Vodena meditacija je edinstvena priložnost, da se povežete s svojimi Svetlobnimi vidiki, ki jih občasno začutite, da so z vami, ne znate pa z njimi redno sodelovati. 

 

Preko vodenih meditacij se vam korak za korakom odpirajo nove energije, nove perspektive in tudi nove Svetlobne podpore iz vaše Duše in Svetlobnih mrež Blagostanja.

.

.

Kaj lahko pridobite?

.

Vodena meditacijaVodena meditacija v vaše življenje prinese podporo za:

 • sprostitev in umiritev uma,
 • transformacijo energijskih struktur v vaših energijah,
 • nove energije v življenu,
 • pozitivne spremembe z vidika duše,
 • ljubezen do sebe,
 • harmonične odnose,
 • voljo in jasnost za dobro službo ali spremembe v poslu,
 • ureditev doma in okolja iz harmonije vašega srca in Duše.

.

.

Zakaj vodena meditacija z mano?

.

.

Naše meditacije so energijsko najbolj napredne, čiste in jasne, saj sem predana raziskovalka energij in v svojem delovanju uporabljam vedno sveže energijske podpore Svetlobe, ki so na voljo.

Tako ne zapadete v komercialne koncepte duhovnosti, ki vas vodijo po dolgotrajni poti raziskovanja vsega, kar je že odkrito, temveč se vedno znova usmerite vase…

.

Termini in vsebina meditacij v letu 2019:

.

 • 30.01.2019 ob 19h: Meditacija za fizično telo in sprejem energij za dobro počutje
 • 27.02.2019 ob 19h: Meditacija za materialno blagostanje
 • 27.03.2019 ob 19h: Meditacija za komunikacijo in odnos z brati, sestrami
 • 24.04.2019 ob 19h: Meditcija za dom, družino in finančne temelje
 • 29.05.2019 ob 19h: Meditacija za osvoboditev notranjega otroka (meditacija poteka samo na daljavo, prenos iz otoka Krapanj)
 • 26.06.2019 ob 19h: Meditacija za dobro počutje in poslanstvo za življenje
 • 28.08.2019 ob 19h: Meditacija za partnerstvo in sproščenost v odnosih
 • 25.09.2019 ob 19h: Meditacija reprogarmiranje iz svetlobe duše
 • 30.10.2019 ob 19h: Meditacija za uspeh v življenju
 • 27.11.2019 ob 19h: Meditacija za prijateljstva, srčne in dušne povezave
 • 25.12.2019 ob 19h: Meditacija za stik z dušo in ponovno rojstvo za 2010

 

.

Kdaj in kje?

.

Vodena meditacija poteka vsako zadnjo sredo v mesecu ob 19h preko spletne strani andrejanovak.si ali v živo v prostorih Zavoda za energije, Šlandrov trg 21, 3310 Žalec.

Vodena meditacija preko spletne strani poteka na linku: http://www.andrejanovak.si/meditacija/. Ob plačilu prejmete uporabniško ime in geslo za dostop. Obvestilo o plačilu pošljite na mail andreja@angel.si.

 

 

.

Prijava in cena

:

Letno plačilo preko Paypal
Cena 150 EUR

KLIKNITE TUKAJ

Mesečno plačilo preko Paypal
Cena 15 EUR

KLIKNITE TUKAJ
Letno plačilo z nakazilom na TRR

Cena 150 EUR

Nakazilo izvedete na račun:
Zavod za energije (ZZE) Žalec
Šlandrov trg 21
3310 Žalec
IBAN: SI56610000018352844

BIC koda: HDELSI22.
Namen: vaš e-mail naslov
Sklic: 00 in datum nakazila

 

Mesečno nakazilo na TRR

Cena 15 EUR

Nakazilo izvedete na račun:
Zavod za energije (ZZE) Žalec
Šlandrov trg 21
3310 Žalec
IBAN: SI56610000018352844

BIC koda: HDELSI22.
Namen: vaš e-mail naslov
Sklic: 00 in datum nakazila

 

 


Pred meditacijo boste na e-mail prejeli link do meditacije, uporabniško ime in geslo za dostop.

Vabljeni, da se nam pridružite v najlepših energijah.

.

Reference

.

Ajda Novak

Vodena meditacija referenca 1 Andrejino delo sem uspela spoznati preko delavnic Astropostavitev, kjer mi je bilo že ob prvem obisku jasno, na kakšen visokem nivoju potekajo in kakšno darilo je biti del tega potovanja v sebe. Skozi delavnice, ki so se kasneje samo vrstile, sem začela podrobneje spremljati Andrejino delovanje. Naletela sem na informacijo o astro meditacijah in zaradi več kot pozitivnih preteklih izkušenj je bila odločitev, da se priključim tej skupini, nekaj povsem logičnega. Z njimi imam možnost vsak mesec spoznati nekaj novega o sebi in živeti s potencialom, ki mi je bil dan s prihodom na Zemljo.

Tina Dular Ferlež

Vodena meditacija referenca 2Meditacijam z Andrejo sem se z veseljem pridružila, kajti že njen glas ima skoraj neverjeten učinek na to, da se utišajo misli v glavi, da res lahko slediš meditaciji in greš vedno globje vase. Šele pri njenih meditacijah sem res začela uživati in ne čakati, da bo končno konec. Poleg tega se po vsaki meditaciji bolj zavedaš kdo si in so praktično takoj občutne spremembe v življenju v plus, za kar sem res neizmerno hvaležna.

 

 

 

 

.

Severina Iskrač

Severina IskračS prvimi meditacijami sem se srečala že dobrih 20 let nazaj in bile so mi sila dolgočasne in v njih nisem videla nekega globjega smisla. Nato pa sem na delavnicah Astropostavitev (in tudi drugih delavnicah) pod vodstvom Andreje doživela čisto drugo vrste meditacije, ki mi je bila zanimiva, saj se mi je tekom njih na polno dogajalo. Od čutenja sebe do čutenja podpore Svetlobe in svetlobnih bitij. Nato sem se še nekajkrat, ko mi je dopuščal čas, udeležila Meditacije z Andrejo zadnjo sredo v mesecu v Žalcu, sedaj pa se veselim vsake zadnje srede v mesecu doma, ko je prenos meditacije v živo preko računalnika.

Kaj je tako zanimivega pri teh meditacijah in kaj mi prinesejo? To, da je vsak mesec “na sporedu” nova tematika in s tem zame priložnost odkrivanja novih delov mene (sebe), svojih negativnih in potlačenih čustev (jeze, žalosti, agresije, strahu, krivde…) ter osvobajanje le-teh, kot tudi odkrivanje in čutenje pozitivnih čustev (ljubezni, radosti, hvaležnosti, ponosa…) in le-te sprejeti ali ojačati, da postanejo del mene. Vedno znova in znova odkrijem kakšen nov del sebe. In kar je meni najpomembnejše je to, da sem pod vodstvom Andreje, ves čas v stiku s Svetlobo iz katere so meditacije tudi vodene, v stiku s svojo Dušo, da se počutim popolnoma varno, posledično pa sem sproščena ves čas meditacije in da po meditaciji čutim notranji mir in zadovoljstvo.

Priznam, včasih me, ko sem zelo utrujena, moj um med meditacijo malo “odnese”, a nič za to, saj imam sedaj možnost poslušati meditacije ponovno in  kadarkoli ter katerokoli želim. Moč meditacije pa je enaka kot če bi jo poslušala v živo in v živo preko računalnika. Preverjeno! 🙂

 

Tatjana Fortuna

Tatjana FortunaOdkar sem spoznala Andrejo, se začela udejstvovati njenih delavnic sem ogromno naredila na sebi.

Z meditacijo v živo sem se prvič srečala na njenih Astropostavitah in od prve dalje, me je vsaka na svoj način prevzela, dotaknila in pustila nekaj v meni. Z veseljem bi se udeleževala njenih mesečnih meditacij v Žalcu, vendar zaradi oddaljenosti je to nemogoče.

Da se je Andreja odločila za mesečne meditacije na daljavo je zame ena zelo velika pridobitev.

Vodena meditacija mi pomeni ogromno, to je zame obred. To je čas izključno namenjen meni in moji Duši. Vsaka vodena meditacija do sedaj je bila drugačna, vsaka posebna in vsaka je v meni prebudila en del mene. Skozi meditacije odkrivam tudi sebe.

Andrejo zelo spoštujem in cenim pri njenem delu. Nesebično se razdaja in predaja svoje znanje, je izredna osebnost in osebno sem ji globoko hvaležna za vse, kar sem z njeno pomočjo dosegla na svoji osebni poti rasti.

Na njeni poti širjenja Svetlobe jo podpiram in ji želim vse dobro!

Aleksandra Ribič 

Aleksandra RibičŠe danes se spomnim dneva, ko sem v roke dobila Andrejino knjigo Reci življenju JA. Branje knjige je bila zame neprecenljiva izkušnja. Prevevali so me občutki potovanja skozi lastno preteklost. Našla sem odgovore na svoja vprašanja  in prišla do marsikaterega spoznanja. Andrejine zgodbe so v meni pustile globok pečat.

Fascinirala me je njena predanost Energijam, Svetlobi in Življenju.

Kljub težkim preizkušnjam se ni nikoli predala, obupala, ampak vedno znova in znova raziskovala in se učila. In želja, da Andrejo spoznam tudi osebno, me je pripeljala do njenih delavnic. Takrat se je zame odprl nov svet.

Na življenje sem pričela gledati z drugačnimi očmi.

Tam sem se prvič srečala z njenimi meditacijami. Doživetje je bilo popolnoma drugačno, kot pri meditacijah, ki sem se jih udeležila pred tem.

Andreja ustvari varen prostor s podporo Svetlobe, v katerem se počutim popolnoma varno.

Meditacije mi pomagajo, da lažje umirim svoj um, potujem vase, se sprejemam takšno kot sem, ozaveščam in osvobajam svoja potlačena čustva, kot so strah, žalost, obsojanje, svojo temno stran, hkrati se pa na novo spoznavam in odkrivam svoje potenciale. Tako lažje potujem skozi življenje in premagujem izzive in preizkušnje, ki mi pridejo na pot.

Predvsem pa je neprecenljivo spoznanje, da ni potrebe, da se učim s trpljenjem, ampak z ljubeznijo in da je Svetloba vedno na voljo.