andreja1

Spoštovana

Na začetku tega dopisa vas najprej prav lepo pozdravljam. Že nešteto krat sem spremljal vaše oddaje na tv ekranih, vendar mi ni nikoli uspelo priti v stik z vami. Končno pa sem izsledil vaš e-mail in preko katerega vas vljudno
naprošam za pomoč. Glede na to da sva oba z partnerko brezposlena vas prosim za
brezplačno čiščenje čaker, seveda če je to mogoče. Neizmerno bi vam bil hvaležen saj so zadnja leta življenja eno samo vrtenje v krogu iz katerega ne vidiva izhoda.

Za vsako pomoč se vama že vnaprej zahvaljujeva.

Lep pozdrav
Miran

Odogovor:

Miran pozdravljen,

Sem najprej precistila vajin dom, kjer so bile ujete stare energije in se zaradi tega nista mogla premakniti naprej po poti Življenja. Energije so bile dokaj suhe, puste, kot da je vsa življenjska energija odšla iz doma, lahko, da so vam zaradi tega odmirale rože. Naredila sem energijsko podporo za revitalizacijo doma, da se začne dinamika dobrih energij in Svetlobe, ki vaju bo spodbudila k pozitivnim spremembam v Življenju in vama na pot pripeljala prave dogodke in prave ljudi. Koristno pa bi bilo, da imate doma čim manj rumene ali svetlo rjave barve, saj vaju oba ta barva izčrpa in vama vzame sočnost iz energij.

Miran, sem pregledala vaše energije in imate zgornji dve čakri dobro odprti, kot da čutite svoje ideje in tudi intuicijo imate dobro, vas pa potem na predelu ažne, v tretjem očesu zagrabijo negativni miselni vzorci, kot da ste bili vzgojeni v sistem, da se nič ne da .. Tako vas potem te misli močno odmaknejo od vaše kreativnosti in podpore vaše Duše. Tudi grlena čakra in srce ste imeli zelo lepo in čisto, kar resnično kaže, da ste čista in jasna oseba, da govorite resnico in da se zaradi tega dostikrat znajdete v težavah. Prevelika pa je bila vaša vranična čakra, ki kaže na to, da vas okolje preveč parazitira v energijah, da imate moči se upreti in da ste zaradi tega večkrat, če ne ves čas, utrujeni. Spodnje čakre so bile premajhne: solarni pleksus-predel želodca, spolna čakra in korenska čakra (noge in stopala, trtica), ki so odgovorne za to, da lahko materializirate svoje cilje in pridobite blagostanje in dobro ter zadovoljno življenje. Zato sem jih aktivirala, jih napolnila s svežo energijo in jih zaščititila za 3 tedne, da se bodo lahko tehnično poporavile in se navadile sprejemati večje količine energije, kar je tudi vaša rešitev za službo in obilje v življenju.

Čakre in energije vaše žene pa kažejo, da je že dlje časa brez inspiracije in so njene energije zelo šibke. Lahko, da je to posledica številnih elementarjev – energijskega mrčesa, ki je bil na energijah vaše žene že dlje časa, skoraj 2 leti je bila energijsko zaprta v celotno polje elementarjev, tako da možno, da je imela prisluhe ali šumenje v ušesih, slabo čutenje sebe in da nikakor ni mogla zbrati energije za spremembe.
Sem jo dobro prečistila, ji naredila psihoterapijo – na ta način se elementarji najbolj počistijo in ji naredila zaščito za 3 tedne, da se bodo njene energije dobro pocelile in pozdravile. Verjetno bo danes in še 3 dni bolj utrujena,saj so velika bremena šla iz nje dol, a po tem času se bo začela počasi prebujati. Potrebuje več humorja, narave in predvsem kreativnostiv vsakdanjem življenju, da ni ujeta v rutino vsakdanjika, če ni nujno potrebno.

Vse dobro, Andreja


Opomba:
Upoštevajte navodila vašega zdravnika, kajti Andreja Novak ne predlaga zdravniških nasvetov ali predpisuje uporabe katere koli oblik zdravljenja. Andreja Novak ne prevzema odgovornosti v primeru, da zase uporabljate katere koli informacije v tej rubriki.

Napišite pismo Andreji tudi vi!

Spodaj v kontaktni obrazec vpišite svoje podatke in svoje vprašanje.  Opozorilo: Andreja Novak ne bo odgovorila na vsa prispela pisma, temveč samo na tista, ki jih bo izbrala sama!

Ime

Priimek

Email

Vprašanje

Želim prejemati promocijska sporočila!


Vaš elektronski naslov se bo uporabil izključno za odgovor na vaša vprašanje. Elektronskih naslovov ne shranjujemo in ne pošiljamo promocijske pošte, razen če to želite!