SVETOVALNI CENTER ZA JASNOVIDNOST, ČAKRE IN ASTROLOGIJO ANDREJE NOVAK

Andreja NovakŽivimo v svetu neskončnih možnosti, kar se nam ponuja kot darilo in izziv na življenjske izbire, ki se nam ponujajo. Vendar pa kljub obilici možnosti imamo včasih občutek, da smo prestrašeni in izgubljeni.

Če ste tudi vi na razpotju in če poskušate najti svojo resnično življenjsko pot ali če se želite osvoboditi starih vzorcev in želite doživeti svoje največje potenciale in veselje, vas vabimo da se obrnete na svetovalni center za jasnovidnost, čakre in astrologijo Andreje Novak.
Svetovalci v centru se ukvarjajo z vsakim posameznikom individualno in mu pomagajo narediti korak v smer, kjer si želi biti. Pri njih lahko seznate vse o jasnovidnosti, astrologiji in energijskih tehnikah, saj vam v današnjem hitrem tempu življenja te tehnike lahko pomagajo pri zvišanju kvalitete vašega življenja.

Center za jasnovidnost, čakre in astrologijo je izbral najbolj ugledne svetovalce iz teh področij: Andreja Novak, Mateja Cvetko, Suzana Clara Skamlič in Astrologinja Aleksandra, Smilja Miša 

S Klikom na posameznikovo fotografijo si lahko preberete več o svetovalcu.

angel


Mateja CvetkoV Zavodu za energijsko znanje Andreje Novak, svetovalci že 20 let raziskujemo komplementarne vede. Osvojili smo različne tehnike s katerimi pomagamo posameznikom na različnih nivojih Z dologoletnimi izkušnjami in prakso smo razvili učinkovit sistem, kjer lahko preverimo pri vsakem posamezniku tendence njegove življenjske poti, vpliv prejšnjih življenj in preteklosti na sedanje življenje, možnosti, ki jih imate v prihodnosti, čiščenje čaker za boljše počutje in za bolj umirjen vsakdanjik ter harmonizacijo odnosov.
Astrologinja AleksandraNatančno lahko pregledamo posameznikove čakre – energijske centre, ki so odgovorni za kvaliteto življenja. Prav tako lahko pregledamo in počistimo energije stanovanj ali poslovnih prostorov. Energijsko podpremo otroke v šolah, pri izpitih in nosečnice ob porodih, kar pomeni da zadeve stečejo v človekovo najvišje dobro, brez nepotrebnih zapletov, s katerimi bi se oseba morala soočiti brez podpore energij. Energijsko vas lahko podpremo pri kakršnih koli težavah, ki jih imate (tudi razni spori, bolezni, potovanja itd.).

Suzana Clara SkalmicPri delu z energijami smo svetovalci v Zavodu raziskovali prostor, kjer človek dela in živi in na ta način prišli do zaključkov, da večina ljudi, ki zboli ali ima različne trajnejše življenjske težave, živi v »nezdravem« okolju oz. ima neharmonično urejen dom in energije v njem. S pomočjo energijskega zdravljenja, feng shuija lahko ustvarimo optimalne prostore za harmonično bivanje in poslovno delovanje ter z upoštevanjem določenih zakonitosti pri urejanju poslovnih prostorov, podpremo delovanje podjetja.
Svoje individualno delo lahko izvajamo na daljavo, saj se z vami lahko energijsko povežemo in preko energijskih vibracij pridobimo vse potrebne informacije, tudi o prostoru, okolici, partnerjih, barvah, čakrah in telesnem stanju vas, če želite našo pomoč.

Tehnike in metode s katerimi se ukvarjamo si lahko ogledate tukaj.

Opis dela in tehnik posameznega svetovalca, pa si ogledate s klikom na njegovo sliko.


ZAHVALE NAŠIH STRANK

– Rada bi se vam res iskreno zahvalila za vso podporo in pomoč, prepričana sem, da bi bila brez vaše pomoči čisto izgubljena.

– Še kar ne morem verjeti – naredila sem vse izpite in z lepimi ocenami -8,9 🙂 🙂 :)!!! In z veliko manj učenja kot kadarkoli, zato sem res presenečena in še vedno vsa iz sebe. Tako da sedaj začenjam s pisanjem diplomske naloge 🙂 Res sem zelo vesela in res sem vam hvaležna in čisto v šoku :)!

– Resnično hvala, da ste mi toliko pomagali, sploh ne vem kako bi mi lahko uspelo brez vas. Ne znam niti povedati koliko dobrega ste mi naredili, da se spet počutim kot da mi v življenju lahko nekaj uspe 🙂

– Zlati ste 🙂