na pomladni razplet, bo potreba po pregledu ljubezenske veze ponovno v začetku oktobra, ko se bo Saturn retrogradno vrnil prav na njenega Marsa in lahko, da bo prav oktober usoden za njeno vezo. Lahko bo popravila napake iz pomladi ter se odločla iskreno, kot je potrebno.

“Poročena” s svojim poslanstvom

Ker ima Adele v svoji astrološki karti Luno v znamenju strelca ter v 6. hiši, na področju zdravja ter službe oz. služenja svetu, to lepo kaže, da je najbolj srečna ko ustvarja in sodeluje s petjem, ki ji je najpomembnejše na svetu, ne glede na to, kaj trenutno misli ali kako deluje. Luna je povezana z Uranom, Saturnom, oba v znamenju strelca, kar ji daje delovnost, odlične ideje in ektravagantnost v poslu. Ker pa je na to pripet tudi Neptun, ki je v kozorogu in že v 7. hiši, na področju odnosov, kjer je imela v januarju največ dogajanja, Adele zamegljeno vidi pomen svoji odnosov in je velikokrat preveč labilna glede svojih bližnjih, kar jo neverjetno obremeni in traja tako dolgo, da se razjezi in spet postane samosvoja. Ta Neptun ji je tako sedaj delal največ preglavic in bo v tem tednu se počasi osvobodil ljubezenskih iluzij, kar lahko že ta teden popolnoma spremeni pogled na njeno partnerstvo in tudi poslovne odnose. Bolj bo postalo pomembno njeno Dušno poslanstvo, saj ima Severni vozel v 10. hiši, v karieri v znamenju rib, kar pomeni, da jo Svetloba in energije podpirajo pri popolni predaji ustvarjanju, s katerim dosega množice. Pri tem jo obremejuje preteklost, Južni karmični vozel v znamenju device, ki ga ima v 4. hiši,  na področju družine in svojih temeljev. Zato je prepričana, da je to osnova njenega življenja in da brez tega ne bo dosegla nič.  A ker ima Črno uporniško Luno v 3. hiši v znamenju leva, na področju razmišljanja in komunikacije, pa tudi stika s sosesko, ji to večkrat prevlada, da se upre vsemu in želi stvari izpeljati po svoje, kar jo potem na nek način reši, da pride nazaj na svojo pravo stran.

Odlični datumi za njo: 14.2.2022, 28.3.2022, 18. – 23.4.2022, 14.5.2022, 22.5.2022, 2.6.2022, 9.6.2022, 13.6.2022, 13.7.2022, 16.7.2022, 20.7.2022, 2.9.2022, 12.9.2022, 19.9.2022, 9.10.2022, 4., 5.11.2022, 10.12.2022, 13. – 29.12.2022, 7.1.2023, 20.1.2023.

Pazljivo: 18., 19.2.2022, 2.3.2022, 16.3.2022, 20.5.2022, 14. – 18.6.2022, 21.6.2022, 19. – 24.8.2022, 12.11.2022, 12.12.2022, 25.1.2023.

NOVO!

Ne spreglejte delavnice "Ljubezen do sebe", 10.05.2024

This will close in 0 seconds

Show Buttons
Hide Buttons